Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Možemo li bez ubijanja da bi smo živeli?  (Pročitano 35649 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
čitavo vrijeme,od kada je postavljena ova tema,ja joj prilazim sa humorom.
kao što sa humorom prilazim svemu što mi miriše na fanatizam i akcentovanju nečega što je toliko nebitno- da izgleda i simpatično kada vidite da neko zaista u to i vjeruje.a onda to traje kratko...kada vidim da taj neko nema granica,ali kao i po definiciji fanatizam i nije nešto što se odlikuje mjerom i granicom.

jednu stvar sam primjetila na koju moram da reagujem.
optužio si sve koji jedu meso da su bezosjećajni i neozbiljni kada je ova tema u pitanju.
mi koji jedeme meso ne volimo životinje?
a možda mi ne volimo ni ljude?
zatim,sam naslov ove teme nije normalan-u najmanju ruku.
znaš,
postoje ljudi koje dave ljude golim rukama,okorele su ubice ili mizantropi...a obožavaju životinje.zarili bi zube,a i zarivali su ih u meso drugog čovjeka,ali nikada ne bi konzumirali životinjsko meso.
ili gaje biljke i satima im tepaju.
da,obožavaju životinje...ali vole da prospu mozak drugom čovjeku.
čudan je čovjek...spoj mnogih protivurečnosti.

ali je zaista velika zamjena teza i jako neozbiljno ljude koji konzumiraju meso nazivati ubicama.
a plus,da mu je i nejasno zašto ljudi jedu meso i tvrditi da treba da prestanu da jedu.
nemam namjere da te bombardujem informacijama zbog čega se jede životinjsko meso i koliko je potpuno normalno na ovom mjestu lanca ishrane(na kojem se čovjek nalazi) konzumirati isto.

lijepo je kada vjeruješ u nešto i kada si spreman da se zalažeš svim snagama za ono u šta vjeruješ.
samo mi je žao što ta energija nije utrošena na nešto što je na korist čovjeku....
« Poslednja izmena: 21. Maj 2007, 17:35:59 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
"Možemo li bez ubijanja da bi smo živeli?"

Наравно да не може. Ко је луд да једе живе прасиће и јагњиће.  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
LG 4X HD
Citat
arle, velika je razlika između tog mesa koje su jeli naše babe i dede i ovog koje mi sad jedemo.
i ne samo meso, sve je drugačije, voda, vazduh, zemlja, pa i te biljke naravno
pa kad ne možeš izbeći sve što je zagađeno, postoje neke stvari koje nekad ipak možeš preskočiti (hormonski naduvano meso bi bio moj prvi izbor za to)

ma ja se slazem da treba jesti zdravu hranu,onoliko koliko mozemo.To bi eventualno mogao biti korektan argument,ali ne jesti meso  iz nekih moralnih pobuda je detinjasto da ne kazem neshto gore.A stoji i ono shto je Anea istakla,i sve te vocke  i povrcke su takodje zatrovane razxnim pesticidima i genetski modifikovane i ko zna shta josh.

A stoji i josh neshto,ne mozemo se svega odreci,nezdrav je ceo zivot,od kako se rodish idesh ka neminovnoj smrti.
mozda ti takva filozofija izbegavanja svega shto je nezdravo produzi zivot za koju godinicu (a mozda i ne) ali 'ebesh takav zivot.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Pa, nasa hrana jede nezdravu hranu...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
 Pa dobro ljudi,šta da vam kažem.Ako mogu da spasim jedan život a neko me nazove kako god,neka bude tako.Naši preci su jeli meso jer do proteina nije moglo drugačije da se dodje.Sada postoje proizvodi koji u potpunosti mogu da zadovolje sve potrebe organizma.Mi imamo izbor sada ali problem je u brain washingu medija i školskog sistema koji je prava katastrofa.
  Poštujem navike svih vas koji jedete meso,pa stvarno bih bio licemer da osudjujem i mrzim a do pre 3 meseca otprilike sam ga jeo.
Fora je u tome da postoji način da ubijanja prestanu ako izuzmemo neosetljivost i okrutne navike jel?Dakle navike su navike i to poštujem a činjenice su činjenice koje isto tako poštujem.Znači,nije fora ej,ja sam u pravu a ti nisi i sl.nego da i na ovaj način dodjem/o do nekih korisnih informacija.
  Mislim,kad pogledaš i duhovno i zdravstveno,isplativo je bataliti leševe.
Ko oseća da ga mrzim što jede meso-neka zna da nije tako.

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
budem li čula još jednom da si ono što volim da jedem i u čemu uživam nazvao ...lešom...neću birati izraze za ono što ti jesi i što radiš čitavo vrijeme na ovoj temi....

kontroliši se...
otkud ta agresija koja pomalja kroz te izraza,a hraniš se zdravo? Smile
ako uzmemo u obzir da si ti tjelesno i duhovno zdraviji ,za razliku od svih nas ostalih...(čuješ li ti sebe dok pišeš?) Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
I nasi lesevi su necija hrana, pa nesto ne vidim da se mi nesto potresamo zbog toga...
Sto bi rekao Elton John: " It's the Circle of Life" Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 

a drzanje cveca u vazi... to je tek cisto produzavanje agonije sirotim biljkama, koje trule i venu na nase oci  Smile
pa tzv. zelene pijace... pune biljnih leseva  Smile

na ovoj planeti je malo zivih bica koja ne jedu neka druga ziva bica... evo, pokusajte da ih nabrojite, da vidimo dokle cemo stici  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
  Jadan spanać..Kad  ga sečem vrišti od bolova a kupus i krvari,al šta ću-život je surov.
Kad kupim na pijaci luk vidim da mu nije svejedno a grašak neme ni da izadje iz šteka od straha.
  Krompir vrišti u kesi pa moram da ga odalamim kako bi se skrasio.Imam i ja problema,šta tju.
   Jedeš leševe i ne pobijaj realnost.Daj mu koje hoćeš ime-i dalje je običan leš-ukrašen ili ne.Wake up girl i skini taj šeširić.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
LG 4X HD
Citat
Fora je u tome da postoji način da ubijanja prestanu ako izuzmemo neosetljivost i okrutne navike
Ne,fora je u tome shto ti mislish da je okrutno ubijati i jesti zivotinje,ja mislim da nije.Mislim da to tako treba, jednostavno
ne treba bezati od svog mesta u lancu ishrane i ne postoji nikakav razlog za to sem nekog kvazi morala na koji se nikada nisam ni osvrtao pa ne bih ni ovom prilikom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.