Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 200 201 203 204 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 195929 puta)
Svakodnevni prolaznik

100% kad si s njim ti mislis na BUREEEEK!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 352
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple iPhone 2G
Evo ovako...isprobavao sam mail...za account sam stavio ovaj sto koristim na kompu...
sve lepo podesim i radi
ali radi samo POP3 tj. prima poruke ali nece da ih salje
podesio sam za slanje isto kao i za primanje mail-a ali i dalje nece.... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC desire s
..................... Smile
« Poslednja izmena: 21. Okt 2006, 14:51:04 od sakingsny »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
MM da!!!A cega je ovo temperatura na termometru??
spoljna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 219
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3x
Za sta sluzi flight mode?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.02
mob
Alcatel LOL
ZA Mikri_Mousse
flignt mode ti sluzi da ti mreza bude iskljucena a fon mozes da slusas mp3 na fonu kada su npr. u avionu a da nesmeta avionu jer je mreza iskljucena.mozes da radis sta hoces ali ce ti mreza biti iskljucena tj. bices nedostupan dok si ukljucio flight mode.
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 219
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3x
cool.............e,sad neko da mi neko kaze dal je  fleshovao mpx200?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.02
mob
Alcatel LOL
u vezi sa fleshowanjem MPx200
Fleshovanje na Windows Mobile 5 na srpski  

Napomena: Za WM5 Vam treba SD ili MMC kartica od najmanje 32 MB Takodje ce Vam trebati i Motorola Upgrade Wizard. Taj fajl potice sa ovog sajta.

*Pod prikljuciti telefon podrazumeva se da je telefon ugasen i da se pri ukljucivanju USB-a u telefon drzi dugme za LEVO.

*Master Reset se radi tako sto dok je telefon ugasen pritisnete i drzite plavo dugme, i ne pustajuci ga ukljucite telefon. Pojavljuje se pitanje "Master Reset?" i vi odgovarate sa "Yes" (Na WM5 ovo nije slucaj - potpuno je drugaciji meni za Master Reset)

*Pre svega iskljucite telefon i napunite bateriju do kraja.

*Baterija je puna kad mobilni zavibrira 3 puta(kad je ugasen).

1. Izvaditi SD and SIM karticu i prikljuciti telefon.
2. Flashovati sa fajlom "part1.img".
3. Iskljuciti telefon sa USB-a i izvaditi bateriju.
4. Vratiti bateriju. (Preporucujem da ovde napunite bateriju do kraja radi njenih maksimalnih performansi)

5. Uraditi Master Reset.
6. Nakon reseta ce se pokrenuti Windows i prijaviti vam da na vasem telefonu ne mozete koristiti ovaj windows jer niste clan microsoftovog osoblja. Ugasite telefon.
7. Izvadite bateriju i vratite je nazad.
8. Ubacite memorijsku karticu i prikljucite telefon.(Upozorenje: svi podaci sa kartice bice izgubljeni)
9. Flashovati sa fajlom "part2.img".

*Moze vam se desiti da Mobile Upgrade wizard nece da pronadje vas telefon. Diskonektujte ga, izvadite i vratite bateriju pa ga opet konektujete.

10. Flashovati sa fajlom "part3.img".
11. Diskonektujte telefon, izvadite bateriju, stavite SIM i vratite bateriju. (Preporucujem da ovde napunite bateriju do kraja radi njenih maksimalnih performansi)

12. Krenite da radite Master Reset ali ce se pojaviti drugacije opcije. Koristeci gore/dole i plavo dugme ukljucite drugu i trecu opciju (2. Clean Reg Hive 3. Format Storage).
13. Nakon izvrsenog reseta budite strpljivi jer moze da potraje prvo paljenje telefona.

Srecno!
« Poslednja izmena: 23. Avg 2006, 17:17:40 od sakingsny »
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.02
mob
Alcatel LOL
Za sve vas koji razmisljate da predjete na Windows Mobile 5 evo vam kljucne informacije:

1. Pre svega, pomenuto je da morate imati mem. karticu od minimalno 32 MB. Neko bi reko: WM5 ne moze da stane na memoriju telefona...Ja mislim da to nije tacno(ispravite me ako gresim). Moze on da stane nego je samo defektan. Spojice vasu karticu sa IPSM folderom(nesto kao RAID za komp) i imacete samo jednu particiju koja je velicine zbira velicine kartice i memorije telefona. Tu memorijsku karticu cete morati drzati u telefonu jer se na njoj sadrze neki bitni windowsovi podaci(znaci nema na zivo karticu).

2.Primetio sam da tasteri nekad ne sijaju u odredjenoj situaciji(vi mozda i necete primetiti)

3. Nakon flashovanja sa WM5 nisam imao ni jedan kontakt u listi kontakata, iako ih je na kartici bilo preko 80 a i opcija "Show SIM Contacts" je bila ukljucena. Kada me je neko zvao mogao sam da vidim njegovo ime i broj ali od liste ni traga. Ovo se resava tako sto se u listu kontakata doda 1 sim kontakt(bilo kakav). Posle toga ce vam se lista kontakata popuniti. Vi setajte malo listom gore dole i izgledace kao da malo (vise) baguje tj. kontakti nestaju i pojavljuju se. Pole malo vise setanja gore dole sve ce lepo raditi :->. Samo obrisite onaj 1 dodati kontakt.

4. Ne pokusavajte da koristite "Home key" da udjete u "Quick list" jer ce vam telefon zakucati na odredjeno vreme. Za "Quick list" samo pritisnite dugme za paljenje/gasenje i to vam je to.

5. Graficki interfejs se odnosi kao (WM2002 : WM2005 = WIN95 : WINXP). Uglavnom, prebudzen

6. WM2005 podrzava nativni c kod i .NET kod tako da bi teoretski svi programi trebali raditi koji su vam i radili. Preporucujem Motorola Task Manger - besplatan i Smart Explorer 2.0.2. NE preporucujem SmartPhone Task Manager 1.0.3 jer mnogo tripuje i zakucava telefon(radio je lepo na 2002)

7. Windows media player 10.1 - Samo cu reci da je masterski i 10.1 puta bolji od onog na 2002.

8. Ugradjena podrska za gledanje slika i njihovo editovanje

9. Dve igre u WM5 - Solitare i Bubble Breaker

10. Pocket MSN program

11. Novi internet explorer.

12. MP3 kao zvono(isprobano)

*Problemi navedeni gore ne odnose na sve telefone. Mozda se vama nece desiti ovi problemi

Zaljucak: Sam WM5 je mozda sporiji od WM2 zato sto je robustniji ali sami programi na njemu rade mnogo brze npr Windows Media Player koji je barem 3 puta brzi od njegovog prethodnika. Svi bagovi se mogu zaobici. Bateriju jos nisam testirao, a signal je prilicno dobar. Opet nista od JAVA podrske. Ako sam nesto zaboravio slobodno me dopunite, a ako imate nekih pitanja pitajte...
P.S. Ovo vasi samo za MPx200 i za one ljude koji su me pitali poput Mikri_Mousse
« Poslednja izmena: 23. Avg 2006, 17:57:58 od sakingsny »
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

100% kad si s njim ti mislis na BUREEEEK!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 352
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple iPhone 2G
aloooo...treba mi mail...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 219
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3x
Da li neko moze da mi da link za WM 2003 za mpx200?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 200 201 203 204 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.