Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 08:59:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 200
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mozilla Firefox - Vesti - Novosti - Savet  (Pročitano 659378 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
ja imam problem...
mislio sam da je to do bureka,ali izgleda da je do mozile...
jer IE radi normalno...
izgleda da mi mozila neucitava ikonice...
bacio sam screen shot...
ocistio sam cokies...reinstalirao mozilu...izgleda da je neka opcija ukljucena..nerazumem,nista nisam dirao..
interesantno je to sto mi se to desava od sinoc i to da kad svrljam po drugim sajtovima radi normalno...
znaci samo na bureku...hm...
nemam ni ikonice,ni avatare..nista...
zna li neko zasto je to tako..?
help

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Capture.jpg
(293.53 KB, 1280x1024)
« Poslednja izmena: 03. Maj 2008, 18:16:34 od genije1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ocisti history cookies...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7658
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
isformatiracu ceo win...jer sam to planirao vec duze vreme...
hvala na odgovoru Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
UNIX
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6120
Delicious za Firefox 3

Nakon nekoliko meseci Yahoo je sredinom nedelje obezbedio Firefox 3 sa beta plugin-om za njihov Delicious bookmarking servis. Firefox dodatak za Delicious sada poseduje potpunu Firefox 3 podršku uz zadržavanje kompatibilnosti sa Firefox 2, izjavio je Nick Nguyen, direktor proizvodnog odeljenja za Delicious. Delicious omogućava ljudima da online sačuvaju svoje bookmark-ove, da im dodeljuju tagove sa opisnim nazivima i razmenjuju ih zajedno sa drugim Delicious članovima. Pored toga, novi plug-in ima veliki broj karakteristika, međutim, nekoliko njih ne rade na Firefox-u 3 koji je još uvek u beta izdanju.

Izvor: IT-svet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Mozzilla upozorava na Flash planove

Kompanije koje izrađuju Web sajtove mogle bi da budu uhvaćene u zamku kompanija Adobe i Microsoft tako što će biti prisljene da koriste vlasničke Flash i Silverlight softvere, upozorio je Tristan Nitot iz korporacije Mozilla. Iako se Flash smatra gotovo nezamenljivim kada je u pitanju izrada i ugrađivanje sadržaja kao što su video i slike u Web stranice, Nitot smatra da dolazeća revizija HTML specifikaicja može načiniti upotrebu vlasničkog osftvera nepotrebnom. On msatra da iako se Web vodi kao otvoren, on je u 98% baziran na flash-u koji je vlasnička tehnologija kompanije Adobe pa se samim tim ne može govoriti o njegovoj otvorenosti.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
UNIX
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6120
Zakrpa za Thunderbird

Mozilla Messaging, odeljenje neprofitne Mozilla fondacije, u toku protekle nedelje je objavila zakrpu za pet slabih tačaka u njihovom Thunderbird e-mail klijentu sa ciljem da se reše problemi sa slabim tačkama koje su otkrivene pre više od mesec dana. Thunderbird 2.0.014 je zakrpa za slabe tačke u Firefox engine-u, koji open-source e-mail program koristi za prikazivanje HTML. Ove iste rupe su krajem marta zatvorene kada je reč o Mozilla Web pretraživaču. Bugovi mogu biti iskorišćeni od strane JavaScript-a a do sada nije objavljena zakrpa za njih zbog nedostatka odgovarajućih resursa.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Never give up!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3630
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla FileDownloader
mob
Nokia 6600
sta moze ovo biti...da ne poveruje covek...odjednom mi nestalo sve iz bookmarksa i svi sajtovi koje sam u poslednje vreme posecivao,

sugava mozilla.

uspeo sam da vratim bookmarks ali i dalje me nervira sto sad moram ponovo da ukucavam adrese sajtova koje sam posecivao

znaci odjednom nestade Smile Smile Smile Smile

ja imam isti problem samo sto ja moje bookmarkse nisam mogao da vratim korisitio sam foxmarks i sa akaunta su mi je izbrisani svi sajtovi ubicu se imao sam preko 100 sajtova sad nemam ni jedan jedini Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
UNIX
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6120
Firefox uz Chickenfoot

Bilo koji zadatak koji izvršite na Web-u može biti napisan kao script. Međutim, nije potrebno da znate kako da koristite Javascript ili neki drugi jezik za script-ovanje da bi bili u mogućnosti da kreirate vaše prilagođene scripte. Chickenfoot dodatak za Firefox olakšava osobama koje nisu programeri da osmisle svoje skript-ove. Chickenfoot je razvijen od strane MIT User Interface Design Group-e, sličan je Greasemonkey dodatku za Firefox ali je prilično jednostavniji i lakši za prilagođavanje za sve one koji se ne bave programiranjem profesionalno. Chickenfoot može biti osetljiv na XSS te izdavač apeluje da korisnici kreiraju poseban Firefox profil za Chickenfoot.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
UNIX
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6120
Firefox plugin sa zlonamernim kodom

Mozilla je upozorila da je u Firefox plugin-u koji je u protekla tri meseca preuzet više hiljada puta ubačen zlonamerni adware kod. Zbog zaraženosti virusom vijetnamski language pack za Firefox 2 je zaražen adware-om, navela je šef sigurnosti pri Mozilla-i Window Snyder. Svako ko je preuzeo najnoviji language pack za vijetnamski jezik od 18. februara 2008 ima zaraženu kopiju. Mozilla vrši skeniranje svojih fajlova pre nego što omogući njihovo preuzimanje ali ovog puta skener nije izvršio detekciju. Malware u ovom jezičkom paketu je Xorer trojanac, što ukazuje da su programeri tek nedavno otkrili postojanje trojanca u plugin-u.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC 
Mi još ne možemo da verujemo ali uspeli smo da smanjimo Firefoxovu upotrebu radne memorije sa 40 MB na 452Kb.
To smo uspeli zahvaljujući alatu koji se zove Firefox Ultimate Optimizer. Bili smo stvarno prijatno iznenađeni kada smo videli rezultate u Task manager-u nakon što smo pokrenuli Firefox Ultimate Optimizer.
Ono što je najlepše je da ovaj program može da se koristi bez potrebe da ga instalirate.
Ako se uvek žalite na ogromnu količinu memorije koju Firefox pojede, onda definitivno treba da isprobate ovja program..
Izgleda da je web sajt kreatora programa trenutno pao i nije dostupan. Budite strpljivi i pokušavajte sve dok se ne otvori. Verujte nam, isplati se.

Minimalni zahtevi

* Windows 2000/XP/Vista
    * Dot Net Framework 2.0

Adresa: Firefox Optimizer

Izvor Kompjuter biblioteka
« Poslednja izmena: 14. Maj 2008, 09:50:37 od ivicaspas »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 200
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 08:59:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.