Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 332 333 335 336 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 195500 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 4
pa nije problem do os-a nego od hardware-a koji ne verujem da ce moci da prikazuje sliku u vecu rezoluciju od one za koju je napravljen.
« Poslednja izmena: 04. Dec 2006, 19:20:46 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
ma mozete da stavis ekran od D600 jeste da ona ima 320x240 ali je velicina ekrana potpuno ista zani oba imaju 2inca pa ce se poklopiti i mislim da je izvodljivo ali sumljam jer neverujem da ce to iko da to da radi Smile
« Poslednja izmena: 04. Dec 2006, 19:20:40 od sakingsny »
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Air Max fan - since 1987

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 240
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 7110
Ma nema sanse da se to izvede !
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

mali od foruma

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Motorola mPx220 rom: 1.53
ja stvarno vise nisam isguran, ali moze biti da nije izbedivo. jer, mislimda nije stvar u osu ili u nemogucnsti stavljanje nokijinog ekrna na motorolu vec u grafickom podsustavu motorole koji je naucen da radi na manjoj rezoluciji. tako da mislim da iako bi stavio ekran na mob on bi prikazivao sliku velicine 176x220 pixela. ako bi uopce i radio. dok mi anrastu nova i veca muda pokusat cu:)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

100 ljudi 100 ćudi, 100 žena 200 sisa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 169
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k800
treba mi pomoc, dali moze da se ukljuci blic kada pravim video zapis i dali moze blic da mi bude upaljen non stop kada slikam a ne samo kada pritisnem taster. i jos nesto kako da kopiram kontakte iz sim-a u tel i obrnuto. i kako da napravim brzu pretragu, naprimjer kada trazim neki broj ukucan prva tri slova imena a on meni prikaze neke brojeve. postoji li neki program za to. hvala
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
treba mi pomoc, dali moze da se ukljuci blic kada pravim video zapis i dali moze blic da mi bude upaljen non stop kada slikam a ne samo kada pritisnem taster. i jos nesto kako da kopiram kontakte iz sim-a u tel i obrnuto. i kako da napravim brzu pretragu, naprimjer kada trazim neki broj ukucan prva tri slova imena a on meni prikaze neke brojeve. postoji li neki program za to. hvala
imas flash light program i imas negde ovde postavljeno siguran sam jer sam i ja skinuo taj program odavde kad sam ja imao MPx pa plrelistaj par stranica unazad Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

100 ljudi 100 ćudi, 100 žena 200 sisa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 169
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k800
a za imenik, ima li tu pomoci
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 4
Brza pretraga po imeniku radi tako sto prisnes contacts i kucas slova kao da imas T9 ukljucen, recimo da bi nasao ime MARKO pritsnes ovo 62756, pretraga je pametna  Smile i tako mozes da kucas dok si u contacts jedno od ovih tri stvari, ime prezime ili broj i on ce automatski da ti pokaze sta ima bez obzira sta si kucao (ime prezime ili broj).
Za kopiranje kontakata iz sima u tel i obrnuto ja koristim program Jeyo Mobile Companion 1.1 koji se instalira na PC.

Evo ti flash light:
http://rapidshare.de/files/16513764/FlashLight_en.rar.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
Brza pretraga po imeniku radi tako sto prisnes contacts i kucas slova kao da imas T9 ukljucen, recimo da bi nasao ime MARKO pritsnes ovo 62756, pretraga je pametna  Smile i tako mozes da kucas dok si u contacts jedno od ovih tri stvari, ime prezime ili broj i on ce automatski da ti pokaze sta ima bez obzira sta si kucao (ime prezime ili broj).
Za kopiranje kontakata iz sima u tel i obrnuto ja koristim program Jeyo Mobile Companion 1.1 koji se instalira na PC.

Evo ti flash light:
http://rapidshare.de/files/16513764/FlashLight_en.rar.html
mogo si bar da postavis direktno na burek jer ce da sa rapida da rikne link za 45dana Smile

e ja sam postavio direktno na sajt

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
FlashLight_en.rar (5.23 KB)
« Poslednja izmena: 04. Dec 2006, 22:00:13 od sakingsny »
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung L870

mogo si bar da postavis direktno na burek jer ce da sa rapida da rikne link za 45dana Smile

e ja sam postavio direktno na sajt

Sto nisi postavio u freeware kolekciju.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 332 333 335 336 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.