Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 327 328 330 331 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 195542 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
nasao sam i kada hocu da skinem kaze mi da je stranica istekla tj. da je nema vise. zato vas molim da mi neko ko ima posastavi da skinem
aman bre covece kako istekla Smile meni oce da udje pobogu Smile i jer ti to nas zajebavas a Smile
« Poslednja izmena: 29. Nov 2006, 17:30:40 od sakingsny »
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

100 ljudi 100 ćudi, 100 žena 200 sisa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 169
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k800
volio bi da zajebavam citav dan pokusavam da promjenim rom na mpx 220 i samo mi to fali, izludio sam pored kompa. ne mogu da ga nadjem. postavi ga preklinjem te
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
volio bi da zajebavam citav dan pokusavam da promjenim rom na mpx 220 i samo mi to fali, izludio sam pored kompa. ne mogu da ga nadjem. postavi ga preklinjem te
e zar necitas moj prethodni post vidi stranicu unazad Smile Smile Smile i tu ces naci pobogu Smile Smile
evo vidi dole
Citat
ma kako nema vidi ovde i sigurno ces naci i romove i taj updater Smile i bas se vidi da te mrzi da trazis
Citat
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Link radi bez problema, sad sam probao...
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 169
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k800
skinuo sam
Motorola Mobile Upgrde ako na to mislis, meni treba motorola_ofline_updater. ali idem jos jednom da pogledam. kazem ti ,necu naci
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
skinuo sam
Motorola Mobile Upgrde ako na to mislis, meni treba motorola_ofline_updater. ali idem jos jednom da pogledam. kazem ti ,necu naci
amam covece to je to pobogu sa tim flesujes fon  Smile Smile to ti je taj offline updater pobogu
Motorola Mobile Upgrde=motorola_ofline_updater razumeo vec jednom Smile Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 169
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k800
i radim sve kako je napisano na forumu samo sto moram da izvadim bateriju prije nego sto prikljucim mob na kabal. posto je mob. iskljucen kada ga prikopcam na komp nemoze  da ga nadje
  i kod vas pise da mi treba motorola_ofline_updater , znaci da ga prepozna kad je iskljucen. i to sam nasao
  kod vas samo sto je stranica istekla. nema potrebe da se nerviras i ja bi volio rijesiti ovaj problem vise nego ti, vjeruj mi ako negdje
grijesim recimi, a sve sam radio i poskidao tacno kako ste napisali
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
i radim sve kako je napisano na forumu samo sto moram da izvadim bateriju prije nego sto prikljucim mob na kabal. posto je mob. iskljucen kada ga prikopcam na komp nemoze  da ga nadje
  i kod vas pise da mi treba motorola_ofline_updater , znaci da ga prepozna kad je iskljucen. i to sam nasao
  kod vas samo sto je stranica istekla. nema potrebe da se nerviras i ja bi volio rijesiti ovaj problem vise nego ti, vjeruj mi ako negdje
 grijesim recimi, a sve sam radio i poskidao tacno kako ste napisali
aj mi objasni mi kako to istekla stranica molim te Smile i ovde imas sve lepo objasnjeno kada treba fon prikaciti kada ga flesujes a ti si sigurno prije ukljucio fon za kabal i naravno nije uspeo i kada startujes program nemoj jos da kacis telefon za kabal dok ti taj program nezatrazi i on se prebaci u boot mode i flesuje ga i gotovo
« Poslednja izmena: 29. Nov 2006, 18:03:32 od sakingsny »
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 169
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k800
to sam i uradio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 169
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k800
probao sam ponovo, kada zatrazi da prikopcam mob. ja ga prikopcam i pojavi mi se ikona da mi hardver ne radi kako treba(koji jekomp nasao) i kasnije mi kaze da UPGRADE BPROCEDURE FAIL. ako ti znas sta treba reci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 327 328 330 331 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.