Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 104 105 107 108 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 196712 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
HTC desire s
Ljudi evo resenja za Bluetooth, nema vise cekanja po pola sata da prebacite nekom neki fajl koji je tezak >1MB,pomocu ovog programa mnogo se brze salje-za sada sam imao priliku da salljem drugu neki MP3 i protok mi je bio oko 10Kb/s a u standardnom slanju je oko 3kb/s. jednostavno samo nadjite fajl koji zelite da posaljete kliknite na File-----Send & Recive------send file by IR/BT......, sacekajte da pronaje uredjaje,kliknite na Send i pre nego sto parnjak prihvati fajl markirajte [u]Full speed. May fail if speed not supported by remonte device.[u]   I jos jedna pogodnost je ta sto Bt moze da se odmah ukluci i ne treba da idete u setting/Bluetooth/on nego samo vas pita "BT je isljucen da li zelite da ga ukljucie" potvrdite sa YES i UZIVAJTE.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
HTC desire s
Alo ljudi sta je sa vama, niko nista ne pise!  Smile    Jel vam nesto znaci ovaj programcic za BT koji sam postavio, ja mislim da je bas koristan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 34
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 220/1.49 - V3x
Evo najnovijeg programa (free) za održavanje sistema, oslobađanje memorije, zatvaranje programa, isključivanje i reset kompju...  telefona, sve na jednom mestu   Smile i još po nešto, danas postavljen na shadowork-u.

« Poslednja izmena: 03. Jun 2006, 00:41:13 od mpx_220 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 34
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 220/1.49 - V3x
Alo ljudi sta je sa vama, niko nista ne pise! Smile Jel vam nesto znaci ovaj programcic za BT koji sam postavio, ja mislim da je bas koristan.

Da li je to zamena za File Manager? Napiši koja je verzija, ja imam Smart Explorer 2.1.4 koji nije free, ali radi dobro sa BT (baš kao što si opisao u prethodnoj poruci), pa ako si postavio nešto novije i dugovečnije da skidamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 407
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
SonyEricsson K810i
Ljudi mnogo sam se smorio sa ovim telefonom! Od kako sam instalirao onaj 1,53 rom baguje se ko lud: desava se da prilikom poziva spoljnji displej ostane zamrznut i kada zavrsim ostaje isti sve do reseta, pre neki dan mi je unutrasnji displej bio mrtav, kada kucam poruku i stavim zarez pa razmak on mi obrise slovo pre zareza, kada idem na net zna da se zaglupi i nece da predje sa jedne stranice na drugu, kada nekom iz imenika dodelim melodiju desava se da prvo krene obicna melodija pa nastavi sa dodeljenom ili jednostavno ponekad zvoni sa obicnom, pritom mi je i domet prilicno jadan (mislim meni je domet inace jadan, ali ovaj ga pretera)  Smile Smile Smile Da ne pominjem da ja kupujem telefone na preklop da mi se ne bi izgrebao displej, a ovaj se izgrebao ko lud od tastera (nisam ga ni jednom zalupio) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 34
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 220/1.49 - V3x
Link za podešavanje wapa, interneta, mms putem sms direktno sa Motoroling sajta (i MTS i Mobtel) :

https://www.shopmotorola.ca/emea_new/registration.asp?pg=1&l=1&pm=0&chr=
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Apple iPhone
Da ne pominjem da ja kupujem telefone na preklop da mi se ne bi izgrebao displej, a ovaj se izgrebao ko lud od tastera (nisam ga ni jednom zalupio)

nemas pojma koliko to mene iritira....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
HTC desire s
@mpx220 ovo nije novija verzija ali dobro radi.  POZDRAV
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
HTC desire s
Mikele i mene je to iritiralo sto mi se grebao ekran od tatstere, ali ako kupite futrolu onda se sigurno nece grebati jer ce ga ona odvojiti od tastera ili ako vam se nije lepa futrola vi lepo nadjite nesto kao sto sam i ja uradi a to nesto moze biti  malo parce gume kao sto je vec postavljeno na fonu i izvadite prethodne i stavite nove koji ce da ga malo odvoje od tastera,ako to lepo uradite nece si ni primetiti da je nesto dirano. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
HTC desire s
Evo jedno brdo tema, samo ih raspakujte sve su u jednom folderu. Smile

*
Themes windows spo... (272.63 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 104 105 107 108 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.185 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.