You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
''Fuck off with your sofa units and string green stripe patterns, I say never be complete, I say stop being perfect, I say let... lets evolve, let the chips fall where they may!''
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Sve neminovno propadne kad-tad, pitanje je sta ce duze trajati i od cega ce se imati vise koristi...Koliko god mozak propadao u vecini slucajeva nadmasi lepotu i fizicki izgled koji prilicno rano krece da kopni..
''Fuck off with your sofa units and string green stripe patterns, I say never be complete, I say stop being perfect, I say let... lets evolve, let the chips fall where they may!''
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pa, pazi.. ja to gledam ovako... Kada bi svi krenuli sa iste pocetne tacke, tj. kada bi svi imali slicne mentalne sposobnosti, neki koji se kuju u zvezde zbog svoje pameti, zavrsili bi veoma neslavno....
S druge strane, ovde imamo dve polazne tacke: izgled i mozak. Neko ce da izabere jedno, drugi ono drugo.... tako da je samim tim i konkurencija manja....
Ja nemam nista protiv ako zene koriste svoj dobar izgled za uspeh u zivotu, ali takvih je jako malo... uglavnom su to oni skotovi koji tripuju da su ribe iz susedne teme... Isti je slucaj i sa pamecu... uglavnom mediokriteti za sebe govore da su pametni... U oba slucaja, zaista lepi i pametni ljudi sede i cute... napreduju... dok oni koji to nisu uglavnom laju da to jesu...
Lepa zena ili pametna zena to ne mora da radi. Okolina je lako prepozna i napravi mesta za nju na vrhu lestvice....
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.