Mozilla više ne dozvoljava distribuciju WOT addon-a.Razlog ?
"This is due to WOT selling all your browsing data to firms - easily de-anonymizable (containing e-mail addresses, usernames or identifying parts of URLs in cleartext). Reporters of German broadcast NDR found out about this by inspecting a test dataset they acquired disguised as a company asking around to buy personal data."
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Mislim da je dovoljno da uradiš ponovnu instalaciju i da će ti sve što je bilo ranije biti i dalje tu... Firefox i drugi browser-i pucaju uglavnom iz dva razloga. Ili imaš problem sa nekim addon-om ili ti s enapakovao neki search-bar isl. Proveri sve plug-inove nakon instalacije... smrdi mi da je to u pitanju.
Za razliku od Sandboxie-ja (free) pod kojim nema zvuk na YT-u , ova nova "Quantum" 57xxx varijanta normalno radi (sa sve ekstenzijama) sendboksovana unutar 360 Total Security Essential-ovog kontejnera , barem na prvi pogled.
Šta raditi ako imate instaliran Windows XP ,a Mozilla maja ove godine prekine sa podrškom svoje Mozilla Firefox ESR varijante dotičnom OS-u ? Ne morate juriti neke male i "neudobne" brauzere , jer se (istina nezvanično) obnavlja podrška PaleMoon-a za XP."Novi" brauzer će nositi prigodno ime - New Moon :
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.