Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 00:33:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 200
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mozilla Firefox - Vesti - Novosti - Savet  (Pročitano 657261 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 419.3
Firefox 3 otežava phishing

Kada su Firefox 2 i Internet Explorer 7 predstavljeni krajem prošle godine, oba pretraživača su imala ugrađene tehnologije za blokiranje sumnjivih phishing

Web sajtova i potencijalnih napada. Novi sigurnosni pristup koji karakteriše Firefox 3 alpha izdanje ima za cilj da u potpunosti zaustavi ovu vrstu napada,

međutim, njegova vrednost i dalje zavisi od toga koliko su korisnici upoznati sa time kako je internet struktuiran. Firefox 3 alpha 7 podrazumeva

Locationbar2 dodatak i prikazuje informacije domena i pod-domena bilo koje Web adrese, čime se olakšava identifikovanje phisher-a.

Izvor : IT Svet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Budućnost 1925 - Only We

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1419
Zastava Podgorica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC Desire S
Ne znam zasto ali Mozilla nece da mi otvori nijednu stranicu.

Kad ukucam
www.burek.rrr
iskoci mi ono Firefox can't find the server at

a kad ukucam www.burek.com onda mi samo stoji i ne otvara nista.

Pokusao sam sa brisanjem foldera iz Application Data ali opet ista stvar

Sto da radim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,
Firefox 2.0.0.5 postao dostupan

Mozilla je predstavila novo inkrementalno unapređenje svog Firefox 2.0 internet pretraživača. Firefox 2.0.0.5 verzija donosi brojne ispravke uglavnom

bezbednosne prirode, pa su tako sređeni problemi sa memory leak-om, mogućnostima neovlašćenog pristupa određenim dokumentima, stabilnošću rada i

"pucanjem" programa i tako dalje. Firefox korisnici mogu skinuti 2.0.0.5 verziju sa zvaničnog Mozilla sajta ili iskoristiti auto update funkciju iz samog

pretraživača. Novi Firefox možete pronaći ovde.

Izvor: Mozilla
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,
Firefox/IE slaba tačka i dalje napada

Slaba tačka u pretraživaču koja omogućava napadačima da otmu računar korišćenjem internet Explorer-a koji pokreće Firefox utiče i na druge aplikacije.

Sigurnosni istraživači su otkrili informacije i exploit kod za sličnu slabu tačku u Trillian-u. Kao i Firefox napad i Trillian exploit koristi Uniform Resource

Identifier (URI) funkciju kao tačku napada. URI omogućava pretraživaču da pokrene aplikaciju druge kompanije na korisnikovom sistemu na isti način na

koji se URL koristi za pristup web stranici. Kada korisnik poseti specijalno kreiranu lažnu stranicu, aplikacija se pokreće i izvršava se kod koji može da

izazove krah izvršnog koda aplikacije.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,
Firefox update rešava devet slabih tačaka

Pre nekoliko dana Mozilla je izdala zakrpu kojom se rešava devet slabih tačaka među kojima je i udeo Firefox-a u Internet Explorer-Firefox slaboj tački koja je

otkrivena u toku protekle nedelje. Do te slabe tačke je dolazilo kada Internet Explorer propusti štetni URL u neku drugu aplikaciju kao što je na primer drugi

pretraživač. Ovim sigurnosnim update-om obuhvaćeni su i od ranije poznati problemi kao što je pad pretraživača. Od svih korisnika trenutne verzije Firefox-

a 2.0.0.4 ili ranijih, biće automatski zatraženo instaliranje nove verzije. Više informacija može se naći na Mozilla-inom Web sajtu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2260
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Jel ima neki plug-in da se zaobidje vreme cekanja za download na megaupload-u? Ali neki koji radi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Zero day slaba tačka u Firefox-u

Sigurnosni istraživači su otkrili zero day slabu tačku u najnovijoj verziji Firefox-a koja napadačima omogućava preuzimanje potpune kontrole nad Windows baziranim računarima kada Mozilla-in pretraživač poseti sajt namenjen širenju virusa. Slaba tačka leži u načinu na koji Firefox rukuje identifajerima uniforminh resursa, protokolima koji omogućavaju pretraživaču da pristupi softveru i drugim resursima lociranim na računaru. Pretraživač ne uspeva da pregleda na pravilan način najmanje pet različitih URL-ova, čime se napadaču omogućava instaliranje malware-a na računaru jednostavnim ubeđeivanjem žrtve da klikne na određeni link.

Izvor: IT-Svet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 180
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia N95 8GB
Di se nalazi temporary internet files od firefoxa 2.0.0.6 kao sto ima MS internet explorer?
Moram izbrisati neke stvari rucno, ali ne zelim sve iz firefoxa..

Hvala!

enaB mi je rekao da se nalazi: Documents and Settings/USER/Application Data/Mozilla/Firefox/Profiles/gupt2vj0.default/Cache , ali kod mene nema cache foldera, a folder mi se zove qevsmgnf.default!!
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 450
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Jedno pitanje:

Kako da namestim da u vrhu strane, tj ispod toolbarova koje sam instalirao imam pregled svih tabova odjednom?
Kada pretrpam Firefox sa stranicama (tj tabovima) oni mi se gomilaju na levu stranu tako da moram da skrolujem da bih dosao do npr. poslednjeg taba...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 249
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
SonyEricsson W52S
Instaliraj Tab Mix Plus ekstenziju i u njemu mozes da podesis kako hoces da ti se tabovi ponasaju.

Mozda moze i bez njega, ali nisam probao, posto ga duze vreme koristim
IP sačuvana
social share
Nije strasno ako upadnes u septicku jamu od 20m; strasno je ako je prazna.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 200
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 00:33:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.