Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 161 162 164 165 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 193324 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Citat
Za mene presudna je velicina, sve simbian Nokije su obavezno cigle i gotovo da ti treba torbica da bi je nosio

Da, i ja sam abog toga uzeo motorolu jer volim male telefone.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Motorola mx220
1. @ gimza - hvala na odgovoru za profile

2. PPC vs Symbian - presudna je brzina rada i subjektivni osecaj. I pored brzeg cpu-a Nokia 6630 je sporija od mpx220. Zapravo svi Symbian telefoni su tromi, i ta tromost iritira. Sporost delimicno dolazi i iz tog razloga sto Symbian operativno mem karticu tretira kao sastavni deo memorije telefona i ako imate dosta softvera na kartici to uslogira telefon. Vise volim da mi se duze ucitava neki program nego da mi se ce telefon uspori. Jednom samo sto nisam sleteo sa puta drndajuci 6630 dok sam vozio, a samo sam hteo da udjem u listu propustenih poziva da bih video ko me je zvao!

Po meni najbolji smartphone je Treo. Cak i Treo 600 je bolji od svega sto sam do sada imao, i od Nokie i od ostalih proizvojaca. Ima dosta mana, ali su mu prednosti tolike da jednostavno zanemarite sve nedostatke.
IP sačuvana
social share
MPX220
Rom 1.49
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Kad neko cita ovu temu, pomislio bi da je ovo najbolji fon...A tema se zove unapredite ovo ono, pa dalje pathujte ovo, otkljucajte ono, zasto kad je to tako dobar fon po najnizoj ceni...
On je bolji od 6630 samo zbog baterije, i velicine, apsolutno nista vise nema.
Ja jedva cekam da vidim ovih par novih korisnika i njihova pitanja.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
I da sto se tice interneta, smesne su izjave tipa ie je dobar samo iskljucis slike, on vecinu stvari ne moze da prikaze, najbolji primer www.Gmail.Com
drugo, opera 8 nije ni prici operi mini, koja je brza i skida jako malo kredita, cak i kad su slike ukljucene. Mini je java aplikacija koja radi bukvalno na svakom fonu, osim na jednom, pogodite kojem?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Motorola MPx220::ROM 1.49
Prvo da cestitam gimzi na odlicnim uputstvima i ogromnom poslu koji je odradio da bi se ljudi lakse snasli sa omiljenim nam telefonom. Naravno ni meni u pocetku nije bas sve bilo med i mleko, ali bukvalno sve na ovom telefonu se moze podesiti kako vam odgovara i svaki problem se moze prevazici uz malko mozganja (ne zove se dzaba SMARTphone, jelte Smile), kopanja po net-u, registry i xml editore.

@bakara
Ovo jeste najbolji Smartphone za te pare. Podesavanja, patchovanja, unapredjivanja, updateovanja, itd...su sastavni deo rada sa Smartphonom, kao i sa bilo kojim operativnim sistemom.

Opera Mini RADI na MPx220 i to vrlo dobro.
Jedini problem koji se moze javiti je kada je u IE podeseno "Automaticaly detect settings" da Opera Mini ne moze uopste da se konektuje ili moze da otvori stranicu-dve, pa onda kaze da nema pristupa internetu.
Ovaj problem se resava vrlo lako - iskljucivanjem pomenute opcije Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
@bakara
miniopera ipak moze da radi na mpx220, to je potvrdilo mnogo ljudi, citajuci po stranim forumima (da budem iskren jos nisam stigao da probam) ima i resenja kako da se instalira, preko java emulatora nazalost ne moze da radi licno probao,instalira se ali ne moze da detektuje gprs podesavanja pa samim tim ne moze ni da izadje na net, resenje istalirati je direktno sa wapa ili preko activ synca skinuti je sa kompa direktno na telefon ako neko zeli uputstvo kopiracu ovde sada ne mogu jer sam na poslu

e sad jel moze meni neko da pomogne rekao sam u nekom od predhodnih postova da moja ima problem kada se prica, znaci ja cujem normalno ali mene ljudi cudno cuju kao da ima neki odjek i i cuju se neki cudni zvukovi mislio sam da ce posle flesovanja da proradi medjutim ostalo je isto, jel imao neki slican problem? hm sve mi deluje kao da je lose dekodirana, a sad sam i flesno pa ne verujem ni da ce da mi uvaze garanciju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
HTC desire s

e sad jel moze meni neko da pomogne rekao sam u nekom od predhodnih postova da moja ima problem kada se prica, znaci ja cujem normalno ali mene ljudi cudno cuju kao da ima neki odjek i i cuju se neki cudni zvukovi mislio sam da ce posle flesovanja da proradi medjutim ostalo je isto, jel imao neki slican problem? hm sve mi deluje kao da je lose dekodirana, a sad sam i flesno pa ne verujem ni da ce da mi uvaze garanciju

E ja sam mislo da moj cale izmislja kada me pita jel ima neko jos sa tobom kada razgovaramo jel se i njemu to desava da me cuje i jos neke zvukove, flashovao sam ga ali isto. Mozda joj je to problem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
@acikav obradovao si me znaci ipak nisam jedini
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
HTC desire s
Е jesam li se ja nesto utripovao ili stvarno oma program sa kojim mozes da koristis fon preko BT kao remonte kontrol na kompu, mislim da pomeras misa preko fona kaoo sto ima se k700i tako nesto, ima li to za ovaj fon Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Citat
Е jesam li se ja nesto utripovao ili stvarno oma program sa kojim mozes da koristis fon preko BT kao remonte kontrol na kompu, mislim da pomeras misa preko fona kaoo sto ima se k700i tako nesto, ima li to za ovaj fon Smile

Ima i ne samo to nego mozes da kontrolises i Windows Media Player, WinAmp, QCDPlayer, Ili kao daljinac za komp. . .

Opisao sam u nekim postovima bas o tome.

E dalje ne mogu da odgovaram posto ce da mi se iskljuci graficka. Moja graficka ima tajmer, iskljucuje se tacno posle 10 Minuta tako da cu na ostalo da odgovorim mslo kasnije.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 161 162 164 165 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.