Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 05:58:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mount&Blade  (Pročitano 30623 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
E fucked_up i 116 stavicu vas u prijatelje,pa cu da vam poshaljem k*ek nekako,samo mi poshaljite poruku pa cemo da se dogovorimo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

ThE WoRlD Is MiNe

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 797
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 5800
Ajde zar samo nas par igra ovako sjajnu igricu ? Ja sam do pre par dana igram CS (sto nema nikakve veze sa ovim) i WoW , ali znaci ovo je zarazno uhh......Do sada najbolja koju sam igrao a igrao sam ih mnoooogo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Jeste jedna od boljih,s'obzirom na to da ju je napravio turski brachni par...
Inache ne bih da skrecem sa teme,ali igra Europa 1400 the guild je jedna od najboljih igara koju sam ikada igrao,ne znam zashto niko nije komentarisao temu koju sam napravio o njoj,ali potpuno je zasluzila vashu paznju i paznju svih igraca koji vole biznis strategije...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

ThE WoRlD Is MiNe

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 797
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 5800
Hmm ne zvuci lose , skinucu je.Sto se tice M&B.Kada se borite protiv Archera ili Crossbowmana ovako rasporedite ljude

Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Citat
Legenda :  Smile - Infantry (pesadija) ,  Smile - Archers ili Skirmishers (strelci i samostrelci) , Smile - Cavalery (konjanici)

E sada zasto ovako ? Pesadija stiti stitom strelce dok gadjaju neprijateljske koji su potpuno ne zasticeni u 99 % slucajeva.Konjanici su malo dalje zato sto su lake mete za strelce i samostrelce.Kada se priblize krecete juris sa konjicom i odma posle njih sa pesadijom dok strelce ostavljate da rokaju.Ova taktika je mrak za strelce i samostrelce ali je jaka i za ostale

Najbolji konjanici - Swadiani

Najbolji strelci - Vaegiri

Najbolji pesaci - Nordovi

Strelci su extra protiv konjanika , slabiji protiv pesaka.Pesaci su extra protiv strelaca , ali ne mocni protiv konjice.Konjica je extra protiv pesadije , ali jadna protiv strelaca.Sada kombinacije Strelac - Strelac u borbi ce pobediti jaci tj sa vecim rankom

« Poslednja izmena: 20. Mar 2009, 20:57:06 od lukasavija »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U can't handle the truth!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2336
Zastava Ormar tvoje cure
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung S4
Odlicna je igra... Samo ne znam koje modove da skinem...
IP sačuvana
social share
I don't need to get a life. I'm a gamer. I have lots of lifes!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

ThE WoRlD Is MiNe

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 797
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 5800
Dzabe kada ne mozes  Smile Svi traze 1.011 , a ti predpostavljam kao i ja imas 1.003  Smile

EDIT : Nasao sam crack za 1.011 , samo preko PM  Smile
« Poslednja izmena: 20. Mar 2009, 20:59:01 od lukasavija »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Ima mnogo dobrih modova,npr sword of damocles je dobar,star wars calradia je dobar al' meni neshto nece lepo da radi...Pravi se neki lord of the rings mod,mislim da se zove the last days.Takodje jedan od dobrih modova je battle sizer,koji omogucava do 1000 vojnika u bitkama.Ima josh dosta dobrih modova,kopajte malo po mount&blade forumu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Samo da kazem da sam zahvaljujuci lukasaviji probio 7. lvl i evo me na 12  Smile Hvala majstore. A igra je odlicna, samo jos da ubace raznolike kvestove, ovako sama igra prakticno nema pricu al s ovakvim bitkama kvestovi i nisu neophodni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung Galaxy S4
Joj ljudi igra je vrh!Juce sam procitao temu,sinoc nabavio igru( 1003 verziju)!Strasno!Odavno me igra nije tako zainteresovala...Zato danas na poslu jedva izdrzavam...5 sati nisam ustao od racunara!
Zauzeo sam jedan dvorac,ali ga seljak (kralj) poklonio nekom drugom.Pridruzio sam se onim zelenim,kenjamo Swadiu.
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k810i
Hmm ne zvuci lose , skinucu je.Sto se tice M&B.Kada se borite protiv Archera ili Crossbowmana ovako rasporedite ljude

Citat
Legenda :  Smile - Infantry (pesadija) ,  Smile - Archers ili Skirmishers (strelci i samostrelci) , Smile - Cavalery (konjanici)

E sada zasto ovako ? Pesadija stiti stitom strelce dok gadjaju neprijateljske koji su potpuno ne zasticeni u 99 % slucajeva.Konjanici su malo dalje zato sto su lake mete za strelce i samostrelce.Kada se priblize krecete juris sa konjicom i odma posle njih sa pesadijom dok strelce ostavljate da rokaju.Ova taktika je mrak za strelce i samostrelce ali je jaka i za ostale

Najbolji konjanici - Swadiani

Najbolji strelci - Vaegiri

Najbolji pesaci - Nordovi

Strelci su extra protiv konjanika , slabiji protiv pesaka.Pesaci su extra protiv strelaca , ali ne mocni protiv konjice.Konjica je extra protiv pesadije , ali jadna protiv strelaca.Sada kombinacije Strelac - Strelac u borbi ce pobediti jaci tj sa vecim rankom

Ovo uputstvo se pronalazi kombinovanjem saveta koje kraljevi daju u igri. Smile
   Prestao sam da igram M&B davno, ni sam ne znam zasto... Moram nastaviti! Znam samo da sam pizdeo kako je igra laka, i onda sam provalio dificulty bar, pa nakon toga...  Smile. Igra je extra teska!!!! A i dobra.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 05:58:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.