Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 128 129 131 132 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 196188 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Imam nokiu 6630. razmisljam da uzmem mpx220. Na sta treba obratiti paznju pri kupovini? kako se proverava verzija softvera na motoroli, sta se ukucava? koja softverska verzija treba da bude i da li neko mozda moze da uporedi 6630 i mpx220 posto imaju priblizno istu brzinu procesora?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
HTC desire s
Imam nokiu 6630. razmisljam da uzmem mpx220. Na sta treba obratiti paznju pri kupovini? kako se proverava verzija softvera na motoroli, sta se ukucava? koja softverska verzija treba da bude i da li neko mozda moze da uporedi 6630 i mpx220 posto imaju priblizno istu brzinu procesora?
Prva velika razlika je u softweru, mada kamera je losija, verziju roma mozes videti kada udjes u setting pa u about, ne verujem da ce ti dati da je upalis, bolji su programi za pregledanje slika na motoroli...... Verzija roma i nije bitna jer mozes da je flashujes upustvo imas na mojoj temi flashovanje motorole mpx220 pa pogedaj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Ima jedno 2 meseca odkako sam kupio telefon i dosad je sve normalno radilo.Kad juce ja da pustim neku muziku i pogledam ekran ima neshto chudne boje Smile , i od juche glavni ekran mi izgleda ko da ima 256 boja,a ne 65000 boja.

Da nisi drzao mozda ekran na sunce malo duze.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870

Kao prvo pogledaj da li od jezika ima i kineski(aziski). Ako ima sigurno je polovan posto je to aziski rom sto znaci da je polovan. Jel fabricki se dobija rom 1.49 ili stariji koji nisu aziski.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
HTC desire s

Kao prvo pogledaj da li od jezika ima i kineski(aziski). Ako ima sigurno je polovan posto je to aziski rom sto znaci da je polovan. Jel fabricki se dobija rom 1.49 ili stariji koji nisu aziski.

Tacno da se ne dobija azijski mada je tesko i naci 1.49 pre ce ti doci neki kao 1.15 ili malo mladji. POZDRAV
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Hvala na odgovorima. Ako ne nadjem negde da nije azijski, znaci da ne uzimam. Ali kako da to proverim u radnji ako ne daju da se ukljuci mob? Vidim da je sada cena izmedju 160 i 170 e, ssto je pristojno za mob sa OS. Zanima me i koliko je rizicno flesovanje na mpx220. Racunam da nije bas pametno dati tu lovu i onda eksperimentisati sam sa softverskom verzijom ako nije sve sigurno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
HTC desire s
Hvala na odgovorima. Ako ne nadjem negde da nije azijski, znaci da ne uzimam. Ali kako da to proverim u radnji ako ne daju da se ukljuci mob? Vidim da je sada cena izmedju 160 i 170 e, ssto je pristojno za mob sa OS. Zanima me i koliko je rizicno flesovanje na mpx220. Racunam da nije bas pametno dati tu lovu i onda eksperimentisati sam sa softverskom verzijom ako nije sve sigurno.
Pogledaj lepo moju temu pa ces videti da nije rizicno fleshovati telefon. Ako nadjes sa azijskim romom onda ne uzimaj

Poseti ovu temu       http://forum.burek.com/index.php/topic,122202.0.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Citat
Ako ne nadjem negde da nije azijski, znaci da ne uzimam

Ako jeste aziski onda neuzimaj(sigurno  je polovan). Zato sto je nemoguce da u fabriku stave aziski rom. Uzni onaj koji nema azijski jezik.

Citat
Ali kako da to proverim u radnji ako ne daju da se ukljuci mob?

Ako ti nedaju da ukljucis telefon to znaci da nesto kriju, moraju da ti pokazu tel pre nego sto kupis. Ako nece da ti ukljuce tel onda nemoj tu da ga kupis, trazi u drugoj radnji.

Citat
Zanima me i koliko je rizicno flesovanje na mpx220.

Pa obisao sam jedno milion sajtova i foruma i nigde nisam naisao da se neko zalio da je upropastio tel.

To je isto ka da formatiras HDD(harddisk) i instaliras novi windows, znaci bezopasno 100%

Citat
Racunam da nije bas pametno dati tu lovu i onda eksperimentisati sam sa softverskom verzijom ako nije sve sigurno

To nije experimentisanje to je kao da instaliras neki program, veoma je lak postupak.

Citat
rizicno flesovanje na mpx220
To je kao kad bi instalaciom windowsa na kompljuteru unistio(spalio) ceo kompljuter sto je nemoguce
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple iPhone
Imam nokiu 6630. razmisljam da uzmem mpx220.

razmisli da li je to ono sto hoces, jer sam i ja zamenio 6630 za MPx220... e sad, mozda sam i pogresio sto sam to uradio a mozda i nisam..... samo cu ti reci da se MPx220 zadrzao kod mene posle kupovine jos nekih max 2 meseca....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola MPx220 1.49
Eclipse First Wave trazi key jel ima neko?
IP sačuvana
social share
evo upis`o se
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 128 129 131 132 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.