Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 23:28:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 104 105 107 108 ... 200
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mozilla Firefox - Vesti - Novosti - Savet  (Pročitano 658239 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Mozilla potvrdila bug

Mozilla korporacija je priznala postojanje Showstopper buga koji je prvi put primećen u okviru njihovog pretraživača za Windows Mobile omogućene mobilne telefone za koji navodi da je praktično neupotrebljiv za veliki broj korisnika. Prvi uvid koji je Mozilla potvrdila pre nedelju dana bio je prvi build mobilnog pretraživača kompanije koji je dobio naziv „Fennec“ a koji se pokreće na Microsoft-ovom mobilnom operativnom sistemu. Pre toga Mozilla je izdala verziju koja se mogla pokretati na Nokia Tablet Internet uređaju ili na Windows ili Mac OS X računarima. Nakon predstavljanja primećen je problem koji ne dozvoljava učitavanje strana.

Izvor: IT-svet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3969
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Firefox dobija na udelu

Web pretraživači kompanije Mozilla trenutno zauzimaju 8.69% globalnog tržišta pretraživača, navodi se u istraživanju kompanije OneStat. Microsoft Internent Explorer i dalje dominira na tržištu zauzimajući 86.63% tržišta dok je Apple Safari pretraživač na trećem mestu sa 1.26% udela. Opera zauzima 1.08%. Iako je ova razlika ogromna, entuzijazam podržavaoca Firefox-a ima utemljenje u činjenici da udeo Internet Explorer-a konstantno pada i ukoliko Microsoft ne učini neke velike izmene u okviru svog pretraživača mogu se očekivati bitne promene na tržištu. Microsoft je najviše kritikovan zato što neredovno ažurira svoj pretraživač.

Izvor: IT-svet
Sumnjam da iko ozbiljan veruje u to istrazivanje.Ja sam nailazio na neka druga istrazivanja gde je doduse Internet Explorer na prvom mestu ali su procenti znacajno drugaciji.Pogledaj samo one koji dolaze na burek koji pretrazivac koriste.Surfovati sa Internet Explorerom je ravno samoubistvu ali to je neka druga tema.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
To i ja mislim. Autori tih anketa se pravdaju cinjenicom da korisnici Interneta sa nasih podrucja i Skandinavije u najvecem procentu koriste alternativne browsere sto moze dovesti do krivih zakljucaka. Mada, opet je sumnjivo...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
Када сам покушао да нађем титлове на сајту где сам их и досада скидао Мозила ми је избацила прозорче на празној страници и ову поруку

The site at www.divx-titlovi.com has been reported as an attack site and has been blocked based on your security preferences.

Опера је згутала сајт опуштено и одмах је Авира детектовала вирус у темп фолдеру  Smile

Дакле Мозила  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 65
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.1b2
ja sam sad bio na sajtu nista se nije desilo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
вратили су сајт у нормалу ... још јуче  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson W750i
Izasla 3.0.7.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 209
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
prije u Firefoxu kad sam nešto napisao u neko polje, recimo u googlu, i nakon toga kad sam samo počeo pisati tu riječ ona mi se prikazala ka drop down menu, sada se više to ne pokazuje, kako da to omogućim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson W750i
prije u Firefoxu kad sam nešto napisao u neko polje, recimo u googlu, i nakon toga kad sam samo počeo pisati tu riječ ona mi se prikazala ka drop down menu, sada se više to ne pokazuje, kako da to omogućim
Tools/Options/Advanced/General/i onda druga opcija Search for text when I start typing!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 209
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 104 105 107 108 ... 200
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 23:28:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.