Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 321 322 324 325 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 195912 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 4
1.Da li neko zna neki guitar tuner da radi osim GTuner?
2.Kako da promenim redosled programa u start meniu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Motorola mpx200 WM05
Pozdrav ljudi!
Nabavio sam mpx200 pre koji dan i stavio sam WM05. Sada imam problem. Ne mogu da stavim ni jedan custom homescreen jer mi security na telefonu to ne dozvoljava... Zna li neko neki nachin kojim mogu da uklonim ili smanjim security (i time omogutjim instaliranje navedenih aplikacija)

Hvala unapred..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
1.Da li neko zna neki guitar tuner da radi osim GTuner?
2.Kako da promenim redosled programa u start meniu?

za ovo prvo prog se zove PhonTuner
za drugo imas tamo na wompx verovatno pod tips & tricks

Pozdrav ljudi!
Nabavio sam mpx200 pre koji dan i stavio sam WM05. Sada imam problem. Ne mogu da stavim ni jedan custom homescreen jer mi security na telefonu to ne dozvoljava... Zna li neko neki nachin kojim mogu da uklonim ili smanjim security (i time omogutjim instaliranje navedenih aplikacija)

Hvala unapred..

porobaj sa programima
Disable Security, SDA Application Unlock, trebalo bi da radi
« Poslednja izmena: 22. Nov 2006, 16:35:04 od nuno »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Motorola mpx200 WM05
Hvala na odgovoru, ali nisam odmah uspeo da ga otkljucham preko SDA Application Unlock-a...
On ima velikog udela sa otkljuchavanjem ali su potrebne josh neke sitnice..
Zadnja 4 sata pretrage po raznim forumima su se ipak isplatila i uspeo sam da nadjem reshenje.

Poshto je po deafult-u registry zakljuchan, prva stvar koja mora da se uradi je otkljuchavanje registry-ja.
Fajl default.hv treba da se stavi u windows folder (pomotju chitacha kartica) i da se onda pokrene "SDA Application Unlock".. Posle restarta telefona istalira se "cert.cab" i telefon je spreman za korishtjenje  Smile

Navedene fajlove ne mogu da uploadujem jer me wireless po ko zna koji put zeza sa uploadom.. Smile
Ako je potrebno, neka me moderator kontaktira na mail i ja tju mu dati link za fajlove pa tje on motji da to postuje.. Ako ne, onda sami trazite..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Pozdrav ppl, treba mi pomoc. Instalirao sam ROM(1.53 azijiski) i kada sam upalio telefon, jednostano nisam vise imao mrezu. Probao sam sa obe kartice, medjutim izgleda da sam nekako zakljucao telefon za nase standarde tj nasu mrezu...na diplay-u mi pise samo NO SERVICE, inace fon normalno radi, sve funkcije osim sto ne vidim karticu tj imenik i nemam mrezu...
Cesto sam menjao ROM-ove gledao koji bolje radi, koji je brzi etc...i ovo mi se nije nikada desilo, sve do sada...sta sad da radim? Potreben mi je neki SIM unlocker i Service Unlocker...
P.S. Naravno, znam da uvek mogu da odem do nekog servisa, ali mislim da to sve moze da se uradi i kod kuce...
Ako iko zna bilo kakvu informaciju koja bi mozda pomogla neka slobodno pise...UNAPRED ZAHVALAN...pozdrav...

U pitanju je Motorola MPx220
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
ljudi imam motorolu ali nemam veze????!!!! da li moze da joj se ubaci srpski jezik jer mi je engleski jako los Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
HTC desire s
Pozdrav ppl, treba mi pomoc. Instalirao sam ROM(1.53 azijiski) i kada sam upalio telefon, jednostano nisam vise imao mrezu. Probao sam sa obe kartice, medjutim izgleda da sam nekako zakljucao telefon za nase standarde tj nasu mrezu...na diplay-u mi pise samo NO SERVICE, inace fon normalno radi, sve funkcije osim sto ne vidim karticu tj imenik i nemam mrezu...
Cesto sam menjao ROM-ove gledao koji bolje radi, koji je brzi etc...i ovo mi se nije nikada desilo, sve do sada...sta sad da radim? Potreben mi je neki SIM unlocker i Service Unlocker...
P.S. Naravno, znam da uvek mogu da odem do nekog servisa, ali mislim da to sve moze da se uradi i kod kuce...
Ako iko zna bilo kakvu informaciju koja bi mozda pomogla neka slobodno pise...UNAPRED ZAHVALAN...pozdrav...

U pitanju je Motorola MPx220

Prvo probaj da ga stavis na flight mode pa da ga vratis, ako to ne uspe onda probaj sa master resetom e ako to ne uspe menjaj rom nista ti drugo ne preostaje Smile

ljudi imam motorolu ali nemam veze????!!!! da li moze da joj se ubaci srpski jezik jer mi je engleski jako los Smile Smile Smile Smile Smile

Ne ne moze srpski, ako ti je los engleki pa ti onda ubaci azijski rom mozda ce ti ici bolje kineski Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 7.1
Dali neko zna u cemu je kvaka, kod podesavanja gprs parametara za mts? Pokusao sam i sa raznim rom-ovima (cingular 1.43, 1.49 i azijski 1.53) uvek isto. skinuo sam parametre za Mpx200. Prvi pokusaj konekcije, izbaci poruku da mondo mogu da koriste samo korisnici mts-a, a za svaki sledeci pokusaj sledi poruka : "the page you are lookong for cannot be found". mms sljaka bez problema. Ni u mts-u u teh. podrsci nisu uspeli nista. Uradio sam dva razlicita podesavanja u data connections za gprs i za mms.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia X6 16gb
ta dva podesavanja moras da prebacujes po potrebi.Ako oces mms,onda tamo prebacis na mms,a ako oces gprs onda isto u opcijama oznacis gprs.Jbg nemoze istovremeno.POZZ aj javi sta si uradio.
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 4
Zasto mi se ovo dogadja sa brdo  programa koji su navodno za winmobile 2003:

Evo recimo Handdee GTuner 1.2.1 nece, onda Agile morao sam sa njihovog sajta da skinem verziju za winmobile 2002 da bi prosla instalacija. Ne radi ni IM+, PhoneTuner 2.2.2 i drugi tuner za gitaru nisam nasao...
Da li je problem od verzije roma ili nesto drugo.
Probao sam i SDA ApplicationUnlock ali ne pomaze.
« Poslednja izmena: 23. Nov 2006, 20:33:10 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 321 322 324 325 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.