Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 17:20:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 111 112 114 115 ... 200
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mozilla Firefox - Vesti - Novosti - Savet  (Pročitano 657873 puta)
Zvezda u usponu

Budućnost 1925 - Only We

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1419
Zastava Podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Desire S
U zadnje vrijeme uopste nece da mi sacuva pasworde.... nego svaki put moram iznova da kucam
Zna li neko kako da popravim to
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
HTC Tattoo
Firefox me nešto zeza u zadnje vreme,neke strane ne mogu da se otvore,ili se otvaraju veoma teško,sam se ugasi,bez razloga,probam sve isto sa operom,stranice koje nisu mogle da se otvore,otvaraju se bez problema,sve nekako bolje radi,tako da je izgleda došlo vreme da se oprostim sa firefox-om.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Firefox me nešto zeza u zadnje vreme,neke strane ne mogu da se otvore,ili se otvaraju veoma teško,sam se ugasi,bez razloga,probam sve isto sa operom,stranice koje nisu mogle da se otvore,otvaraju se bez problema,sve nekako bolje radi,tako da je izgleda došlo vreme da se oprostim sa firefox-om.

Jesi li čistio cache (sa CCleanerom)?
Jesi li probao iz Safe Moda? Možda je do nekog add-ona.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
HTC Tattoo

Jesi li čistio cache (sa CCleanerom)?
Jesi li probao iz Safe Moda? Možda je do nekog add-ona.
Čistio sam cache,a od add on-ova sam imao samo zoom adds koji je instaliran dosta ranije nego što su se problemi pojavili a i bez njega imam problem sa otvaranjem pojedinih sajtova,a sve je počeo koliko mi se čini kad urađen zadnji update firefox-a,od tada mi se čini da imam probleme.

Prebacio sam se na operu dok me bude dobro služila ne menjam više,a i stranice se osetno brže otvaraju. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Опера не би требало да уопште буде бржа од Мозиле ... чак напротив ...

Пробај да преко Tools / Folder options / show hidden files and folders прикажеш скривене фолдере па онда нађи фолдер Mozila у C:\Documents and Settings\...тренутни корисник ...\Application Data и потпуно га избришеш ... и потом реинсталираш Мозилу

погубићеш сва подешавања (bookmarks, add-ons, passwords) за Мозилу али требало би да после тога буде чиста инсталација и да реши проблем ...

« Poslednja izmena: 29. Maj 2009, 14:49:24 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4504
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Пробај да преко Tools / Folder options / show hidden files and folders прикажеш скривене фолдере па онда нађи фолдер Mozila у C:\Documents and Settings\...тренутни корисник ...\Application Data и потпуно га избришеш ... и потом реинсталираш Мозилу

погубићеш сва подешавања (bookmarks, add-ons, passwords) за Мозилу али требало би да после тога буде чиста инсталација и да реши проблем ...

Može da napravi i novi profil (Start > Run > firefox -p). Ako u njemu ne bude promjene, onda nema koristi od brisanja starog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6120
Mozilla protiv svih

Iako zauzima jednu četvrtinu tržišta pretraživača, Mozilla se nedavno našla u nezavidnoj poziciji – boreći se protiv Microsoft-a, Apple-a i Google-a istovremeno. Mitchell Baker iz ove kompanije navodi da Mozilla nije imala nešto tako na umu te da to nije poslovni model koji bi odabrala bilo koja kompanija budući da sa sobom nosi teret takmičenja sa tri giganta ovoga doba. Pored Baker-a i izvršni direktor Mozilla-e, John Lilly, ponovio je istu stvar navodeći da i pored svih prisutnih ima mesta i za Firefox ali da su u toj kompaniji jednostavno navikli i žele da budu svoji i da lagano napreduju naglašavajući činjenicu da oni dosta vremena provode radeći na pretraživaču.

Izvor: IT-svet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I was born intelligent - education ruined me.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1275
Zastava /dev/null
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
HTC Desire HD

Koju verziju Firefoxa si koristio i koje si strane otvarao? Probaj da pokreneš Firefox u safe mode, i da vidiš kako će da radi. Takvi problemi su najčeće posledica određenih dodataka ili pluginova.
IP sačuvana
social share
Most Java developers wear glasses because they don't C#.
Consultant is someone who takes a subject you understand, and makes it sound confusing.
Any fool can use a computer. Many do.
There is only one satisfying way to boot a computer.
If you don't know how to do something, you don't know how to do it with a computer.
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6120
Odložena Firefox 3.5 RC verzija

Ukoliko bi sve išlo prema planovima Mozilla-e, ova nedelja bi trebala da nam donese Release Candidate verziju Firefox 3.5 pretraživača koja bi prema najavama trebala da obezbedi 2.5 puta veću brzinu u odnosu na najstabilniju od prethodnih verzija. Ali očigledno je da nešto škripi obzirom da pomenuta verzija očigledno nije dovoljno dobra da ponese RC oznaku. Kompanija je zbog određenog bug-a koji ne može da popravi u kratkom roku odlučila da izda verziju koja nosi neobičan naziv „Preview Edition“ i koja će biti automatski isporučena korisnicima koji koriste postojeću javnu Firefox 3.5 Beta 4 verziju, dok ćemo na Release Candidate verziju morati još sačekati.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6120
Firefox 3.5 Beta 99

Firefox obezbeđuje veliki broj karakteristika koje će obezbediti brže, sigurnije i prilagodljivije iskustvo kada je u pitanju Web doživljaj. Poboljšanja koja donosi Firefox podrazumevaju smart location bar koji je poznatiji kao „Awesome Bar“ koji korisnicima pruža jednostavan način da nauče kako da koriste, prihvate korisničke preference te nudi bolje rezultate vremenom. Firefox je baziran na osnovu nove, moćne Gecko platforme što za rezultat daje proizvod koji je više prilagođen. Nove karakteristike donose i novosti po pitanju sigurnosti a tu je i zaštita od malware-a kao i phishing zaštita koja pomaže u zaštiti od virusa, crva, trojanaca i spyware-a.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 111 112 114 115 ... 200
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 17:20:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.