Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Moze li marihuana doprineti razvoju licnosti?  (Pročitano 32542 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
da trigger - lapsus prstis Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Variety is the spice of life

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 17382
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson W610
Ja sam chuo da ako pushish travu dok igras jamb povecava ti se IQ za 70%, a strucnjaci su utvrdili da, ako se konzumira redovno posle rucka, licnost ti se razvija cak 10 - 15% vise u odnosu na obican rucak, bez dodatka

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ja sam chuo da ako pushish travu dok igras jamb povecava ti se IQ za 70%, a strucnjaci su utvrdili da, ako se konzumira redovno posle rucka, licnost ti se razvija cak 10 - 15% vise u odnosu na obican rucak, bez dodatka

Smile

pa da... percepcija ti je pojacana... mozes lakse da se fokusiras na odredjenu stvar... veruj mi  Smile
IP sačuvana
social share
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 77
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
xaxaxaxa
evo vam malo naucnog istrazivanja:

"efekti upotrebe marihuane.dejstvo pocinje nakon 2 do 5 minuta i traje 1 do 5 sati.blaga euforija pracena relaksacijom,druzeljubivost,veselost,pricljivost,pad koncentracije(u nekim trenutcima moguce i povecanje),nekontrolisani smeh,blaga dezorijentacija u vremenu i prostoru,opustenost,strah...

posle duze upotrebe gubi se koncentracija i motivacija,srce nepravilno radi,pamcenje i paznja su osteceni,javljaju se bezvoljnost,gubitak apetita,zaboravnost,poremecaji hormona,dezorijentisano ponasanje,sumanute ideje...

ako se prekoraci doza javlja se tezak umor,vrtoglavica,mucnina,psihoze,a moze doci i do gubitka svesti...
da li se moze postati zavistan od marihuane?posle kontinuirane upotrebe stvara psihicku zavisnost,a ne stvara fizicku."

"!!!Budi Svestan Rizika!!!"

moze li marihuana doprineti razvoju licnosti?
naravno da moze,kao i svaka druga supstanca koja unistava nervne celije,tako i THC(tetra-hidro-kanabiol) moze lepo uticati na vas razvoj-sto da ne(mada u marihuani ima preko 60 dejstvujucih supstanci,ali thc je najaktivniji). i negativan razvoj je razvo,zar ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
xaxaxaxa
evo vam malo naucnog istrazivanja:

"efekti upotrebe marihuane.dejstvo pocinje nakon 2 do 5 minuta i traje 1 do 5 sati.blaga euforija pracena relaksacijom,druzeljubivost,veselost,pricljivost,pad koncentracije(u nekim trenutcima moguce i povecanje),nekontrolisani smeh,blaga dezorijentacija u vremenu i prostoru,opustenost,strah...

posle duze upotrebe gubi se koncentracija i motivacija,srce nepravilno radi,pamcenje i paznja su osteceni,javljaju se bezvoljnost,gubitak apetita,zaboravnost,poremecaji hormona,dezorijentisano ponasanje,sumanute ideje...

ako se prekoraci doza javlja se tezak umor,vrtoglavica,mucnina,psihoze,a moze doci i do gubitka svesti...
da li se moze postati zavistan od marihuane?posle kontinuirane upotrebe stvara psihicku zavisnost,a ne stvara fizicku."

"!!!Budi Svestan Rizika!!!"

moze li marihuana doprineti razvoju licnosti?
naravno da moze,kao i svaka druga supstanca koja unistava nervne celije,tako i THC(tetra-hidro-kanabiol) moze lepo uticati na vas razvoj-sto da ne(mada u marihuani ima preko 60 dejstvujucih supstanci,ali thc je najaktivniji). i negativan razvoj je razvo,zar ne?

hmm... pa ovo bas zvuci kao da mi prica neki ustogljeni doktor-psiholog  Smile

sve je to i tacno i netacno... dozivljaj je subjektivan, a ne objektivan kako nas uce doktori i medije... tako da ovo sto je napisano, mozes okaciti macku o rep (barem sto se tice mene i mojih prijatelja  Smile), a opet s druge strane, negativni uticaji se najbolje vide na ljudima koji se posle prvih par susreta sa psihodelijom bacaju pod voz i skacu sa zgrade...  Smile  Smile  Smile , jedan kreten manje vise  Smile  Smile

samo kvare uzitak ostalima  Smile

Smile

IP sačuvana
social share
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
ako neko misli da ce da se razvije kao licnost koristeci marihuanu onda je stvarno u velikoj zabludi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Ja sam marihuanu prvi put probao od radoznalosti, a svaki sledeci put da bi se malo oraspolozio (poslednjih jedno godinu dana, znam da budem ponekad poprilicno depresivan). Svaki put sam se lepo proveo, niti sam ikad osecao potrebu da zapalim dzoint. Naravno ne uzimam je cesto i ne uzimam velike kolicine (barem se trudim da ne uzmem).  Takodje... skoro svaki put osecao sam se... prilicno "uzbudjeno", ali ono za povecan apetit je definitivno istina.

Smatram da postoji brdo stvari koje cak deluju mnogo naivnije a da mogu da izazovu psihicku zavistnost. Takodje marihuna moze biti stetnije ili zdravije od nacina na koji se unosi u telo. Pushenjem dzointa je definitivno stetnije (po pluca) nego na primer "zacinavanja" hrane sa malo vutre.

Jedino savetujem da se marihuana nikad ne uzme zbog drustva, da bih ispao face, cool i sl. To se podrazumeva sa svim ostalim stvarima.
« Poslednja izmena: 31. Maj 2007, 15:23:29 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
 Nikad je ne uzimam u društvu jer ne mogu da se pretvaram ako se svi smeju a meni nije smešno i sl.U Indiji,marihuanu su zvali:"Biljka istine"zbog toga što se um na neki način otvara i vidite jasnije stvari.,Pomalo me je strah jer sam počeo iz radoznalosti skoro i ne verujem da ću je uzimati kasnije-pre mu dodje kao neko kontrolisano experimentisanje.Jednu stvar ne mogu da odbacim-razumem sebe bolje ne u samom uzimanju već kroz to razmišljanje u toku njenog dejstva.Ona kao da pojačava svest ili tako nešto..
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
BlackBerry Torch

Meni to ne treba. Dovoljno sam puko i bez nje.
Ja čak i ne pušim cigarete, a i alkohol mi nije svakodnevna pratnja.
Travu sam probao, jesam, jesam, bilo je i euforije, o kako da ne, ali post-feeling je bio bezdan dublji od onog prije duvanja.

He he he, jednom nam je jedan kolega pripremio PIZZU s marihuanom... Najluđa pizza života mog, majke mi (e, jesam cigo...)

Na temu - može li marica doprinijeti razviju ličnosti.
Može - u negativnom smislu - ako je prodaješ, tj. dilaš.
Otherwise - ne morate piti drogu, vino isto hiće s nogu Smiley     Zagorska narodna popevka... Smile
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
Uspomene, da to su uspomene sa travom. Bas to ce desiti da cemo zaboraviti od travu. a vino: In vino veritas
Ja sam jos za madjarske belo, al na istriju fine su crvene Smile
Vino uvek prica neku pricu, o tome gde smo sad bez extaza. Od alkohola bitnije su tenovi ukusa kod vino. A kod trava samo extaticno zaborav, i gledas i smejes u propastu Smile
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.