Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 152 153 155 156 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 194926 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Motorola MPx220
Evo ja tek uzeo fon.
Ranije sam koristio V5252V600 i bio sam njime vise nego zadovoljan, ali ono sto me tjeralo da mijenjam telefon je OS.
Skoro nevjerovatno ali vrlo istinito MPx220 je najjevtiniji Win fon. Ima po koju manu, ali se covjek na sve navikne. Vidjecu kad ga malo bolje protresem (naravno poslije upucavanja Win 5) da li ce neke od mana biti otklonjene.

Ono sto mi je na prvu ruku zasmetalo, sto sam na V600 imao programibilnih 7tastera, koje sam uredno koristio svakog dana i sto ima samo jedan alarm koji se podesava u Date/Time. Tacno je da je to rijesivo, najobicnijim rezidentnim programcicem, koga sigurno ima. Jedno je sigurno, telefon sa Win OS-om trazi navikavanje.

Zasmetalo mi je jos nesto, pretpostavljam takodje rjesivo, ali dok ga malo protresem. Naime spoljni ekrancic se totalno gasi, a meni se vise svidjala varijanta aktivnog ekrancica bez pozadinskog osvjetljenja. Kad sam vec kod ovog ekrancica, primjetio sam da se istovremeno pali i gasi i jedan i drugi ekran sto stvarno nije OK.

Eto to su bili moji komentari na prvu ruku. Nadam se da cu "otkloniti" uocene probleme i da cu fon rabiti u veselju.  Smile

Ono sto mi se posebno svidja je sto je ovaj forum jako aktivan i sto i kod nas postoji mjesto gdje ljudi razmjenjuju svoja iskustva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Motorola MPx220
koliko vidim na forumu, popularan je ROM v1.53, pretpostavljam asian.
Ja sam na Net-u pronasao ROM v3.45 i v3.46! 3.46 se detektuje kao MDS-4-3460-7002-A00 u updateru. Nijesam ga probao jos uvijek.

Nemojte mi reci da ih nijko nije probao do sada ?????  Smile

Po mojoj pretpostavci to bi trebalo da su ROMovi od Win 5.

evo linka sa kog sam downloadovao http://www.alienhq.com/mpx220/7002-CMCC.zip

CU by VU
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 4
@igor.vujacic
Ako te ne mrzi posalji mi na mail "pdx77#hotmail.com" gde si kupio i koliko si platio telefon.
U adresi samo zamen znak "#" sa "@"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola MPx220 ROM:1.53
Da se ne naljute korisnici nokija ali cinimise da motorola ima bolju ustedu baterije od nokija, sve sto trosi bateriju ima neko resenje da se smanji na misnimum. NP svetlosni senzor, iskljucuje karticu kada je ne koristis ...

E gimza to sto si rekao da iskljucuje karticu kada je ne koristis, da li je to automatski ili kako? jer odkako sam je ubacio vise trosi bateriju ali BAS vise.
I jeste li primjetili jos jednu stvar kada punis ugasen telefon nema zavrsetka punjenja, puni stalno, koji je to fazon? jel to do roma? do mog mpx-a? ili..?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870

1 - Pa meni je padao na: plocice, parket, tepih, asfajt i sve je bilo u redu sve dok nije pao sa 10-tog sprata.

2 - Stoji dobro.

3 - WM5 ne moze da se uporedi sa 2003, ima mnogo poboljsanja, ali jedina mana je sto nece sve igre i programi da rade sa 2003 na WM5 tako da mora posebno da se traze. Kazu da ce i kamera biti bolja na WM5. A da moze da pusta i javu dok za 2003 treba emulator. Mada i 2003se[320x240 rezolucija] moze da pusta javu.

Evo nesto vezano za WM5:

USB 2.0 support in WM5 increases data transfer rates by 40-times, making the transfer of large audio and video files much faster - a feature that must exist when internal hard drives and large-capacity memory chips allow for the storage of gigabytes of data.

Software Changes

As you would expect, Windows Mobile 5.0 is a mixture of new software and new software functionality and updated software and functionality.

Windows Mobile 5.0 ships with an updated Office Mobile, which for the first time includes PowerPoint Mobile.  Word Mobile and Excel Mobile have been updated with new formatting and viewing support, primarily where tables and graphs are concerned. PowerPoint Mobile allows for viewing PowerPoint presentations, but has no authoring capabilities.

Internet Explorer Mobile, formerly Pocket IE, has also been updated.  In addition to full page viewing support, IE Mobile now supports saving images from web pages directly to your Pocket PC.  There's also a new status bar that shows the progress of downloading page content.

All Windows Mobile 5.0  have Windows Media Player 10 Mobile, which isn't new, but was only available on select Windows Mobile 2003 SE Pocket PCs.  WMP 10 Mobile supports playback of various types of audio and video files, including protected content from online providers.  It also supports syncing playlists and album art.

ActiveSync 4

ActiveSync 3.x has been around for years.  With the release of Windows Mobile 5.0, Microsoft is also releasing a new version of ActiveSync.  ActiveSync 4 supports all Pocket PCs with previous versions of the Pocket PC or Windows Mobile OSes, but also has new features for WM5 Pocket PCs.

As mentioned above, Windows Mobile 5.0 supports USB 2.0; this requires that ActiveSync support the high-speed USB as well, and it does.  This makes syncing and the transfer of large files much faster.   ActiveSync 4 also has enhanced multimedia syncing customization and support.

Unfortunately, and somewhat confusingly, Microsoft has opted to discontinue support for syncing via Wi-Fi in ActiveSync 4. 

4 - Mislim da se zove smscool ili tako nesto.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Citat
da moja greska nisam bas lepo napisao zanima me sps (sony playstation) emulator dal je to neko probao i gde uopste ima da se nadju igrarije

Pa igre imas na kilo na netu ali ima jedan mali problem, igra koja najmanje iznosi negde oko 300MB, pa zato nisam mogao da probam zato sto nema sanse da skinem sa neta. To treba neko ko ima brz internet.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Citat
E gimza to sto si rekao da iskljucuje karticu kada je ne koristis, da li je to automatski ili kako? jer odkako sam je ubacio vise trosi bateriju ali BAS vise.

Mora da si stavio neki program da se startuje ili je aktivan u sistem treju koji se nalazi na kartici i win onda nece da iskljuci karticu. Imas program kojim mozes da iskljucis rucno. Imas ga na mojoj temi ali se nesecam tacnog naziva.

Citat
I jeste li primjetili jos jednu stvar kada punis ugasen telefon nema zavrsetka punjenja, puni stalno, koji je to fazon? jel to do roma? do mog mpx-a? ili..?

Neznam, meni se uvek punio preko usb-a, tako da neznam.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola MPx220 (najzad:)
Zamolio bih vas da mi neko napise ili uputi na podesavanja mms-a za mpx220? gprs sam uspeo ali mms nikako!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Motorola MPX220 1.53
telefon mi se mnogo svidja!!!! uzeo bih ga ali mu neznam cenu? moze li neko da mi pomogne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Touch Cruise
Po ko zna koji put, ali ajde:

Start -> Settings -> Data Connections -> Menu -> Edit Connections -> GPRS Connections -> Menu -> Add
napravi "mts mms"

Connects to: MMS Network
Access point: mms
username: mts
password: 064
Pri-dns: blank
sec-dns: blank
ip address: blank

Done -> Done -> Done -> prebaci MMS Network na "mts mms" -> Done -> Done

desktop

Start -> MMS Settings -> Connect Via "MMS Network" -> Menu -> MMSC Settings -> Menu -> New

Name: mts mms
MMSC URL: http://mms.mts064.telekom.yu/mms/wapenc
WAP Gateway: 172.017.085.131
Port: 9201
Max sending size: MAX

Done -> Home ili Back.

@shomy89: Poslao sam ti PM!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 152 153 155 156 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.