Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 151 152 154 155 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 194922 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Citat
Dali je neko nesto nalazio u vezi Windows mobile 2005 za mpx 220?Dali ce ga uopste biti??

Pricase da ce biti, medutim na jednoj reklami postavljen je na mpx220 Smile. Ni za mpx200 nije original pravljen vec je skinut sa nekog drugog telefona(znamo po tome sto nema flip ansver).

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Citat
Jel potrebno imati antivirus na fonu

Ja licno nikada nisam instalirao na moj fon. I niko se nije jos javio.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
uffff    Smile Smile Smile  Smile Smile Smile
procitah svih 153 strane, mnogo pitanja dal da se odlucim za ovaj phone posto sam vec gotovo resio da kupim 6630 ali sad se opet kolebam  Smile Smile
naravno ne trazim da mi usporedjujete ova dva phona jasno mi je sta moze symbian i koliko ima za njega ali wm mi deluje kao pravi izazov (nedo bog da ga kupim dane cu potrositi na njega  Smile Smile Smile)
pitanja:
1.jako malo ste pricali o gledanju divx-ova na mpx, zanima me jel postoji neki player koji pusta titlove i uopste koje formate moze da pusta i (mislim xvid,mp4,3gp verovatno nije problem bla bla bla...)  dali je to uopste gledljivo na displayu, prvenstveno mislim na titlove ako to uopste moze
2.hm zanimljiv mi je taj sp emulator, kako to uopste radi sta tu moze da se igra ....znam procitao sam i recicete mi, ima gomilu igara koji ce ti, ali mene bas zanima
3.kamera losa to sam svugde procitao - ustvari verovatno i nije do kamere, sta to u praksi znaci prosto ne mogu da verujem da su slike kao kod aparata koji imaju 0.3 mpxl, barem sam tako citao ne znam ...
4.posto pricate da je jos uvek moguce da se pojavi wm5 za mpx220 dodatno mi otezava odluku, znaci ipak postoji neka nada
5.dali tamo na world of mpx postavljeno sve sto ima i ovde na ovoj temi, video sam da ima gomila...
6.@gimza dali si ti uopste kupio novi mpx???
uh ako ga kupim ubicu vas ovde sa pitanjima  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
zaboravih jos nesto gledao sam screen shootove tema i tamo vidim na desktopu total commandere i druge softove, jel to samo slika ili to stvarno moze da se pokrece odatle, super su mi oni meraci temperature itd stvarno izgleda superica, stvarno nemam blage veze o ovom telefonu  Smile Smile mada sam hteo da ga kupim jos prosle godine ali sad mu je cena prihvatljiva
hvala unapred!!!
« Poslednja izmena: 24. Jul 2006, 02:19:14 od nuno »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870

Ovako da podjemo od pocetka: Smile

1 - Pa posroje nekoliko, evo jednog:

The Core Pocket Media Player [TCPMP]

Podrzani video formati:
- AVI (*.avi)
- Matroska (*.mkv, *.mka)
- MP4 (*.mp4, *.m4a)
- Ogg Media (*.ogg, *.ogm)
- ASF (*.asf)

Podrzani audio codeci:
- Mpeg 1 Layer III
- Ogg Vorbis
- Musepack
- Windows Media Audio (on Windows Mobile devices)
- AC-3
- AMR
- Adpcm, uLaw

Podrzani video codeci:
- DivX
- XviD
- MPEG4-SP (plus B-frame support)
- MPEG1
- M-JPEG
- Windows Media Video

I postoji jos jedan koji ne pusta titlove ali se meni mnogo svodja to je "Nero ShowTime Mobile"

2 - SP Emulator mislis na "Spectrum Emulator" ili neki drugi. Pa igrice mozes da nades na netu u googlu ukucaj roms ili rom for ime konzole i videces i sam koje sve igre ima. Ja sam licno koristio emulator za segu gde sam igrao mortal kombat mogu ti reci nije lose.

Emulatori:
GameBoy - Gameboy Emulator
Spectrum Emulator
SNES - Super NES Emulator
NES _ NES Emulator
PocketScumm - Play all the classics
SmartVCS - Atari Emulator
MameCE3
PocketNester
smartnes_v1_2-Nintendo Emulator
Atari Retro-Atari 2600
JdElTa-Java emulator
PicoDrive-Sega emulator
SPS emulator (nije testiran jos) SonyPlayStation

3 - Kamera nije bas tako losa, naravno da je bolja za razliku od 0.3. Mislim kada se nade neki program za slikanje bice bolje slike. Postoji neki program ali se ne moze da se nade odgovarajuca verzija.

Pogledaj PM, poslao sam ti link gde imas 157 slika slikane MPX220.

4 - Pa ljudi najavljuju da ce biti, mada sam u nekim reklamama na netu video da se WM5 reklamira na mpx220-tici Smile. I WM5 koji ima za mpx200 nije bas za njega vec je skinut sa nekog drugog tela, ima jedan rus je najavio da ce u skoro vreme da napravi WM5 za 220.

5 - Ja mislim da ima sve ako nema javite broj strane i ime programa.

6 - Rado bi ga kupio ali nemam evrice, mozda si procitao ono sta me snaslo, nasao sam da kupim na otplatu ali nemaju mpx-a Smile, zato moram da stedim. I imam jos nevolja crkla mi graficka pa jos i na to moram da mislim. Ali kupujem ga istog trenutka kada sakupim pare.

Citat
uh ako ga kupim ubicu vas ovde sa pitanjima

Samo izvolte, procitaj sve strane i biceti sve jasno. Ako imas pitanja slobodno se javi.

Citat
vidim na desktopu total commandere i druge softove, jel to samo slika ili to stvarno moze da se pokrece odatle

Da postoji Total Comander kao i WordPad i Regedit i PDF i jos dosta toga.

Da se ne naljute korisnici nokija ali cinimise da motorola ima bolju ustedu baterije od nokija, sve sto trosi bateriju ima neko resenje da se smanji na misnimum. NP svetlosni senzor, iskljucuje karticu kada je ne koristis ...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

100% kad si s njim ti mislis na BUREEEEK!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 352
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple iPhone 2G
Ne bih sad da ispadne da govorim da je mpx bolji od 6630...ali moj drug je kupio 6630 (prichao sam vec)
i mnogo ga zeza telefon..mrtvi pixel...neki programi nece da rade.. MMS pravi probleme...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Zaboravio sam da kazem da se bolje sihronizuje sa kompom za razliku od simbijana.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 4
Par pitanja  Smile
1. Sto se tice robusnosti, da li moze da pretrpi po neki pad na beton ili nesto tvrdo?
 Posto meni je to najveci problem kod telefona Smiley
2. Kako stoji sa prasinom da li je dobro zasticen displej i tastaura?
3. Koja su poboljsanja/prednosti Win5 u odnosu na 2003?
4. Da li ste pronasli neki program za slanje SMS-koji nudi vise opcija od standarnog?
 Smile
« Poslednja izmena: 25. Jul 2006, 08:17:52 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
da moja greska nisam bas lepo napisao zanima me sps (sony playstation) emulator dal je to neko probao i gde uopste ima da se nadju igrarije
@gimza za link sam bas hteo i da pitam pa da vidim(za slike), ali link is dead pa ako imas neki drugi tnx
i jos jedno zvao sam danas skoro sve prodavnice koje imaju mpx ali nigde nema crna  Smile Smile, ako neko zna gde postoju i beogradu takva sa full pakovanjem naka javi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
i jos jedna stvar pri menjanju roma telefon ispada iz garancije to je odgovor vecine prodavnica, ovi ostali nisu ni znali sta je to  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 151 152 154 155 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.18 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.