Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 193 194 196 197 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 195323 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.02
mob
Alcatel LOL
Imam tri pitanja:
      1.) Na koliko KHz snima njegov osnovni voice recorder i da li postoje bolji, u slucaju da je njegov los?

2.) Da li postoji unlimited video rec, u kojoj rezoluciji i da li neko moze da posalje preview?

3.) Da li ima program slican programu na symbian-u SpyCam?

Planiram da kupim ovaj tel, pa su mi ove aplikacije potrebne.
Unapred hvala   Smile Smile

e i ja sam imao symbian telefon pa ti mogu odgovoriti a sad imam MPx220 pa cu ti odgovoriti.
1.njegov voice rekorder ne koristim ali sigurno postoje i bolji koji snimaju u wav formatu i neki cak na mp3 i mozes da biras i bitrate i imas opciju unlimited
2.da postoji ta opcija unlimited i snima u 176x144,ali ce moci da cnima i u vecoj rezoluciji kada bude izasao jedan prog za kameru u oktobru
3.postoji nesto ali nije za ovaj fon ali ce biti takav isti i cak bolji od SpyCam kao sto rekoh u oktobru.
POzz  Smile Smile
« Poslednja izmena: 20. Avg 2006, 20:39:34 od sakingsny »
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

100% kad si s njim ti mislis na BUREEEEK!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 352
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple iPhone 2G
2.da postoji ta opcija unlimited i snima u 176x144,ali ce moci da cnima i u vecoj rezoluciji kada bude izasao jedan prog za kameru u oktobru

U oktobru!!!!???? Jer ce sigurno tad da izadje????
« Poslednja izmena: 20. Avg 2006, 20:53:08 od mixi90 »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E imam jedno pitanjce! pretpostavljam da postoji samo je pitanje koji program za PC koji omogucuje pravljenje odnosno modifikovanje tema  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
E imam jedno pitanjce! pretpostavljam da postoji samo je pitanje koji program za PC koji omogucuje pravljenje odnosno modifikovanje tema Smile
Homescreen Designer npr.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Citat
1.njegov voice rekorder ne koristim ali sigurno postoje i bolji koji snimaju u wav formatu i neki cak na mp3 i mozes da biras i bitrate i imas opciju unlimited

Mogu da snimaju i u wma.

Citat

Da i zove se CoolCamera, evo nesto o njoj:

CoolCapture's key features:

You can capture your Smartphone screen directly to AVI file !
You can see screen on Desktop PC via various programs : Skype, VirtualDub, Windows Media Encoder etc...
CoolCapture can capture screen from built-in camera programs, and transmit video to Desktop PC. Now you can transform almost any to Webcamera.
CoolCapture and CoolCamera uses same installation package.
Using as Webcamera via Wi-Fi and Bluetooth.
Aplications compatible with CoolCamera and CoolCapture (in Webcam mode):
- Skype v2.5.0.91
- VirtualDub v1.6.10
- MSN Messenger v7.5
- Yahoo Messenger v7.5
- WebcamXP v2.30
- VLC Media Player v0.8.5
- Windows Media Encoder v9.00

High frame rate (up to 25 fps) and smooth video. Efficient encoding algorithm utilize your XScale processor at maximum!
Easy camera control. All actions can be performed using hardware buttons only.
Camera adjustment without leaving view-finder mode.
Interval picture capturing.
High resolution (up to 1280x960) video in Motion Jpeg AVI format.25fps
Pause/resume video recording process.
NEW! Using as Webcamera via Wi-Fi and Bluetooth
Night mode

Citat
E imam jedno pitanjce! pretpostavljam da postoji samo je pitanje koji program za PC koji omogucuje pravljenje odnosno modifikovanje tema  Smile

"Homescreen_Designer" imas na mojoj temi.

Smile
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@ gimza
Skinuo bio pre nego sto sam postavio pitanje i nece da radi !!!! Javlja gresku u njegovom exe file 00000:nesto need to be closed. Reinstalirao i opet. Neko drugo resenje? Takodje i probao theme generator .msi nece da radi odnosno da se instalira  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
sakingsny, fala na odgovoru. Smile

Ne bih da te gnjavim, ali postavio bih ti jos par pitanjca.
      1.Da li mu je kamera toliko losa? Gledao sam neke slike na netu i bas me je zapanjio takav kvalitet za 1.3mp!

2.Da li, ukoliko je los kvalitet slike, ona moze biti bolja upotrebom nekog drugog programa za fotografisanje? Cuo sam da to u nekim slucajevima pomaze.

3.Da li mozes da postujes video snimak sa mpx220 u najboljem kvalitetu? Trazio sam ih svuda po netu, nisam uspeo da pronadjem. Smile

Puno hvala, Mendoza Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung x820
Vidim da sam dosta propustio za vikend, ali u sred te prepirke(za koju mislim da ima osnova), niko nije obratio paznju na moje pitanje da li moze da se salje i prima fax!? I kojim se software-om to radi!?
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung x820
Evo mene opet! Malo sam se pozbavio foto-aparatom i kamerom na ovom telefonu! Izvrsio sam sve korekcije u registry-ju i evo rezultata! Medjutim nisam zadovoljan! Tu nesto fali, ali sta? I kako to prevazici! Mislim da fali ostrina na slikama, malo su mutne! Da li je moguce to prevazici! Ponavljam, sve sam u registry-ju odradio kako je bilo u onom opisu za poboljsanje foto-aparata i kamere:

Slike:

Video:

http://rapidshare.de/files/30191908/mpx220high.3gp.html (fajl je oko 700kb, sniman je iz ruke u hodu)

Nisam bas zadovoljan!  SmileSmile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Citat
1.Da li mu je kamera toliko losa? Gledao sam neke slike na netu i bas me je zapanjio takav kvalitet za 1.3mp!

Evo ja sam slikao sa mpx220-com, slika je obradena sa PhotoPaintom. Sorry za malu rezoluciju ali da sam stavio vecu trebalobimi mnogo vremena da postavim.

Citat
2.Da li, ukoliko je los kvalitet slike, ona moze biti bolja upotrebom nekog drugog programa za fotografisanje? Cuo sam da to u nekim slucajevima pomaze.

Moze i to mnogo, u predhodnom postu sam opisao taj program, zove se coolcamera http://forum.burek.com/index.php/topic,82757.msg1707622.html#msg1707622

IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 193 194 196 197 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.163 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.