Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 6630 - baterija se brzo trosi  (Pročitano 1568 puta)
26. Maj 2006, 17:42:05
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Pitao sam ovo na mnogo foruma, al' ajd i da ovde probam...

Nedavno sam kupio sam svoj prvi Series 60 telefon - N6630. (nov) Imam ga vec 6 dana i veoma sam zadovoljan sa njim, ali me samo jedna stvar ubija u pojam... Baterija se veoma brzo trosi! Moram je puniti svako vece! Trosenje je poprilicno neravnomerno:

Baterija se napuni tokom noci i kada telefon skinem sa punjaca, ostaje na 100% nivou oko 7-8 sati. (U medjuvremenu radi SmartMovie jedno 20-30 minuta i OggPlayer jedno 10 minuta, a poziva nema, mozda 1-2 SMS-a)
Posle tih 7-8 sati, battery level padne za "jednu crtu"... Prodje 30 minuta, opet - jedna "crta" manje... Jos 30 minuta (manje/vise), opet jedna "crta" manje! I sve tako dok ne dodje do zadnje "crte" kada pocne da i da se pojavljuje "battery low" poruka, a tako moze da radi jos 4h u stand by-u, otprilike, dok se telefon sam ne ugasi... (nije vazno sta radim na njemu, baterija ce se isprazniti otprilike istom brzinom! To znam, jer sam jednom (dok je baterija bila 50% puna) ostavio telefon ukljucenog na stolu, a kada sam posle 6 sati proverio stanje baterije, bila je skoro prazna i povremeno se pokazivala "battery low" poruka, iako je telefon bio na stand by-u!)

Bluetooth je iskljucen. Nijedan program ne radi u pozadini, tako da nista ne koristi GPRS, a ni ne zauzima procesor ni RAM. 3G je off (GSM only). Probao sam da drzim "olovcicu" pri paljenu telefona da ugasim sve moguce programe koje se mogu pokrenuti pri boot-ovanju - nije pomoglo.

Garanciju imam, mada mi to ne vredi posto ona ne vazi za bateriju, a i ne verujem da bi se ovima iz servisa dopalo to sto nisam "formirao LiIon" bateriju. (ili mozda nije problem u bateriji?)

Sta dalje? Koliko inace traje baterija na ovom telefonu? 'Oce li format pomoci?

SW verzija je: 6.03.08
Baterija je: BL-5C (ogrebao sam onaj crni deo na bateriji pored holograma, i ima kod ispod, sto znaci da je baterija original)

(01. May 2007, 10:46:50)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

If i was awake,i would think it was a dream!!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1608
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N95-2 & 5800
meni je isto tako bilo ali sam onda updateovo firmware i wola. sad mi traje po 2 dana. drzala bi mi i vishe ali trenutno zivim tu gde zivim i uvek imam jednu crticu signala i redovno gubim mrezu,tako da bi mi minimum trajala po 3-4 dana. jer skunut sa neke mreze? preporucujem ti novu bakteriju i to je to.  Smile
IP sačuvana
social share
If i was awake, i would think it was a dream!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ko uci znace, ko krade imace...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1810
Zastava Bg
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N7.0 tdi
mozda je tebi ukljuceno osvetljenje tasstature tj. nije podeseno da se danju isto nepali Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
@maliomladinac
Pa koji sada imas Firmware? Jel' drugaciji od ovog mog? Skinut je (valjda) sa Tim-ove mreze, ali nema nikakav branding u software-u posto sam trazio da ubace cist firmware pre nego sto sam ga kupio. Jedino od brandinga sto imam je na maski - a to su one "Tim" oznake. Sto se tice nove baKterije, jebiga... Nisam bas u finansijkoj situaciji da experimentisem (mozda i nije baterija, jel'?), a jedva sam i skrpio ovo chedo da kupim  Smile

@Marko88
Ona mala fotodioda radi, svetlo je ugaseno danju, a kada se "smrkne", tastatura se upali.

Hvala na brzim odgovorima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@marko88 to se na 6630 ne steluje nego radi automatski...... Baterija bi trebala da drzi ,ako ga ne diras(kako ti kazes) bar 4 dana. A uz normalnu upotrebu bar 2 dana Smile
BL-5c je baterija, koristi je dosta nokija....posudi neku drugu na 2-3 dana pa vidi kako se ponasa. Ako bude sve o.k. znas sta je, a ako bude isto onda garanciju vadi i pravac servis Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Ovde ima dosta toga o bateriji i njenom trošenju:
http://forum.burek.com/index.php/topic,81775.0.html "Tema trosi bateriju ? a bogami i osvetljenje."
Pored toga, ovde je tema koju je pokrenuo @maliomladinac, ali ga mrzi da upućuje na nju izgleda već voli da duplira svoje postove:
http://forum.burek.com/index.php/topic,94512.0.html "Nokia 6630,punjenje?"

Samim tim, ovo ide pod Lock!
« Poslednja izmena: 26. Maj 2006, 18:43:09 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Nastavite raspravu u jednoj od ponudjenih tema.
Nema potrebe otvarati i treću!

Pored toga, dobili linkove na kojima možete raspravljati, pa ipak vidim da se niste baš pretrgli da istu raspravu i nastavite?!? Smile

Pravila foruma su vrlo jasna i jedno od njih glasi:

" - Da pre nego sto bilo koje pitanje postave koristeci Pretragu provere da li se o njihovom problemu na forumu vec raspravljalo i da li mozda postoji resenje."!!!
« Poslednja izmena: 26. Maj 2006, 18:45:49 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.