Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 194835 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
pa nece da mi odbije sa dva klika na gore.a kako jos mogu da odbijem poziv!mogo me iritira sto ne mogu da odbijem poziv
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Skini ovo i pronadi podesavanja  za registri. Definisanje dugmica ili tako nesto.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Hvala ti puno Gimza.probacu,pa ako bude bilo problema javljem se ponovo:)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
U svako doba ...

Smile
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows 2003
Browser
Internet Explorer 6.0
Momci svaka vam cast za topic. Imam Motorolu Mpx220 godinu dana a nisam znao da moze da uradi ni 10% od ovoga. Ovaj topic mi je dosao u pravo vreme jer sam od mobilnog operatera dobio ponudu da produzim ugovor i uzmem novi tel. Sad bar znam koji cu od ova dva da prodam Wink
A evo i ja da doprinesem u necemu. Izasla je nova mini SD WiFi kartica koja izgleda moze (ili ce moci ) da radi sa voljenom nam Motorolom. Bilo je nekih problema sa drajverima ali svi su izgledi da ce to zakrpiti. Dakle sada cemo lepo moci da utaknemo karticu u mini SD slot i uzivamo u blagodetima wireless interneta i mreze. Sta ce to doneti verovatno cu se informisati opet na nekom forumu godinu dana posto kupim karticu. Kartica je poskupa (oko 110 EUR). Zove se Spectec SDIO Mini Wi-Fi Card, a pretpostavljam da ce joj pasti cena za neko vreme. Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Motorola MPx220 (najzad:)
@gimza
ma ja sam bio skinuo teme za pocket pc a ne za smartphone:) nema veze nasao sam neke teme i uspeo da ih instaliram. jel ima neko od vas neku igricu tipa auto-trke da moze da uploaduje ili da da neki link, imam samo street duel i on jeste xtra ali kad vidim sta sve ovaj fon moze..... zelim jos Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Motorola MPx220 (najzad:)
Da vas pitam: jel vama varira frekvencija procesora tokom rada na mpx? Meni je uopsteno 170Mhz ali nekad u TCPMP  pogledam i tamo pise:172;177;195;196. Jel se to jos nekom desava? Kolika je vama frekvencija na 1.53 romu? I da, umalo da zaboravim, do koliko sme da se tera clock sa omapom bez rizika ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 458
Zastava Between Earth and Sky
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0a1
mob
Motorola MPx220 ROM 1.53
Da vas pitam: jel vama varira frekvencija procesora tokom rada na mpx? Meni je uopsteno 170Mhz ali nekad u TCPMP  pogledam i tamo pise:172;177;195;196. Jel se to jos nekom desava? Kolika je vama frekvencija na 1.53 romu? I da, umalo da zaboravim, do koliko sme da se tera clock sa omapom bez rizika ?
Dok ti ne zablokira.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
@gimza
ma ja sam bio skinuo teme za pocket pc a ne za smartphone:) nema veze nasao sam neke teme i uspeo da ih instaliram. jel ima neko od vas neku igricu tipa auto-trke da moze da uploaduje ili da da neki link, imam samo street duel i on jeste xtra ali kad vidim sta sve ovaj fon moze..... zelim jos Smile

I dobices jos !

Jos samo malo sacekaj, samo par dana, trke imas na kilo i jos dosta dobrih igrica.

[glow=red,2,300]Pravim temu vezano za to (Znaci sve igrice koje sam uspeo da pronadem, a toga ima dosta pa mi treba vremena)[/glow]

Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0b
help!
ima li neko programe za flesovanje roma za mpx200!
igrao sam se malo! moji ne rade!
pomagajte
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.