Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola V3,V3i,V3x - pitanja i odgovori!  (Pročitano 45212 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple iPhone 4S 16GB
trazio sam svuda ali u svakoj opciji ima samo da me uvek pita...
jeste,npr. MSN ... 100x treba da stisnem da dozvoljavam da koristi konekciju u programu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Dobar Los Zao

Zodijak Leo
Pol
Poruke 597
Zastava Affoltern Zh
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson X1 Nokia N97
Kako mogu da podesi rezoluciju video zapisa da bude veca od 176x144,mislim da v3x posto ima 2 mega pixela trebalo bi da ima vecu rezoluciju od 176x144?
IP sačuvana
social share

Ajkula može da preživi samo dok neprestalno pliva. Konj koji legne i ne može da ustane je gotov. Bezubi lav nece docekati sledeci mesec. Coveka cini um i zato onog casa kad um prestane da ga podstice pada u depresiju i polako umire.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
hahaha  Smile kad bi bilo tako onda niko ne bi kupovao kamere Smile
Kamera od 2mpx je za slikanje,a ne za video,tako da tolika je rezolucija i ne moze se nikako povecati(moze kupi novi telefon)
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple iPhone 4S 16GB
kupi HD kameru... imaces odlicnu rezoluciju snimka.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
fab.sec. kod je 000000 a fon lok 1234. kod podesavanja gprs treba voditi racuna kod PORTA. u velikoj vecini slucajeva PORT je 9201 a u nekim 8080. u nekim modelima V3x instalirana je fabr. kao browser OPERA 8.0. OperaMini radi savrseno kao i java igre i apps.3D igre takodje. igre za ovaj model guglaj as333 na wapu. mejlovi sa atachmentinima idu najnormalnije.gmail aplikacija isto. za skidanje multimedijalnog sadrzaja veceg sadrzaja od 350 kb(limit operatera), postavite IP adresu na nule(000.000.000.000) a predhodno u STORAGE PAGES memorisite zeljenu stranu na kojoj je sadrzaj za skidanje.znaci udjete ponovo u STORAGE PAGES na kojoj je direktan link za skidanje i samo kliknete na DOWNLOAD. extra opcija je LOCK APLIKACION.mozete zakljucati sta god pozelite(imenik,poruke,internet,datebook...) koristite datebook umesto alarma za svaki dan u isto vreme!moze se podesiti da zvoni svaki dan,nedeljno,mesecno i godisnje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Evo ljudi da postavim jedno pitanje.... Mozete li mi reci koji program da koristim na kompijuteru za instaliranje aplikacija na telefonu preko bluetooth-a.... posto koliko vidim klasicnim prebacivanjem programa u memoriju telefona ne dobijam nista....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Evo ljudi da postavim jedno pitanje.... Mozete li mi reci koji program da koristim na kompijuteru za instaliranje aplikacija na telefonu preko bluetooth-a.... posto koliko vidim klasicnim prebacivanjem programa u memoriju telefona ne dobijam nista....
Jesi li ti toliki idiot kada ti neko lepo u prošloj temi koju si otvorio kaže o čemu se radi, da ti link do odgovarajuće teme u kojoj ćeš naći odgovore na tvoja pitanja i ti opet postavljaš pitanje umesto nešto i da pročitaš?!?
Ako te mrzi da čitaš 22 strane onda ne koristi mobilni telefon već počni da pišeš pisma.
Samo stranu unazad je Milan91 odgovorio i lepo objasnio šta je potrebno, samo jednu jedinu stranu da si okrenuo unazad ... ali kome i za koga je to nešto pisano?!?
Za majmune koji dodju i u lice svima kažu da ih jebeno mrzi da čitaju i jednu stranicu već misle da su bogom dani da neko njima servira sve kao na tacni i ponavlja ono što je napisano, čita možda umesto njih i to im prezentuje?!?
To možete dobiti, ali kući kod mamice i tatice pa od njih tražite da vam serviraju uz salveticu .....
Nezahvalni paraziti jedni .... Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 30. Apr 2007, 00:28:10 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Da je koristio pretragu mogao je da naleti i na moju temu u kojoj sam pisao kako se ubacuju skinovi i igrice,a igrice se isto ubacuju kao programi.Ja jednostavno jednom kad mi prekipi necu ni da dam vise link do doticne teme,a voleo bih da to niko ne ucini,ili ce da trazi ili nista bez odgovara.Ajde da jasno mi je ako nema i da nigde nije nasao i da je trazio...

http://forum.burek.com/index.php/topic,155748.0.html
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Motorola v3i
Ljudi, imam jedan problem sa Bluetooth slusalicom, u pitanju je Logitech. Kad je prikljucena slusalica, ne moze da zvoni ni jedna melodija osim obicnog zvrrrrr, cak nece da mi pusti zvuk kad pokusam da pustim neku pesmu. Ali kad su u pitanju klipovi, radi sve normalno. A taj problem se javlja samo na mom telefonu, u pitanju je v3i, a na Motoroli A1000, Nokii 6600, ... radi savrseno.

Da li je neko imao slicno iskustvo, i da li to moze nekako da se resi, ili jednostavno mora tako da ostane?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N900,N97mini,N95
Ljudi, necete mi verovati, moj cale koristi sivu v3 vec duze vreme, i juce sam pogledao na telefon urazgovorima je pisalo da ima 2000 i kusur sati, dali je to moguce, ili to samo telefon nesto buguje
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.