Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 168 169 171 172 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 194001 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 4
Sada je sve OK
« Poslednja izmena: 10. Avg 2006, 17:00:56 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC desire s
Uuuuuu sta se sve izdesavalo za kratko vreme, koje rasprave zbog nicega, ako vam je problem sto nemate sve programe i romove na world of mpx, ja vam kazem da je gimza dovoljno uradio sto je napravio onu temu, a ako vam nesto zatreba obratite se meni pa cu vam ja uploadovati i postaviti na ovoj temi ako se slaze nas moderator(gimza) ili cu jednostavno mu poslati PM-om pa neka on to postavi na World of mpx.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.02
mob
Alcatel LOL
« Poslednja izmena: 11. Avg 2006, 12:05:57 od sakingsny »
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E51
koji rom preporucujete?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.02
mob
Alcatel LOL
e da li vam se svidja skin da li da ih jos uploadujem Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
::sakingsny::

Jer to jedan tema ili ima vise.

Postavi ali mi posalji preko PM-a, da bih ja postavio na "World of MPx". Jer dogovoreno
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
jel zna neko kako treba da se podesi ako na racunaru imam server podignut naravno localhost 127.0.0.1, pa da se nakacim sa telefonom na njega nesto sam malo cackao ali mi nije poslo za rukom  Smile Smile
@gimza kad budes imao vremena pogledaj mi za taj program koji sredjuje slusalicu i mikrofon
pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 4
@nuno
Evo sta sam  nasao u jednom review-u kako se koristi internet koji je na PC-u preko bluetooth-a:

"Motorola MPx220 supports Bluetooth; therefore, I wanted to connect it wirelessly to a PC and ActiveSync. I spent about two hours with that and now it's clear from discussions on the Internet that it hasn't been only me who was having difficulties. It works now, but it was really hard to set it. I tried so many ways that finally I don't know, which one was the right one; but I can offer you several hints:
First, make sure that the port for incoming serial connection in a PC is ready (it's necessary at least with Microsoft Windows XP drivers)
Do not start pairing from a PC but from the phone
It is suitable firstly to start the connection via infrared port or cable and then select in ActiveSync settings a port that is ready for Bluetooth
When everything is ready, initiate the connection from the phone; PC can't find and connect the Motorola by itself

When you will be successful, you will be able, besides the synchronization and the phone memory access from the computer, to use also a PC internet connection. Instead connecting the phone via GPRS Bluetooth the phone asks the computer via Bluetooth and it uses e.g. its ADSL."

"Unlike quite difficult setting of data profiles, it was very simple: just enable this possibility in ActiveSync and select a given connection in the phone. Do not forget to initiate bluetooth connection between the phone and a PC."
« Poslednja izmena: 11. Avg 2006, 07:16:12 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
da covek je uspeo da preko zelenog zuba prodje kroz kompjuter sa telefonom na internet mada, ako imas usb kabl nije bas neophodno jer kroz kabl sasvim lepo prodje na internet bez njegove konekcije na maticnog mobilnog providera, probao i radi sasvim lepo  Smile
e sad moje pitanje je bilo upuceno za recimo sledecu stvar:
imas recimo podignut web server na racunaru i recimo java igrice bi mogao odmah sa svog racunara da skines i instaliras kao sto bi to radio kada bi skidao java igrice sa wapa ili bilo odakle  Smile, jer java emulator nije nista posebno, mislim on radi ali ako napimer imas igricu sa vise komandi od klasicnog kursora i action (plavo dugme) nisi u mogucnosti da prekomfigurises, jednostavno taj java emulator ne konta numericke dugmice Smile Smile Smile Smile
usput men radi internet explorer sa tamo postavljenim podesavanjima samo sam u access point stavio umesto gprswap u gprsinternet mada mi ni sa jednim nece da radi agile messenger   Smile
ako neko mozda zna?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.02
mob
Alcatel LOL
e Gimza reci mi kako da posaljem PM posto sam nov ovde
jer imam takvih tema koliko hoces Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 168 169 171 172 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.