Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 21:16:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 200
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mozilla Firefox - Vesti - Novosti - Savet  (Pročitano 657562 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iPhone 6S
Da li neko moze da mi pomogne oko lsedeceg problema? Vec par puta mi se desava da nesto pritisnem na tastaturi, neki gesture ili tako nesto i tada skrol dugme na misu pocne da mi zumira sadrzaj ekrana, odnosno otvorene stranice. To mi se desavalo vec nekoliko puta, a danas mi se pored toga desilo da i tastatura vise ne radi. Da li neko zna mozda sta sam to pritisao?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

The_Punisher

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4179
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
Smanji rezoluciju.

pametno,bas pametno.Od ovakvih bisera mi se povraca,pa da li je to resenje?Sad da zbog firefox-a spustim rezoluciju sa 1920 na 1024,extra.Onda ce ikone biti pola metra i naravno resio sam problem
« Poslednja izmena: 04. Jul 2009, 19:26:39 od AcaN »
IP sačuvana
social share
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

Armin van Buuren
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pozadrav od vaseg ljubaznog komsije Milanman-a

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1349
Zastava Kraljevo hometown,Nis fax
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
Nokia 3120c

aoooooooooooooo sto me nervira sad 3.5
pa njemu ctrl + w ne radi.tacnije kada je samo jedan tab nema close tab dugmeta.kada sam ga osvezio sa 3.0.11 na 3.5 i dodao tab mix plus nije radilo.pa sam ga deinstalirao i skinuo celu verziju pa onda dodao TMP onda ima ali ctrl + w na poslednjem tabu ne radi nego zatvara ceo FF umesto samo tog jednog taba
a deinstalirao sam 3.5 i probao 3.0.11 ina njemu postoji dugme i na jednom tabu i tad radi ctrl + w i zatvara samo tab a ne i FF
da nema dugmeta close tab na samo jednomtabu je ne poverovati.sta moze da se radi po tom pitanju

Postoji već bug na tu temu, i još uvek razmišljamo u kom pravcu da idemo. Ako bude novosti, ja ću to obavezno objaviti na Mozilla Srbija Forumu.

zahvaljujem,i dalje mi nije jasno kako je ovo moglo da im prodje.nervira me ,skoro za prelazak na IE Smile Smile

Meni radi sve bez problema sa dev. build Tab Mix Plus:
http://tmp.garyr.net/tab_mix_plus-dev-build.xpi
Da mi Tab Mix Plus ne radi, ne bih ni prelazio sa 3.11 dok ne izadje verzija za 3.5

jes eve i ja sam instalirao to i ima close cak i na samo jednom tabu ali taj poslednji se ne zatvara na ctrl+w nego se zatvara ceo FF.tako nije bilo na prethodnim verzijama nego se i samo jedan zatvrao na ctrl+w i onda otvoris neku novu stranicu
IP sačuvana
social share
Herr Nikolic
Ja sam GENijE!!!Imam GENE od mame i tate!!!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
Apple iPhone 7
Da li neko moze da mi pomogne oko lsedeceg problema? Vec par puta mi se desava da nesto pritisnem na tastaturi, neki gesture ili tako nesto i tada skrol dugme na misu pocne da mi zumira sadrzaj ekrana, odnosno otvorene stranice. To mi se desavalo vec nekoliko puta, a danas mi se pored toga desilo da i tastatura vise ne radi. Da li neko zna mozda sta sam to pritisao?

meni jeisti problem otkad sam instalirao 3.5 verziju, bila bolja ona 3.0.11 ili kako već  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pozadrav od vaseg ljubaznog komsije Milanman-a

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1349
Zastava Kraljevo hometown,Nis fax
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
Nokia 3120c
e da
malo sam pogresio i vratio sejv napravljen u moz back up-u al kad sam imao 3.0.11
i sad poslednji tab se isto gasi samo tad kad je poslednji nema close button.interesenatno radi tako nekako uz stari sejv
IP sačuvana
social share
Herr Nikolic
Ja sam GENijE!!!Imam GENE od mame i tate!!!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6120
Firefox 3.5

Firefox 3.5 donosi drugi na svetu po popularnosti pretraživač pred korisnike sa novom brzinom i novom tehnologijom pretraživanja kao i trendovima ali i pokušaj blagog udaljavanja od konkurencije. Međutim, to neće biti nimalo lako jer je konkurencija sve tvrđa kada su u pitanju internet pretraživači. Dostupan za Windows, Windows Portable, Mac ili Linux, Firefox 3.5 predstavlja najbolju verziju ovog pretraživača koju smo do sada imali prilike da vidimo. Verzija 3.5 je prva zvanična verzija ovog pretraživača koja poseduje karakteristiku nazvanu Private Browsing koja omogućava korisnicma da na računarima ne ostavljaju tragove svojih aktivnosti na internetu.

Izvor: IT-svet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6120
Firefox 3.5 preuzet preko 2 miliona puta

Mozilla Firefox 3.5 pretraživač je preuzet preko 2 miliona puta za svega nekoliko sati po svom zvaničnom pojavljivanju. Novi pretraživač je preuziman između 30 i 63 puta svake sekunde na globalnom nivou popodne po pacifičkom vremenu. Nešto kasnije se ovaj broj povećao čak na oko 80 preuzimanja svake sekunde, a direktor kompanije Mozilla, Mike Beltzner, navodi da kompanija očekuje da će biti postignut rezultat koji je blizu onoga kada je korporacija predstavila Firefox 3.0, kada je tokom prvih 24 časa dostupnosti nove verzije pretraživača on bio preuzet 8.3 miliona puta.

Izvor: IT-svet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.33
mob
Apple iPhone 7
džaba mu ga bilo kad me je već iznervirao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
SonyEricsson W750i
Meni uz ovaj TMP sto postavi piculino zatvara lepo sa ctrl+w a radi i sve ostalo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.190.4
mob
Nokia 300
Sa 3 otvorena tab-a potrosnja memorije 170,033 k ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 200
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 21:16:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.