Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 163 164 166 167 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 192961 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
HTC HD2
Citat
ja sam moj 6630 poklonio posle samo dva meseca koriscenja i kupio mpx220
Woowww, eto čoveka koji poklanja ono što mu se ne svidja i kupuje ponovo ono što je kako sam veli "subjektivan osecaj"!
Daj molim te ... niko danas ne poklanja ni kutiju šibica ... samim tim mani nas takvih priča koje ne mogu ući više ni u bajke!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Motorola MPx220 ROM 1.53
Citat
ja sam moj 6630 poklonio posle samo dva meseca koriscenja i kupio mpx220
Woowww, eto čoveka koji poklanja ono što mu se ne svidja i kupuje ponovo ono što je kako sam veli "subjektivan osecaj"!
Daj molim te ... niko danas ne poklanja ni kutiju šibica ... samim tim mani nas takvih priča koje ne mogu ući više ni u bajke!
Mislim da ti komentar i nije bas na mestu! Zasto je to tako cudno?! I ja sam poklonio svoja dva prethodna mobilna telefona (siemens a40 kad sam kupio mc60, a njega kad sam kupio MPx220). Pratim ovu temu od pocetka, doduse, ne ucestvujem toliko aktivno, ali ovako spustanje nisam video... Izvini, ali morao sam da odreagujem. Smile
IP sačuvana
social share
Raspravljati se na internetu je isto kao i učestvovati na specijalnoj olimpijadi. Čak i ako pobediš i dalje si retardiran.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
HTC desire s
@ bakara
ja sam moj 6630 poklonio posle samo dva meseca koriscenja i kupio mpx220. Mpx 220 nije ni najbolji smartphone na trzistu, mozda nije ni bolji od 6630 ali mi vise odgovara i brzi je u osnovnim funkcijama. Samo to, subjektivan osecaj i today screen sa onim informacijama koje su mi potrebne.

E ja sam razmisljao da li da uzmem mpx220 ili 6630, i posto je moj drug imao taj fon pozajmio mi je na par dana da ga ispitam i nije mi se svideo iz istog razloga kao i tebi, stvarno je spor u funkcijama a i brza je sinhronizacija sa kompom na mpx220. Pozdravljam tvoj izbor.

Ciglo mozda covek nije bukvalno poklonio nekom strancu na ulici nego je mozda dao nekome iz porodice ili tako nesto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Ok, ako vam je mpx bolji od symb to postujem meni se licno nije svidelo dosta stvari i vratio sam se symbianu. Winm ima ogroman potencijal i malo mu fali da bude najbolji os za telefone, ali...
Za osnovna podesavanja da cackam po registryju, sistemske aplikacije koje nemaju exit ili close dugme...Aplikacije koje se ne mogu instalirati bez patha, java isto tako... Traljavo, i nedoradjeno

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.02
mob
Alcatel LOL
posto sam flesovao moju MPx220 Rom1.53 i nesvidjaju mi se oni fontovi mnogo su tanki da li moze da budu deblji isto kao na romu 1.49.Unapred hvala
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
HTC HD2
Mislim da ti komentar i nije bas na mestu! Zasto je to tako cudno?! I ja sam poklonio svoja dva prethodna mobilna telefona (siemens a40 kad sam kupio mc60, a njega kad sam kupio MPx220). Pratim ovu temu od pocetka, doduse, ne ucestvujem toliko aktivno, ali ovako spustanje nisam video... Izvini, ali morao sam da odreagujem. Smile
Ciglo mozda covek nije bukvalno poklonio nekom strancu na ulici nego je mozda dao nekome iz porodice ili tako nesto.

Velika je razlika izmedju - dao sam telefon na korišćenje nekom članu porodice ili pak prijatelju zbog toga što sam nabavio drugi model, i reći: "poklonio sam ga posle dva meseca"!

Kome poklonio?!? Prvom prolazniku???

Ovde je veće "spuštanje" gosp. @johnnybundalo i podaništavanje jednog od najboljih telefona današnjice sa operativnim sistemom od svih mojih izjava na ovoj strani.
Ako volite WinMobileOS i ovu Motorolu onda budite bar iskreni oko toga i ne podaništavajte druge telefone i operativne sisteme istih rečenicom "ja sam moj 6630 poklonio posle samo dva meseca koriscenja" što navodi samo na jednu pomisao - da ga je poklonio prvom prolazniku i da je telefon toliko loš naspram ove Motorole da je isti jedva čekao i to samo posle dva meseca da baci kroz prozor!

Prijatano svima!
« Poslednja izmena: 07. Avg 2006, 18:07:36 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
HTC desire s
Mozes to da podesis u registru ovako
1. Go to "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\FontLink\SystemLink" and delete all keys and values there EXCEPT "Default & nina".

2. Edit the "nina" string value to: "\Storage\windows\Fonts\Thick.ttf,Thick"

3, Go to "HKLM\SOFTWARE\MICROSOFT" and add a "key" and name it "FontPath".

4. Leave the "default" as it is of the newly created key and add a "string" value called "FontPath"

5. Edit the string value to read: \Storage\windows\Fonts

6. Close the registry editor

7. Using active sync, go to \windows directory and copy the "ninab.ttf" font file from the MAIN windows directory and copy it to your PC. Then rename it "Thick.ttf" and copy it back to \Storage\windows\Fonts

8. Reboot!!!

that didnt work for me although it seems to work for some people. so here is how i got it to work for me

1 ok here goes first , go to explore on the active sync go to windows and find the n i n a b. ttf

2 now copy that file to the font folder and thats at storage \ windows \ fonts.

3 you can close all that and open up your registry editor, go to HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft

4 higlight microsoft and right click on it you will get a small pop up menu at the very top of this menu you have create a new key click on that

5 you will get a new pop up window , in the sub key type in FontPath and hit save

6 now go to this new registry key you just made and click on it on the right hand side you have a sub menu highlight it and right obove it there is a litle square with ab in it click on that , and you will get a menu pop up that says new value string

7 go down to value name and type in FontPath, under that it says value data type in the adress of the font which should be \Storage\windows\Fonts hit save and close the registry editor

8 now just turn your phone off and back on

Meni nije uspelo pa sam se pomirio sa fontom, radio sam prvi nacin ali nisam mogao da iskopiram onaj font koji je naveden, ustvari iskopiram ja njega ali ga komp ne vidi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
HTC desire s
LJudi uspeo sam preko ovoga da povecam font na odredjenim mestima, moram da cackam jos da provalim
Font tweaks
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\SYSFNT]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GWE\Menu\BarFnt]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GWE\Menu\PopFnt]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GWE\OOMFnt]
String   

Value

Nm

Font Name ex. “Nina”

Wt

stavite na 800 meni se tako svidja

Provalio sam da moze da se namesti i da slova budu italic
u istim opcijama samo promenite u IT value data sa 0 na 3 i bice kao italic
« Poslednja izmena: 07. Avg 2006, 20:44:58 od acikav »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 220/1.49 - V3x
@acikav, ako želiš normalan font u menijima, obaveštenjima... rom 1.49. Taj azijski 1.53 koji vi toliko forsirate ovde nije se zadržao na mom telefonu ni 12 časova baš zbog fontova i još nekoliko sitnica. Nema načina da na 1.53 podesiš font da izgleda identično kao na 1.49.

A da, ja sam svoj telefon poklonio (dao na korišćenje)  Smile svom sinu kojem je neophodniji zbog korišćenja intereta i office dokumenata i sada koristim V3x, ali i dalje redovno pratim ovu temu.

Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.02
mob
Alcatel LOL
a da li moze da zvucnik bude jaci i acikav radi ono sto si mi napsao Smile jesu sada malo deblja u odnosu na aziatski ali je i talji  nego na ROM-U 1.49,a i lepse izgleda. Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 163 164 166 167 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.125 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.