Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 195 196 198 199 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 195512 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Touch Cruise
Kao osnivac ove teme, molio bih sve korisnike i ljubitelje ove teme da su ustrucavaju od komentarisanja rada moderatora i bilo kakvog prepucavanja. Unistava se tema, postaje nepregledna. Modovi su bili dosta fleksibilni za postavljanje raznih sadrzaja sa eksternih izvora u odnosu na symb korisnike, i to treba iskoristiti tako sto cete preko Gimze i Acikava (koji su postavljeni na mod mesta iskljucivo radi pomoci oko win. mob. os) podeliti softver sa nama ostalima i na taj nacin iskoristiti mogucnosti ovog telefona u potpunosti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC desire s
Kao osnivac ove teme, molio bih sve korisnike i ljubitelje ove teme da su ustrucavaju od komentarisanja rada moderatora i bilo kakvog prepucavanja. Unistava se tema, postaje nepregledna. Modovi su bili dosta fleksibilni za postavljanje raznih sadrzaja sa eksternih izvora u odnosu na symb korisnike, i to treba iskoristiti tako sto cete preko Gimze i Acikava (koji su postavljeni na mod mesta iskljucivo radi pomoci oko win. mob. os) podeliti softver sa nama ostalima i na taj nacin iskoristiti mogucnosti ovog telefona u potpunosti!

Smile Smile Smile

Karane ja i gimza smo tako reci od pocetka ove teme mozda sam ja molo zakasnio sa prvim postovim ali sam je pratio i tek od neke 6 strane sam odlucio da se javim sa nekim postom, ne bih voleo da se ova tema mozda zakljuca ili da se svsta pise na njoj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Motorola MPx220 Rom:1.43
Zahtevam da mi se Cigla tel javno izvini sto me je nazvao kretenom, inace i ja odustajem od ovog foruma, kao i mnogi drugi sto su odustali zbog njega. A ako se tema zatvori, on ce da slavi, jer je uspeo sto je hteo.
P.S Ja jesam pocetnik, ali setite se da su svi to jednom bili !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Zahtevam da mi se Cigla tel javno izvini sto me je nazvao kretenom, inace i ja odustajem od ovog foruma, kao i mnogi drugi sto su odustali zbog njega. A ako se tema zatvori, on ce da slavi, jer je uspeo sto je hteo.
P.S Ja jesam pocetnik, ali setite se da su svi to jednom bili !
Slušaj, ja sam obavljao svoj posao moderatora na ovom forumu i u ovoj temi sam jedino pobrisao ime foruma koje je spomenuo neki član u svom postu. Ceo dalji tok rasprave i spominjanja mog imena je došao sa vaše strane usled nezadovoljstva time što je to ime foruma obrisano.
Nisam ja tebe spominjao već ti komentarisao moj rad!
Samim tim, ti bi trebao da se izvinjavaš meni a ne ja tebi!
Pored toga i dalje ne poštuješ sugestije @karanm, @cg_ac, o prestanku prepucavanja već i dalje teraš po svome?!'
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 4
Ciglo izvini se coveku jer tebe nije niko vredjao!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.02
mob
Alcatel LOL
Evo sto se tice coll camere ima opciju snimanja videa i do 640x480 ali sa 10frejmova/s ali ce 320x240 snimati i da 20frm/s a sto se tice camere moze da slika u rez 1600x1200 sto znaci 2 mega piksela ali samo 2x zoom a u ponudi su manje rez.Video i foto camera ce imati mirror funkciju i jos mnogo toga.Pa ce napokon MPx220 imati bolju cameru koja ce biti u rangu sa sharpowim camerama.POzz Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

100% kad si s njim ti mislis na BUREEEEK!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 352
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple iPhone 2G
Sta? maximalna rezolucija je 2megapix??...nije 3??

kako da stavim neke moje programe za startup meni??
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.02
mob
Alcatel LOL
E pa mixi90 koliko sam ja cuo da moze da primi 3megapixela ali je kvalitet ce biti losiji pa su nagowestili ipak na 2MPxel
taj prog je jos u test fazi i naravno da moze da snima u avi formatu u cak 1.3 mega pixela ali su frejmowi manji i video kamera moze da se zumira i do 6puta.Pa bolje 2megapiksela koje su fotke kao na digitalcu nego 3mpxiela a slika mutna i bleda i nista se newidi.POzz Smile
P.S. Ovo sam nasao na nekom sajtu za tesiranje Windows Mobile programa ali se nesecam koji je to sajt bio.
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.02
mob
Alcatel LOL
e radi mi cool camera tj. cool capture evo i video capture sa mog MPx220,evo i dole link kako taj program snima sadrzaj waseg fona u avi formatu pa pogledajte
i trenutno radim da iz pda u mpx220 da prebacim cool cameru i da radi a najweci problem je da sto je demo werzija.E kad budem zawrsio i uspeo da uradim cool cameru za Mpx220 poslacu wam fajl.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Imam tri pitanja:
      1.) Na koliko KHz snima njegov osnovni voice recorder i da li postoje bolji, u slucaju da je njegov los?

2.) Da li postoji unlimited video rec, u kojoj rezoluciji i da li neko moze da posalje preview?

3.) Da li ima program slican programu na symbian-u SpyCam?

Planiram da kupim ovaj tel, pa su mi ove aplikacije potrebne.
Unapred hvala   Smile Smile

e i ja sam imao symbian telefon pa ti mogu odgovoriti a sad imam MPx220 pa cu ti odgovoriti.
1.njegov voice rekorder ne koristim ali sigurno postoje i bolji koji snimaju u wav formatu i neki cak na mp3 i mozes da biras i bitrate i imas opciju unlimited
2.da postoji ta opcija unlimited i snima u 176x144,ali ce moci da cnima i u vecoj rezoluciji kada bude izasao jedan prog za kameru u oktobru
3.postoji nesto ali nije za ovaj fon ali ce biti takav isti i cak bolji od SpyCam kao sto rekoh u oktobru.
POzz  Smile Smile
dal ste bas sigurni za ovo, evo sta kazu ljudi koji prave ovaj soft citat sa njihovog foruma
Citat
We plan to support MPX220. When MPX220 will be supported, we inform all forum users about this. Please dont ask us WHEN.
znaci nigde ne spominje datum, a bogami dali ce ikad da bude

kako da pokrenem sony playstation emulator, mislim da to uopste ne radi na mpx220, kad se startuje prijavi nesto kao ppc not supperted ili tako nekako, ako neko ima iskustva sa tim bio bih jako zahvalan, plzz help

pozz
« Poslednja izmena: 22. Avg 2006, 09:19:06 od nuno »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 195 196 198 199 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.