Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 16:25:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 106 107 109 110 ... 200
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mozilla Firefox - Vesti - Novosti - Savet  (Pročitano 658439 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 249
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
SonyEricsson W52S
Skini Tab Mix Plus - tu mozes milion stvari vezanih za tabove da podesis..Kada budes instalirao, pitace te dal zelis da pregazis default restore alat Firefoxa..Kliknes na Yes, i onda na:

Tab Mix Plus Options > Session ukljucis na kada se gasi firefox da sacuva sesiju, a kada se pali da te pita dal da je vrati ili ne..Odredis koliko zadnjih sesija da cuva (vise od 2,3 nema potrebe) i to je sva mudrost..

Moje pitanje:
Dal neko zna sta sam uradio, iliti kako da vratim: firefox mi je tabove otvarao po redu, tj sa ako zatvorim neki tab, prebaci me na prvi do njega..sada mi radi kao Opera - tabove otvara po redosledu pristupa, tj pri zatvaranju me vrati na zadnji koriscen pre njega..

Koristis Tab Mix Plus i pritisnuo si F9. Resenje: Pritisni opet F9.   Smile
IP sačuvana
social share
Nije strasno ako upadnes u septicku jamu od 20m; strasno je ako je prazna.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung , dobio od MTS-a
 Smile hvala..
Vec sam ga iskopao u meniju, al nisam znao da moze i tako, precicom..
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

1389 Косово Србија 1389

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5508
Zastava КРАЉЕВИНА СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N95 8GB HTC HD2
Е људови нестала ми стрелица за повратак у назад  Smile  Како да је вратим.ако неко зна?  Smile
IP sačuvana
social share
За Србе са Косова пасоша нема, а Бразилац га добија без проблема!
Црвена Звезда...Спартак Москва...Олимпијакос...три клуба...две боје...једна Вера...Православна Браћа.. Боље је умрети храбро,него живети живот роба, и зато борим се,борим с вером у себе и Бога!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
slazem se :) :D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
SonyEricsson W750i
Izasla 3.0.8.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

1389 Косово Србија 1389

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5508
Zastava КРАЉЕВИНА СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N95 8GB HTC HD2
Е људови нестала ми стрелица за повратак у назад  Smile  Како да је вратим.ако неко зна?  Smile

resio problem
« Poslednja izmena: 29. Mar 2009, 22:28:08 od Liverpool FC »
IP sačuvana
social share
За Србе са Косова пасоша нема, а Бразилац га добија без проблема!
Црвена Звезда...Спартак Москва...Олимпијакос...три клуба...две боје...једна Вера...Православна Браћа.. Боље је умрети храбро,него живети живот роба, и зато борим се,борим с вером у себе и Бога!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Prema istraživanjima analitičke firme StatCounter, Firefox 3 kompanije Mozilla, od nedavno je najpopularniji Internet pretraživač u Evropi.

Ovaj brauzer otvorenog koda na tržištu evropskih pretraživača učestvuje sa 35,05 odsto, ispred Internet Explorera 7 koji koristi 34,54 odsto posetilaca Interneta.

Prema tvrdnjama Odana Kulena iz kompanije StatCounter, ovakvi rezultati posledica su kako prelaska korisnika na Internet Explorer 8, tako i povećanim interesovanjem za novim Firefoxom.

Prema istim istraživanjima Firefox je sada samo 10 procenata iza svih verzija Inrenet Explorera zajedno, što je značajno smanjenje razlike.

Ako se ima u vidu trenutni monopol koji Microsoft drži na tržištu Internet pretraživača sa Internet Explorerom inkorporiranim u Windows opertaivnom sistemu, uspeh Firefoxa je još veći.

Nove promene mogle bi da uslede već u narednih nekoliko meseci kada nas očekuju Firefox 3.5, ekstenzija za Chrome, Safari Beta 4. Microsoft i Internet Explorer dobijaju žestoku konkurenciju.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3
Zastava NBG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
SonyEricsson K700i
Pročitao sam prethodnih 10 strana ali ne videh ono što me interesuje, pa da pitam.  .  .  

Prvo, nedostaje mi dugme pored adrese za "GO", odnosno, ima strelice ali nestane kada strana počne da se otvara i zameni je zvezda za Bookmarks.   Može li da se nekako doda to dugme, da bude kao u FF2 stalno prisutno?

Drugo, u FF2 sam bez problema upload-ovao rar fajlove na svoj portal, a sada, sa FF3, mi portal prijavljuje nepodržan format, što nema nikakvog smisla.   Moram da pokrenem Operu da bih poslao rar, što mi se baš i ne radi često.   U čemu može biti problem?

FF2 je beležio Bookmarks u html fajl, gde se sada upisuju?
« Poslednja izmena: 10. Apr 2009, 04:35:18 od dan555 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4504
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Ne mogu sačuvati bookmarks-e u Firefoxu (3.0.8). Da bih sačuvao bookmark, moram ići na Bookmarks > Organize Bookmarks > Bookmarks Toolbar > New Bookmark > Backup. Kada povučem link u toolbar (ili kliknem na zvjezdicu - u suštini bilo šta osim gore navedene procedure), nakon restartovanja Firefoxa više ga nigdje nema - bez obzira da li brišem Private Data ili ne.

Napravio sam novi profil (Run > firefox.exe -ProfileManager). Tu sve radi savršeno. Jednostavno ne znam šta da radim.

1) Drag-and-drob na toolbar;
2) Izgleda kao da je sačuvan;
3) Kad ponovo upalim Firefox - nema ga;
4) U svim bookmarks-ima tražim google, ali nema tog bookmark-a (tj., u ovom primjeru, http://www.google.com/webhp).

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1.PNG
(26.25 KB, 684x129)
2.PNG
(27.79 KB, 804x129)
3.PNG
(26.29 KB, 677x128)
4.PNG
(46.52 KB, 711x564)
« Poslednja izmena: 16. Apr 2009, 19:25:39 od chmaooq »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Apple 6
Zasto mi se mozilla odskora otvara dosta sporije,sta moze da bude uzrok da li neko moze da mi pomogne da resim ovaj problem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 106 107 109 110 ... 200
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 16:25:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.129 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.