Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 290 291 293 294 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 196881 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Ovaj forum vise nije ni priblizno sto je bio  Z A S T O !!!  ____________________.
Zato što smo rešili da ga lepo legalizujemo i postanemo normalan i civilizovan deo sveta gde "warez" sadržajima nema mesta.

Ako je tebi na ovom forumu jedino značilo to što si ovde kao pravi pravcati parazit samo iskorišćavao njegove resurse i nabavljao gomilu aplikacija džabe onda nam zaista i nisi potreban. Takve pijavice i paraziti nikome nisu od koristi! Smile
Slobodno nadji drugi pa tamo iskorišćavaj njihove resurse.
Nezahvalnici jedni, bilo vam je dobro samo dok vam je neko nešto delio džabe, a sada "forum nije ono što je bio" i pozivate na drugi?!?
Hvala bogu da nije, sada je nešto mnogo više, ali to stoka ne može da shvati jer i nije za nju civilizovano društvo!
« Poslednja izmena: 26. Okt 2006, 20:17:23 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
HTC desire s
E ljudi koliko se ja secam saky je probao jednu verziju cool camere i radila je super, medjutim on je tada ubacio rom sa jednog qtek-a ako se ne varam i zato miu je radilo a ipak imao je jedan problem nije mu radio externi displey, a da zaboravio sam da vam kazem da je tak fon imao isto wm2003 i da je imao isti procesor...... znaci sve isto samo nije imao externi displey jer je monoblok Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Citat
Zato što smo rešili da ga lepo legalizujemo i postanemo normalan i civilizovan deo sveta gde "warez" sadržajima nema mesta.
naci softwere stvarno nije nikakav problem!!!
hm, pa mozemo da predsatavljamo programe za wm to nije zabranjeno, mozda predlog adminima da otvorimu jednu temu samo za to, pa nek ljudi pogledaju i traze!!!
google is your friend!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone
Citat
hm, pa mozemo da predsatavljamo programe za wm to nije zabranjeno, mozda predlog adminima da otvorimu jednu temu samo za to, pa nek ljudi pogledaju i traze!!!
google is your friend!!!

s obzirom da postoji posebna tema za predstavljanje najnovijih aplikacija za Symbian S60, ne vidim razlog zasto ne bi postojala tema gde bi se predstavljale najnovije aplikacije za Win Mobile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
HTC desire s
Citat
google is your friend!!!

s obzirom da postoji posebna tema za predstavljanje najnovijih aplikacija za Symbian S60, ne vidim razlog zasto ne bi postojala tema gde bi se predstavljale najnovije aplikacije za Win Mobile

Ja sam za mada ima tema koju je saky napravio za ppc mada moze i tema za windows telefone Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Motorola MPx220::ROM 1.49
...ali to stoka ne može da shvati jer i nije za nju civilizovano društvo!
U koje evidentno ne bi trebalo sebe da ubrojis, ni po ovom ni po ranijim postovima na ovoj temi...
Kao odjednom ste nicim izazvani shvatili da je piraterija nelegalna (bas me zanima posle cije pretnje Smile) i sad si najlegalniji i najposteniji lik ikada pa prodajes svima mooda za boobrege...Kao da si mozes priustiti original XP, a da ne pominjem i Office 2003 Pro Enterprise samo...
Aj posalji mi bar tvoj activation key za WinXP na PP molim te...bas me zanima sta ce izbaciti baza podataka... Smile
P.S. Brisi poruku, napravio sam screenshot Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Citat
(bas me zanima posle cije pretnje)
Nicije.
Piratski programi su uklonjeni upravo zato sto smo hteli da forum ocistimo od pijavica, da forum koji (je) ima(o) 98% legalnog sadrzaja i 2% piraterije ocistimo do kraja i od njega napravimo nesto zaista dobro, sto sa problematicnim sadrzajem svakako ne bi mogli. a realno, taj procenat ljudi koji ce otici nije nam ni potreban, nikad nam nije ni bio potreban, nikada nije (uglavnom) ni na koji nacin doprinosio forumu, samo je bespotrebno trosio resurse, i stvarao posao modovima.
Dakle, ako ti se ne svidja nova politika foruma, imas logout u cosku i ne moras da dolazis... Ako mislis dolaziti postuj sta ti se kaze.
I sad budi ljubazan i pusti ljude da rade svoj posao, a to sta imaju u svojim kucama, tanjirima, krevetima, uvek je bilo i ostace samo njihova stvar.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Motorola mpx220
U pravu si srle80 100% sad su svi fini i naravno cak i ne mogu da izgovore rec piraterija, neznam samo da li je iko od njih ikad kupio bilo kakav program ili igru ili bilo sta za telefon, licno znam sta znaci piraterija jer se bavim programiranjem pa znam kako zaradjujem svoj hleba, a ne sad da mi neki sole pamet kako su sad preko noci postali civilizovani. Ljudi taj racunar sto koristite i sadrzaj na njemu je za kaznu od 500 godina taman smo toliko bili i pod turcima pa pogledajte koliki procenat vaseg softa je legalan Alo o cemu mi pricamo ovde skidaju mi linkove koji su sa programima za fon pa mi posle salju private poruke da im posaljem CEMU SVE OVO - OVO NIJE SAJT O GLUMI ..... VALJDA.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone
unicat, covece, ako ti se ne svidja nova politika foruma, niko te ne tera da posecujes ovaj forum!
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
LG Nexus 5
ljudi u off-u ste , il mi se čini samo  Smile  Smile  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 290 291 293 294 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.