Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 317 318 320 321 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 196078 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
2. da li postoji program za snimanje razgovora (kao brojni na symbianu)

Personal Mobile Recorder i freeware je
ne radi na wm3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia X6 16gb
Dali neko zna gde imaju da se kupe sluske od motorole e398,moj ortak je imao taj fon,i te sluske,i znaci bruka su.Onaj ulaz je isti kao i za nas mpx.Sluske imaju "bas" izuvaju.Ja sam dokupio(nisam dobio uz fon) neke sluske,ali su ocajne,nemaju bas,piste,i nisu jake  Smile .Mogu samo da mi sluze za razgovor,zato sto su ocajne,nedaj boze nikom da pusti pesmu preko njih  Smile .

Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
HTC desire s
ali to nije bluetooth konektiv program Smiley

imam problem

kada kliknem na pojacavanje ili smanjenje volumea (dugmici sa strane)
volume ostaje na istom nivou a javi se grafikica "volume control" samo na spoljnjem ekranu ali ne i na unutrasnjem,
pri tome volume se samo smanji na 4ti nivo i tu zakuca!

o chemu se radi...

bagoviti phone...

Mozda si instalirao neki program koji sluzi za procentualno smanjivanje zvuka to sam i ja slucajno instalirao ne znam ni ja kako, znaci program ti ne dozvoljava da odjednom skines celu skalu nego ja mislim za onu jednu crticu da treba kliknuti 5-10 puta mada nisam siguran davno sam to koristio Smile

Dali neko zna gde imaju da se kupe sluske od motorole e398,moj ortak je imao taj fon,i te sluske,i znaci bruka su.Onaj ulaz je isti kao i za nas mpx.Sluske imaju "bas" izuvaju.Ja sam dokupio(nisam dobio uz fon) neke sluske,ali su ocajne,nemaju bas,piste,i nisu jake  Smile .Mogu samo da mi sluze za razgovor,zato sto su ocajne,nedaj boze nikom da pusti pesmu preko njih  Smile .

Smile  Smile  Smile  Smile  Smile

Druze koje god sluske da uzmes od motorole a da imaju isti ulaz bice ti dobre evo ja sam probao i sluske od druga koji ima motorolu rokr e1 valjda je to ta oznaka i isto su mi radile kao i ove sto su orginal od mpx Smile
« Poslednja izmena: 18. Nov 2006, 18:15:03 od acikav »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia X6 16gb
Problem je u tome sto ove sluske koje imam nisu original,lik koji mi je prodao,rekao je prvo 700 dinara cenu,a onda kad sam se ja neckao rekao mi je evoti ih za 500 din.Znaci jedino sto su stereo,inace su ocaj zivi.Zato trazim tako neke dobre sluske.Sto se tice te motorole rokr e1,ona je naslednik e398,cak imaju i isti oblik.A i mislim da jacina basa,i zvuka zavisi od pleyera kojim pustas(ekvilajzera),a moje sluske i da oce nemogu da izvuku duboke tonove(bas).
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
HTC desire s
Problem je u tome sto ove sluske koje imam nisu original,lik koji mi je prodao,rekao je prvo 700 dinara cenu,a onda kad sam se ja neckao rekao mi je evoti ih za 500 din.Znaci jedino sto su stereo,inace su ocaj zivi.Zato trazim tako neke dobre sluske.Sto se tice te motorole rokr e1,ona je naslednik e398,cak imaju i isti oblik.A i mislim da jacina basa,i zvuka zavisi od pleyera kojim pustas(ekvilajzera),a moje sluske i da oce nemogu da izvuku duboke tonove(bas).

Pa ti odes i nabijes tom liku sluske u d***e i kazes mu da ti da bolje pa makar i za 1500 dindi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia X6 16gb
Ma nema veze za te sluske,koliko para toliko muzike.Samo me je zanimalo gde imaju da se kupe od e398,ili rokr e1 sluske,ali bas njihove original?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
HTC desire s
Ma nema veze za te sluske,koliko para toliko muzike.Samo me je zanimalo gde imaju da se kupe od e398,ili rokr e1 sluske,ali bas njihove original?

Pa u koji god odes servis i trazis sluske za motorolu koje su 2.5mm i to je to. Prvo ih probaj pa ih onda kupi da te ne bi sjebali opet Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia X6 16gb
Ok hvala,nadam se da ovaj put necu biti izradjen  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Air Max fan - since 1987

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 240
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 7110
Nek mi neko kaze razlog sto je Motorola prestala sa razvojem MPx2x0 i MPx3xx serije ??
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
bilo koje sluske od 2.5mm ce posluziti.
ja sam u Nishu kupio za 300 kintiju i slusalice su fenomenalne!!
prvo i prvo sto lice ne original a drugo sto se cuje super. marke je Cuwan, Narodna Republika Kina Smiley

MPx 200 je bolji od MPx220

1. dizajn necu da komentarisem. Meni licno spoljasnjost mpx200 mi se vise svidja, unutrasnjost mpx200 manje.

ONO STO JE BOLJE KOD MPX200

1. ekran mpx200 je mnogo bolji . Veci je za 0,2" . mpx220ici je podesen kontrast "ubi boze". a vidljivost pod uglovima je katastrofalna.

2. zvuk je na mpx220 slabiji za ~15% bilo koji format melodija da je u pitanju

3. mpx200 koristi miniUSB koje je bolje resenje u sakom slucaju (jeftinije ako se pokvari, ima ga svuda)

4. Za sada mpx200 moze da koristi WM5 dok mpx220 ne moze

5. Iako je zvuk kvalitetniji, Spekaerphone je slabiji (volume) na mpx220. U guzvi je neophodno ukljuciti loudspeaker.

ONO STO JE PREDNOST KOD MPX220

1. mpx220 ima Bluetooth, koji i nije bash neki sto se tice konektivosti i brzine (u odnosu na Nokiu ili SE) ali opet ok!

2. mpx220 ima kameru od 1.3mpx. DISKUTABILNO! po mom misljenju je to neka varka. Slike su nekada mutne a nekada krzave/kockaste, nikada kako treba. previse su svetle. blic kao i da postoji.
Kamera je u rangu Siemensa S65. Maltene neupotrebljiva.
VGA kamere koje imaju Triplet serija i Siemens SX1 daju mnogo bolje slike nego ova megapixelna.

3. Signal je dosta bolji, i ne pravi problem sa SIM karticama kao mpx200

Baterija je neznatno pojacana ali necu da to racunam jer ima da se nadju i za mpx200 baterije pojacanog kapaciteta.

MISLIM DA JE MPX200 pobednik!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 317 318 320 321 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.