Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Možemo li bez ubijanja da bi smo živeli?  (Pročitano 35526 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Suocavanja sa cim?  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
grkijem zivotem
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Suocavanja sa cim?  Smile
Sa odgovornosću,svesnošću i odgovornosti.
  Biti dobra,savesna,odgovorna,razumna i svesna osoba a u isto vreme jesti životinje-nije u skladu sa tim.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Tako nesto moze da se zahteva samo po pitanju sopstvene dece... sve ostalo je... efemeris...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
ubijanje zivotinja radi krzna i koze koji ce postati salovi, cipele, mufovi, bunde, prostirke... je zaista blaga jeza
ubijanje zivotinja sporta radi je takodje blaga jeza
ubijanje zivotinja radi ishrane je neizbezna pojava, a da li je jeza, neka svako prosudi prema svom gastronomskom ukusu ...

uskoro ce i kod nas biti zakonom regulisan nacin na koji se odgajaju pojedine zivotinje...  Smile

jesti meso u danasnje vreme nosi sa sobom niz opasnosti... bas zbog nacina na koji se odgajaju zivotinje koje ce se naci na nasim trpezama
slicno je i sa biljkama
uskoro ce eko hrana vredeti citavo bogatstvo... Smile
« Poslednja izmena: 18. Maj 2007, 20:12:09 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
zbog tog "eko", zabranjeno je sakupljanje i prodaja puževa.
i oni spadaju u meso, mislim  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
LG 4X HD
Smile Umesto postova koji inteligentno i razložno govore u prilog jedenja mesa,ovde vidim surovost i bezosećajnost.
   Jedna stvar ovde je pokazatelj onog što se dešava- "zezanje".
   Ono je uvek beg od suočavanja.

druze,mislim da bash preozbiljno shvatash tu problematiku oko jedenja mesa  Smile

uostalom,mi bezosecajni mesozderi smo rekli shta smo imali na temu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
 Ja sam za to da se svi edukuju a ne od malena da nam pričaju o tome kako krava"daje"mleko i meso i sl.užasne gluposti.Meni kad su to na času p.p.i društva govorili sa 7-8-9 godina...
 Tek sad shvatam koje je to ludilo.Verujte mi,bol je užas-znate i sami.Danas sam se opekao na peć i zabolelo me je onako oštro.Trajalo je kratko.Gledao sam undercover video na farmi kože gde je čovek rakunu skidao kožu potpuno svesnom i živom 5 minuta(!!!)Smile Gledao sam isto kako konje u Meksiku ubijaju samo noževima!I onda vidim na Kaleniću ždrebeće meso... Smiley 1
 Zaledio sam se,verujte mi.Pomislio sam,o moj Bože šta mi ovo radimo...Tada sam jeo meso još uvek.Onda sam pogledao dokumentarac koji naravno nećete videti u 20h na rts-u :"Meet your meat"i "Reasons to become vegetarian" i to je potpuno promenilo moj pogled na svet.(Postavio sam ga već na Burek-u pa da ne kršim pravila-link,pa ko želi da vidi...  http://forum.burek.com/index.php/topic,183958.110.html )

Arlekin,naravno da je ozbiljna stvar ako smo na niskom nivou u globalu.U svetu je trend prelaska iz mesne u vegetarijansku ishranu u porastu-baš zato što sve više ljudi želi i treba da zna ono što koljačko-profitabilne kompanije i lobiji ne žele da vi i ja znamo.Čak i u istočnim zemljama,mnogo sporije ali ljudi prelaze na biljnu ishranu.Pogledajte radnje zdrave hrane-gužve a pre 2000 udje tek poneko.Ako je meso neizbežno zašto nam onda ne prikazuju kako izgleda proces od klanja pa do pakovanja i slanja u prodavnice-odgovor:Ljudi ne bi kupovali.
 Usput recimo naftu,benzin i još koješta što zagadjuje planetu mogu da zamene jeftinije energije ali  šta bi onda radile naftne kompanije i moćnici koji to sprečavaju?Ali,o tome drugi put...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
LG 4X HD
Vidi,jedna stvar je nachin na koji se te zivotinje drze i li ubijaju a potpuno druga da li treba ili ne jesti meso.
Ja lichno prezirem takve emisije koje hvataju gledaoce na shock value da bi ih priveli nekom svom stavu.
Mislim,shta...da znash koliko je porodjaj bolan ne bih nikada pravio decu?
Zashto bi nam prikazivali kako se pakuje meso?koga to interesuje?da znash kako se pravi pivo isto tako ga verovatno nikada ne bi pio.
Ljude  ubijaju,siluju,muche,izrabljuju shirom sveta a ti dramish oko stoke i zivine.Posao jedne krave je da se nagoji i da je ljudi pojedu,prihvati to.Slazem se da bi taj ceo proces mogao da bude i elegantniji ali to je manje vazno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ko što reče arli, mnoge stvari ne bi jeli i pili i konzumirali, da znamo kako se prave

lično nisam previše za konzumaciju mesa, ali ne zbog ubijanja životinja (kožne jakne i stvari od kože volim više od svega  Smile )
već zbog sve veće bojazni da će to meso ozbiljno naškoditi mom organizmu, ako ga budem jela u svakojakim oblicima i svakodnevno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.