Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mozda preregistracija crnogoraca?  (Pročitano 44942 puta)
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Mislim da je Djelićev predlog kompromisan u odnosu drzave i vlasnika tih vozila. Medjutim, prilikom kompromisa obe strane moraju necega da se odreknu....a neko ocigledno ne zeli da se drzava odrice bilo cega....naprotiv, ovo je lepa prilika da se zaradi nesto...sto za budzet, sto za dzepcic.
Ne znam zasto bi nekome smetala vozila koja nemaju euro3 motor, a pritom se svakodnevno na ulicama mogu videti deset puta gori krsevi koji su apsolutno za automatsko izbacivanje iz saobracaja.
Meni licno, CG vozila koja nemaju taj motor ne smetaju, jer su svakako kvalitetnija od 50% automobila koji se kod nas koriste.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 44
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
DJelić je ipak potpresednik vlade i njegov predlog nije baš povoljan ali ovo mora da se reši Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja te politicare ne razumem. Prvo su pricali: preregistracija 300E(Velja Ilic), pa onda demokratska stranka pricala preregistracija 500E. A sad kad su iste te demokrate usle u vladu preregistracija 3000E. Mozda Dinkic ima ministarstvo, ali demokratska stranka ima vecinu u vladi pa moze da promeni bilo kakvu uredbu. Ukoliko do preregistracije ne dodje onda je to krsenje obecanja koje je dala demokratska stranka u kampanji, iako ima uslove da ostvari to obecanje(ima vecinu ministara). Ali sta je tu je. Moje misljenje je da iako se to dozvoli, preregistracija ce biti papreno skupa, tako da se vlasnicima "crnogoraca" ne isplati da to rade, jer da su imali pare kupovali bi u Srbiji. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 44
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
večeras je u poligrafu DJelić rekao da će se u vladi još pričati o preregistraciji ida on ostaje pri svom stavu,videćemo da li je dinkić opet jači od cele vlade
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 44
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Djelić je večeras u poligrafu rekao da će se još pričati opreregistraciji i da on idalje ima svoj stav ostaje da se vidi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dinkic mi lici na najgoreg tiranina. Odvratan mi je. A Boza Djelic je stvarno Boza Derikoza.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Koliko je drzava od reci, moze se videti i na ovom beznacajnom primeru. Ako je receno, da NECE biti preregistracije, moraju da budu dosledni. Ovako oni koji su radili na svoju ruku, bit ce nagradjeni od strane drzave. Oni koji nisu imali m..a za takvo sto, ko ih j...e?
Kao i sa Kaludjericom. Znalo se da je sve sto je zidano, bespravno. na kraju sve to legalizuju i kraj. Mislim smesno. Neka proba neko u Engleskoj, bespravno da zida ( imam vrlo iskustva sa tim). Kuku-lele. Em ce da plati ogromnu kaznu, em ce da o svom trosku dovede u predjasnje stanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 44
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Boro možda je za tebe bezznačajno ali za najmanje 70 000 porodica u Srbiji nije, a to svakako nije mali broj,a onaj ko je rekao da NEĆE biti preregistracije nemože sve da se pita kao u prethodnoj vladi.Pogledajte izjavu ministra finansija na tu temu u današnjem glasu javnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Videcete sta ce se desiti kad 70 000 porodica izadje i protestvuje. Samo gledajte.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 44
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jel neko čuo to da je Koštunica na otvaranju puta kod Užica rekao da će se uskoro rešiti problem vozila sa cg tablicama,ja sam to čuo od kolege pa neznam da li je stvarno tačno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.