Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 305 306 308 309 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 196399 puta)
Svakodnevni prolaznik

Air Max fan - since 1987

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 240
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 7110
Citat
Na mojoj MPx220 ispod tastera , umesto da pishe Mpx220, stoje neka kineska slova sa logotipom od Slova G i ispod na engleskom pishe Go Tone ! to je verovatno sa njihove mreze ! Jer ima neko takvu verziju mpx-ice !
Dali se razlikuje od ove klasnicne , josh po ncechemu ?
To se takodje pojavljuje i kada se pali masina !
Pozdrav
pa razlika je samo u rom verziji pa ja imam njihovu rom verziju koja ja 3.51 rom i to je od kineske mreze GO Tone aj molim te proveri koji ti je rom da vidimo Smile

Kasno je vec sam stavio 3.51 .
Mada se i meni desilo danas da mi ne sija ekran, a kad stavim na dnevnu svetlost (onda se vidi , kao na nekim fonovima kad je baterija pri kraju pa nesija displej) Al je proradilo brzo, nesecam se ni sam , mislim da sam ga ugasio pa u palio !

Posto sam nov u svetu mpx-a interesu je kako se instaliraju CAB programi i igre ?
.CAB fajlove preko active synca prebacis u storage ili u storage card(to ti se pojavi ako imas mem. karticu) i preko fajl managera u telefonu nadjes taj .cab fajl i onda se normalno instalira Smile

pa kad skinem neki cab fajl, poslel toga iz rar-a se otpakuju par fajlova. Kad ih prebacim u storage , preko Active synca , kad kliknem na neki od njih nista se nedeshava ! Znachi stvarno neznam kakoto da uradim !
« Poslednja izmena: 11. Nov 2006, 21:50:12 od mige_cacak »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
Citat
Na mojoj MPx220 ispod tastera , umesto da pishe Mpx220, stoje neka kineska slova sa logotipom od Slova G i ispod na engleskom pishe Go Tone ! to je verovatno sa njihove mreze ! Jer ima neko takvu verziju mpx-ice !
Pozdrav
pa razlika je samo u rom verziji pa ja imam njihovu rom verziju koja ja 3.51 rom i to je od kineske mreze GO Tone aj molim te proveri koji ti je rom da vidimo Smile

Mada se i meni desilo danas da mi ne sija ekran, a kad stavim na dnevnu svetlost (onda se vidi , kao na nekim fonovima kad je baterija pri kraju pa nesija displej) Al je proradilo brzo, nesecam se ni sam , mislim da sam ga ugasio pa u palio !

Posto sam nov u svetu mpx-a interesu je kako se instaliraju CAB programi i igre ?
.CAB fajlove preko active synca prebacis u storage ili u storage card(to ti se pojavi ako imas mem. karticu) i preko fajl managera u telefonu nadjes taj .cab fajl i onda se normalno instalira Smile

pa kad skinem neki cab fajl, poslel toga iz rar-a se otpakuju par fajlova. Kad ih prebacim u storage , preko Active synca , kad kliknem na neki od njih nista se nedeshava ! Znachi stvarno neznam kakoto da uradim !
nene camo taj fajl .cab ga prebacis njega ne raspakujes  Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Citat
Pozdrav

nene camo taj fajl .cab ga prebacis njega ne raspakujes  Smile

Gledaj ti ovo Smile
IP sačuvana
social share
Тврд је камен за онога ко на њему спав'о није,
jа сам рођен на камену зато камен мекан ми је.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Air Max fan - since 1987

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 240
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 7110
klima li se kome poklopac od baterije na mpx220. Iako je kod mene 2 dana chini mi se da malo ima lufta, jedno 1mm .

Koliko vas ima model sa kineske mreze ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 38
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Galaxy S8
klima li se kome poklopac od baterije na mpx220. Iako je kod mene 2 dana chini mi se da malo ima lufta, jedno 1mm .

Ja imam...i meni je klimav poklopac od prvog dana  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL

ja imam original moto MPx220 i meni nije klimav poklopac Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Java loby - write once - run everywhere

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 14
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
LG Nexus 4
za sakingsny :

Daj malo vise informacija o tom Qtek romu za mpx220.
Koji, gde, kako ?

Fleser za bin ti mogu poslati na email.
« Poslednja izmena: 12. Nov 2006, 11:35:16 od brudjuz »
IP sačuvana
social share
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
HTC desire s
Imam i ja orginal i ne klima mi se poklopac a nije ni kinez Smile  E sta je sa tim romom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
Imam i ja orginal i ne klima mi se poklopac a nije ni kinez Smile  E sta je sa tim romom Smile
pa to je rom koji je kompada bilan sa MPx ovim i meni samo treba samo fleser koji flesuje .bin i .img fajlove a niko mi nece da mi kaze gde ja to na nadjem Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
HTC desire s
pa to je rom koji je kompada bilan sa MPx ovim i meni samo treba samo fleser koji flesuje .bin i .img fajlove a niko mi nece da mi kaze gde ja to na nadjem Smile

Pa problem je sto niko nema pojma o tome, aj trazicu ja malo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 305 306 308 309 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.