Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 135 136 138 139 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 195872 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola MPx 220 ROM 1.49
Uspeo sam da proverim brzinu TCPMP-om (hvala za savet). Brzina je 168 MHz. Da li je moguće da me zbog toga zeza telefon. Pročitao sam negde da postoji program za clock-ovanje, ali ipak da li bi neko mogao da mi opiše postupak i kaže kako se tačno zove program. Unapred hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Evo opisani su najpopularniji romovi za mpx220-ticu ovde.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Citat
Da li je moguće da me zbog toga zeza telefon. Pročitao sam negde da postoji program za clock-ovanje, ali ipak da li bi neko mogao da mi opiše postupak i kaže kako se tačno zove program.

Ne nezeza te zbog toga, mpx200 ima manji procesor pa ne pravi problema, mozda imas malo slobone ram memorije kojiko ti je slobodna ram memorija.

Sto se tice overklokovanja ne bih ti preporucio i ovo ti je sasvim dovoljno Cak i Antlantis super radi na ovu frekvenciju.

Program za overklokovanje je omapclock ili na mojoj temi je "overclockovanje telefona"

Text editori:

- NotBad
- WorldPad
- ClearValue (Microsoft Ofice paket)
- ornetanotepad
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
HTC desire s
Uspeo sam da proverim brzinu TCPMP-om (hvala za savet). Brzina je 168 MHz. Da li je moguće da me zbog toga zeza telefon. Pročitao sam negde da postoji program za clock-ovanje, ali ipak da li bi neko mogao da mi opiše postupak i kaže kako se tačno zove program. Unapred hvala.

Da ti kazem brzina ne bi trebala da bude  ispod 170 mhz znaci da postoji mogucnost da te to zeza. Ja bih ti prvo preporucio da odes u servis gde si kupio fon i pitas ih sta je to, ako ti je fon u garanciji, overclock ide posle ako ne resis u servisu nista mada nemoj da preterujes sa MHz ne boh ti preporucio vise od 180MHz, mozda je i to puno, ma ako ga vec budes overclockovao ti ga klokuj na 170 Mhz i miran si. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola MPx 220 ROM 1.49
Citat
Da li je moguće da me zbog toga zeza telefon. Pročitao sam negde da postoji program za clock-ovanje, ali ipak da li bi neko mogao da mi opiše postupak i kaže kako se tačno zove program.

Ne nezeza te zbog toga, mpx200 ima manji procesor pa ne pravi problema, mozda imas malo slobone ram memorije kojiko ti je slobodna ram memorija.

Sto se tice overklokovanja ne bih ti preporucio i ovo ti je sasvim dovoljno Cak i Antlantis super radi na ovu frekvenciju.

Program za overklokovanje je omapclock ili na mojoj temi je "overclockovanje telefona"

Text editori:

- NotBad
- WorldPad
- ClearValue (Microsoft Ofice paket)
- ornetanotepad

Ljudi telefon me ubi koliko me zeza. Nemam pojma sta je! Sto se tice memorije, nemam ama bas nista instalirano, tako da ima slobodne memorije.
Sto se tice onih programa za clockovanje na tvojoj temi, imam problem, ne mogu da ih otpakujem.
« Poslednja izmena: 09. Jul 2006, 18:05:18 od dipling »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Motorola MPx220 ROM: 1.49
@dipling:
ma mozes slobodno sa surreala da skines 1.49 rom. ja sam tu skinuo i stavio na fon. poslije flashovanja sam uradio master reset na prazan tel i sve radi bez problema i bug-ova... pokusaj to ili neki azijski rom. ako ne pomogne onda ga moras nositi u servis.
slazem se sa gimzom da nema potrebe za clockovanjem a i trenutna brzina od 168 nije neki problem jer oni obicno rade na 170 tako da mislim da 2 MHz ne stvaraju taj problem. nisam siguran, sve je moguce...

@gimza:
hvala za text editore, pomocu njih i zapisujem u txt datoteke... vise bih volio kad bi bilo nesto poput "notes" na symb. i takve programe sam nasao ali su trial. veceras cu pogledat kako se zovu pa cu ti javiti. mozda ti budes uspjesniji od mene ako ti ne bude tesko da potrazis posto vidim da imas kvalitetne izvore  Smile...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Citat
Brzina je 168 MHz

Kada instaliras neki aziski rom automacki ce se podici i procesor.

Citat
vise bih volio kad bi bilo nesto poput "notes" na symb

Pa nisam video notes na simb, ali ako isto mislimo probaj sa ova dva:

NotBad ili ornetanotepad nemam tel da ti kazem tacno ali mi se cini da od ova dva jedan slican ako ne potrazicu opet.
Neki od njih ima opciju sihronizacije.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola mpx220 Rom: 1.43
Jel neko isprobao onaj program coolcamera, jer meni se zaglavi svaki put kada ga startujem. Probao sam i sa beta  verzijom ali nista pojavi se crno na ekranu i ukoci se, inace rom verzija je europian 1.43
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola mpx220 rom 1.53
isti je slucaj i sa 1.49 rom-om
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Motorola MPx220 ROM: 1.49
@slobix
i ja sam probao taj coolcamera ali mi se isti problemi javljaju. kod mene je 1.49 rom...

@gimza
ma evo nasao sam ponovo taj program. zove se SmartphoneNotes. djeluje super samo je trial i treba se potruditi za "punu verziju" hehehe...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

spn_an.gif
(54.72 KB, 176x220)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 135 136 138 139 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.136 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.