Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 196 197 199 200 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 195714 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson W950
UU odlicna je mini opre!!!Zasto nece da download-uje slike sa neta???Nesto nije u redu>>>?? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC desire s
Sta? maximalna rezolucija je 2megapix??...nije 3??

kako da stavim neke moje programe za startup meni??

Na prvo pitanje ti je saky dobro odgovorio pa da ja ne bih opet istu pricu pricao....

Drugo pitanje vidim niko nije odgovorio: pa pretpostavljam da si te programe instalirao na karticu pa ih nemas u startu, nije problem, uradi ovako>>> nadji prvo na kartici ikonicu gde se nalazi taj program(storage card\program files\xxxx) zatim klikni na menu  pa file i izaberi opciju Create Shortcut zatim tu shortcut ces smestiti u  storage\windows\start menu. To ti je jedan nacin, a drugi, prikljuci tel na usb preko active sync-a nadji istu ikonicu pa copy u storage\windows\start menu  i to je to posle toga zatvori acive sync i nadji je u startu. Javi ako ima problema nadam se da sam ti lepo napisao.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.3
mob
Motorola MPx220 ROM 1.53
Jel neko probao sling player!?
IP sačuvana
social share
Raspravljati se na internetu je isto kao i učestvovati na specijalnoj olimpijadi. Čak i ako pobediš i dalje si retardiran.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

100% kad si s njim ti mislis na BUREEEEK!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 352
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple iPhone 2G
Mislio sam na startne ikonice koje se javljaju kad ukljucis fon...Messaging,IE....
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC desire s
Mislio sam na startne ikonice koje se javljaju kad ukljucis fon...Messaging,IE....

A pa ti mislis na MRU listu, pa sto ne kazes, mislim da ima jedna fora u registru za to i treba da se uradi ovako:

Udji u HKEY_CURRENT_USER, Software\Microsoft\Shell\StartMRU i tamo klikni na values i onda ti se pojavi InitialOrder udji u to i u value data upisi koje ikonice hoces ali na kraju imena ikonice obavezno stavi .ink   i restartuj fon pa vidi da li si dobro uradio. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 352
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple iPhone 2G
To bre care! To se ceni! radi...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Motorola MPx220 Rom:1.43
Zahtevam da mi se Cigla tel javno izvini sto me je nazvao kretenom, inace i ja odustajem od ovog foruma, kao i mnogi drugi sto su odustali zbog njega. A ako se tema zatvori, on ce da slavi, jer je uspeo sto je hteo.
P.S Ja jesam pocetnik, ali setite se da su svi to jednom bili !

Posto vidim da doticni gospodin cuti kao zaliven (povodom ovog grubog krsenja pravilnika sa njegove strane) i ceka da se prvo ja oprostim od ove teme, pa da onda "Njegova bude zadnja", ja cu mu jos samo to i uciniti.
Dakle postovana gospodo ovim vas obavestavam da je vas uvazeni kolega Cigla tel uspesno oterao sa ove teme jos jednog ucesnika -mene-, kao i vec nekolicinu pre ovoga; a siguran sam i mnoge potencijalne, ali ne sudjene ucesnike.
Vidimo se mozda neki drugi put, na nekom drugom mestu i neka vam je (pored Cigla tel) sam Bog na pomoci.
Pozdrav svima!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC desire s
Zahtevam da mi se Cigla tel javno izvini sto me je nazvao kretenom, inace i ja odustajem od ovog foruma, kao i mnogi drugi sto su odustali zbog njega. A ako se tema zatvori, on ce da slavi, jer je uspeo sto je hteo.
P.S Ja jesam pocetnik, ali setite se da su svi to jednom bili !

Posto vidim da doticni gospodin cuti kao zaliven (povodom ovog grubog krsenja pravilnika sa njegove strane) i ceka da se prvo ja oprostim od ove teme, pa da onda "Njegova bude zadnja", ja cu mu jos samo to i uciniti.
Dakle postovana gospodo ovim vas obavestavam da je vas uvazeni kolega Cigla tel uspesno oterao sa ove teme jos jednog ucesnika -mene-, kao i vec nekolicinu pre ovoga; a siguran sam i mnoge potencijalne, ali ne sudjene ucesnike.
Vidimo se mozda neki drugi put, na nekom drugom mestu i neka vam je (pored Cigla tel) sam Bog na pomoci.
Pozdrav svima!

Covece razmisli o tome, nemas potrbe da izlazis sa foruma, jednostavno zaboravi sta je bilo i nastavljamo da radimo kako smo i radili, vi pitate ja i gimza odgovaramo, jel ok. Jos jednom razmisli o tome. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 352
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple iPhone 2G
Gde se nalazi slicica Windows Mobile koja ide pri startu...hocu samo nju da postavim za glavnu tj. da izbrisem GoTone sliku pri startu preko onog programa...cini mi se da je Screen Changer..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC desire s
Gde se nalazi slicica Windows Mobile koja ide pri startu...hocu samo nju da postavim za glavnu tj. da izbrisem GoTone sliku pri startu preko onog programa...cini mi se da je Screen Changer..

Tu windows mobile ne mozes da diras ali zato onu go tone slicicu mozes jer se ona nalazi u windows\GoTone.jpg e ja sam je sredio tako sto sam preko go tone slicice ikopirao slicicu pod istim imenom.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

GoTone.JPG
(6.64 KB, 173x232)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 196 197 199 200 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.