Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Moze li marihuana doprineti razvoju licnosti?  (Pročitano 31948 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
navodno lechi alzhajmerovu bolest prema wikipediji ...
da,prvo je prouzrokuje pa je onda leci. Smile

jao, jao Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

abre los ojos

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 2022
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
sta ti je-'navaren' si?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
ako ovde dolaze ljudi koji pate od manicne depresije ili ljudi kojima su mama & tata uzor u zivotu, molio bih lock na temu... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

abre los ojos

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 2022
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
pazi mili-ja ne znam kol'ko ti imas god. ali ne budi iskljuciv i dopusti da neko misli drugacije od tebe..to prvo.

a drugo-meni tata i mama (sto pritom nije u redu-pominjati necije roditelje) nikada nisu bili uzor zbog cega i jesam 8 god. bila naduvana 24 sata dnevno-i zato dajem sebi pravo komentara znajuci vise od tebe jer sam ja bila i strejt i odvaljena a ti samo jedno od to dvoje...

takodje-u civilizovanom svetu je nekulturno klevetati da je neko manicno-depresivan-sto ce ti i moj drogirani psihijatar potvrditi.

niko te nije vredjao-cuj i tudja misljenja i svakako "odrast"!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
pazi mili-ja ne znam kol'ko ti imas god. ali ne budi iskljuciv i dopusti da neko misli drugacije od tebe..to prvo.

a drugo-meni tata i mama (sto pritom nije u redu-pominjati necije roditelje) nikada nisu bili uzor zbog cega i jesam 8 god. bila naduvana 24 sata dnevno-i zato dajem sebi pravo komentara znajuci vise od tebe jer sam ja bila i strejt i odvaljena a ti samo jedno od to dvoje...

takodje-u civilizovanom svetu je nekulturno klevetati da je neko manicno-depresivan-sto ce ti i moj drogirani psihijatar potvrditi.

niko te nije vredjao-cuj i tudja misljenja i svakako "odrast"!

sestro moja, ti pricas o marihuani kao da je heroin... ne znam zasto si je koristila kad imas takvo ogavno misljenje o njoj...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
ne tragicno je to zaista kako ljudi olako shvataju neke stvari u zivotu.Neko zaista ima srece i posledice konzumiranja marihuane ga nikada ne sustignu , i posle mnogo godina... medjutim uglavnom je to veoma mali broj srecnika...
Imala sam periode u svom zivotu kada sam i pisala radove pod njenim uticajem, stvar je u tome sto sam bila jako kreativna, medjutim mogucnost ispravnog logickog rasudjivanja bila mi je onemogucena, drugim recima, nisam mogla da se izrazim, mozda bi bilo drugacije da sam uzela da slikam, ali validne recenice( u literarnom smislu) nisam mogla da konstrusem, eventualno kada vec prodje dejstvo, nesto pokusam prisecajuci se dozivljaja ..
Danas vise ne pusim... iskusila sam njene negativne posledice... i samo mogu da dam dobar savet da se nikada ne preteruje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
ne tragicno je to zaista kako ljudi olako shvataju neke stvari u zivotu.Neko zaista ima srece i posledice konzumiranja marihuane ga nikada ne sustignu , i posle mnogo godina... medjutim uglavnom je to veoma mali broj srecnika...
Imala sam periode u svom zivotu kada sam i pisala radove pod njenim uticajem, stvar je u tome sto sam bila jako kreativna, medjutim mogucnost ispravnog logickog rasudjivanja bila mi je onemogucena, drugim recima, nisam mogla da se izrazim, mozda bi bilo drugacije da sam uzela da slikam, ali validne recenice( u literarnom smislu) nisam mogla da konstrusem, eventualno kada vec prodje dejstvo, nesto pokusam prisecajuci se dozivljaja ..
Danas vise ne pusim... iskusila sam njene negativne posledice... i samo mogu da dam dobar savet da se nikada ne preteruje!

e, tebi jos mogu da dam aplauz Smile

a ako ostali vec toliko laju na marihuanu, neka malo bolje pogledaju sta rade cigare, alkohol, secer, masno, oruzje,... ne zelim da promovisem marihuanu, ali ni ne zelim da precutim dobar osecaj koji donosi... svako ima pravo na svoje misljenje, ali mi nemojte lepiti razne mentalne bolesti i poremecaje za marihuanu kao da je svetski neprijatelj broj jedan...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
poenta je u tome da zdrava mlada osoba nece imati nikakvih pozitivnih efekata od koriscenja marihuane ,a imace poneki negativan . mozda je najveca opasnost lezi u tome shto pojedine osobe imaju predispoziciju da "zakache" shizofreniju i/ili depresiju od koriscenja marihuane.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
poenta je u tome da zdrava mlada osoba nece imati nikakvih pozitivnih efekata od koriscenja marihuane ,a imace poneki negativan . mozda je najveca opasnost lezi u tome shto pojedine osobe imaju predispoziciju da "zakache" shizofreniju i/ili depresiju od koriscenja marihuane.

kontam... jedan moj ortak je razvio paranoju, ali ne okrivljuje marihuanu, nego samog sebe, jer nije bio u stanju da razmislja pozitivno... jbg. ako vec imas predispoziciju za neku mentalnu bolest, zasto bi je lecio stvarima koje jos vise uticu na glavu... ne kazem da me nikad nisu zakacile crne misli i losi tripovi, ali niko ne moze da ocekuje samo belu stranu... dozivljaj je subjektivan... kao sto sam vec rekao, ne svaljuj krivicu na marihuanu, ako vec trezan haluciniras... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 statistika je pokazala da je veca verovatnoca da se oboli od spomenutih mentalnih bolesti  ako se koristi marihuana .naravno , to ne znachi  da ce svako ko koristi marihuanu da oboli ,nego da povecava rizik .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.