Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 148 149 151 152 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 195290 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Airscanner Antivirus for Smartphone Version 1.2

[/img]

Application Description
Airscanner® Mobile Antivirus for Windows Mobile Smartphone is the Smartphone version of Airscanner’s award winning anti-virus for the Pocket PC. Airscanner® is the world’s market leader in Windows Mobile security software. Our user base steadily grows by over 1,000 new users every day – almost entirely by word of mouth!

Airscanner® team members have led the field in embedded security research. We were the first company to analyze and release an antivirus signature update for CE.Dust, the first ever Windows Mobile virus. We were also the first company to provide a detailed tutorial on reverse engineering Brador, the first Trojan horse to infect Pocket PCs. We also have authored the #1 bestselling technical security book (Security Warrior, O’Reilly, 2004) and the #1 bestselling wireless security book (Maximum Wireless Security, SAMS, 2003).

Airscanner® members have spoken on Windows Mobile security at every major security conference, including RSA, CSI, NetSec, Blackhat, Planet 802.11, Defcon, and many more. Over 10 million technical users per year read our weekly network security articles for Pearson Education.

We hope that you will trust us to help protect your mobile devices.

Summary: Airscanner® Mobile Antivirus for Windows Mobile Smartphone is the Smartphone version of Airscanner’s award winning anti-virus for the Pocket PC. Version 2.0 includes a powerful, granular scheduler.
Requirements: Windows Mobile Smartphone 2003 or higher and 2 MB of RAM with ARM or Xscale processor
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
HTC desire s
E gimza jesi li postavio onaj player na WOMPX, ako nisi postavi da ga isprobam Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola MPx220 ROM:1.53
Pitanje No.15212165121321  Smile
ne znam kako je ostalima sa asian 1.53 romom ali na mom je jacina zvona uzas, za ovih 2-3 dana sto ga imam imao sam 1000 propustenih poziva. Pomagajte dok nisam dobio otkaz na poslu ! Smiley
Do sada ste sve znali, svaka cast, vjerujem da ce te i ovo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
HTC desire s
Goozonja jel koristis mp3 za avono ili neki midi format, ako koristis mp3 onda ce ti se slabo citi pa ti je moja preporuka ako vec hoces neku pesmu da imas za zvono ti iseci deo koji ti se svidja i prebaci u wave format i mnogo ce se jace cuti. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
Motorola MPx 220 Rom:1.53
moze li neko da mi kaaze zasto svaki put kad prikljucim USB vreme mi se vrati za 1h unazad
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Motorola MPx220 ROM: 1.49
Evo i mene ljudi  Smile, nisam imao neta par dana, modem me nesto zeza al sam nekako napravio  Smile...

@zec89:
vjerovatno zato sto se vrsi sinhronizacija izmedju mobitela i racunara... predpostavljam da ti je vrijeme na racunaru pomjereno za 1h unazad pa se zato automatski po ukljucenju fona na usb pomjeri vrijeme i na istom...
za rjesavanje problema podesi vrijeme na pc-u ili u ms active sync u opcijama iskljuci sinhronizaciju...

Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Samsung x820
Hvala Gimzi na odgovoru, ali imam jos jedno pitanjce ili dva! Ali jedno po jedno!
1. probao sam i "Jeyo Mobile Companion" ili "smart phone backup" i ne radi prenos, ovaj drugi mi je potpuno nejasan! Ali Jeyo nece da uspostavi konekciju sa telefonom! Kaze mi da sa telefona ucitam neki file CommMan.exe i ja to uradim, ali se nista ne desi! Inace sa Active Synk-om sve radi. prebacujem, kopiram, brisem! U cemu je problem?
2. Da li pomocu Active Synk-a mogu da backup-ujem telefonski imenik jer mi je samo on vazan! Nista drugo mi ne treba ni poruke i slike, jer sam tek kupio telefon i dva dana sam samo ukucavao brojeve telefona, ne bih da opet to radim!  Smile Dakle pitanje je da li preko Outlook-a mogu da backup-ujem imenik i da ga posle ponovo ucitam! ima i trece i cetvrto pitanje... Smile
3. Kako se uclanjuje na surrealnetworks? Nigde nisam video link Join ili Register! U stvari video sam, ali kad kliknem na to odmah mi trazi user i pass?  Smile Inace oni linkovi za romove ne rade! Kazu kad kliknem: Lopov, prestani da krades!  Smile I poslednje mozda glupo!
4. Da li negde ima da sekupi kod nas neka silikonska futrola za MPx220. Telefon je prilicno gospodski i treba ga cuvati!
Nadam se da nisam ugusio i smorio svojim neznanjem, te se stoga izvinjavam
Pozdravljam i zahvaljujem se!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
HTC desire s
E patrola vidi se da si prilicno nov pa da ti kazem na prvo pitanje bas i nisam siguran sta moze biti stoga mislim da bi bilo dobro da skines novi active sync , drugo pitanje mozes preko outlook-a da backupijes imenik e sad ja nisam pokusavao da ga vratim jer sam koristio jeyo pa mi je on sve odradio, trece pitanje kad si vec nasao to register samo ukucaj user name i pass koji ces da koristis k;iknes na register i primis jedan mail da si uclanjen i to je to kao i na svakom drugom sajtu, samo citaj pravila burek foruma, zabranjeno je reklamirati druge sajtove. Cetvrto pitanje, futrola ima da se kupi ali ne silikonska nego lepa crna kao sto si vidjao na  MOTO V3 samo sto je na futrolama za mpx220 moguce otvarati displej kada je u futroli jer ona se stavlja i preko ekrana tako da ga skroz stiti, znaci nije ona sto stavis fon u nju pa ga vadis iz nje kada se javljas. Nadam se da sam ti pomogao.  POZDRAV Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Bice bolje sledeci put!!!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 638
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson S700i
Kako da napravim da mi pjesme sa memorijske kartice mogu zvoniti za ringtone. Za sada mogu koristiti one koje se nalaze u my documents. Jel se moze sta uraditi u registy?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
HTC desire s
Ma jok kakav registar imas progrma rjv tone setter i preko njega nadjes odredjenu pesmu klines set as ringer tone i to je to, preko njega mozes da biras i melodije za poruke, alarm ...... ma sta hoces Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 148 149 151 152 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.