Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 195188 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
HTC desire s
KAKO izmeniti Btooth folder u kome se nalaze fajlovi koje primite:   
HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Obex/services/{f9ec7c4-953c-11d2-9......... /Base dir-  promenite u Storage/my documents/ neki folder koji ste napravili

OBAVEZNO pre toga napravite folder koji ce vam sluziti za BT Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

dajte da uploadamo svoje avatare

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 312
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
ACA :: 17.03.2006 :: 16:03 h :: IP > 213.137.113.173 :: 124501
@BG Kamera moze da se poboljsa cackanjem po registru pomocu white balance, hue .......A sto se tice blica da ti radi kao lampica i sto mozes da ga podesis u registru. Programa ima na tone kao sto ti je i MK rekao, poseti malo burek forum i temu unapredite kameru, pojacajte zvono........ i videces prave mogucnosti ovog telefona.Ako i tada ne uspes da poboljsas tel onda windows mobile nije za tebe. A simbian je za klince i one koji ne poznaju dobro informatiku a hoce da im tel sluzi kao mali komp! MK Motorola Mpx je zakon. HELLO MOTO MK jesi li ti ustvari Karan?

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/341/Motorola/MPx220

aca ljepo pričaš o prijateljima....
IP sačuvana
social share
I'm going to make him an offer he can't refuse...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Kada smo kod registrija evo nesto i od mene:

Kako promeniti zastavu.

To remove the Start Menu flag, using PHM Registry Editor, navigate to HKLMSoftwareMicrosoftShell, create a key called Home, and add the entry 'Dptf' with the value 'DWORD:3'.
Reboot, and hey presto - no more flag!

i jos nesto ...

-This might solve your Low Call Volume on your MPx220

Turn off the TTY Calls

Start - Settings - Phone Settings - TTY Calls - OFF

-What is a TTY (Call) ?

The TTY enables people who are deaf, hard of hearing, or speech impaired to converse on the telephone by typing messages that are sent through the telephone network. A TTY works by converting text messages into a sound–based code (loud beeps) that are transmitted through the telephone line. The person on the other end of the line must also use a TTY to decode the sounds back into text. Each party in the conversation takes a turn typing a message and then reads the response of the other person.

-Change Default Site for Java Download on MPx220

AFAIK you wont be able to Download or Install .jar files from your Phone thru the Default Midlet Manager of MPX220 ( CLDC-1.1 / MIDP-2.0 ) You have to manually download files from a website wich requires you for an Internet Connection. To change the default site

Launch Reg Editor:

HKLM - Software - Esmertec - Jbed - URL ( String) - Value Data - Enter here your desired Java Download Site

[Edit by Cigla tel.: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Nego kako da od blica napravim lampu. Smile
« Poslednja izmena: 19. Mar 2006, 00:36:45 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Ljudi ne razumem i pored toliko upozorenja vi i dalje postavljate linkove ka drugim forumima. Dovijate se na 1000 načina da ipak tu prečicu i postavite nekako ovde.
E, pa ako vam je zaista stalo da nekome ovde pomognete u vezi ovog telefona i Windows Mobile OS-a uopšte onda lepo skinite sav softver ili najpotrebniji sa tih foruma na kojima boravite i postavite ga ovde ostalim korisnicima umesto što ispoljavate lenjost i pokušavate naterati druge da skinu ono što im treba jer vas mrzi pa je samim tim najlakše postaviti izvor.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
::Cigla tel.::

Nije bio forum nego sajt, postavio bih, ali ja 1mb postavljam oko sat vremena... pa ti vidi
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2

Nije bio forum nego sajt, postavio bih, ali ja 1mb postavljam oko sat vremena... pa ti vidi
Sajt zajedno sa forumom i to sa obaveznom registracijom inače nema download-a softvera. Samim tim bez toga više!
Ako je nekom stalo onda pp ili postavljajte sami. Ja imam takodje dial-up vezu i mogu da sedim satima ispred ekrana dok traje upload a vama teško?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870

Sajt zajedno sa forumom i to sa obaveznom registracijom inače nema download-a softvera. Samim tim bez toga više!
Ako je nekom stalo onda pp ili postavljajte sami. Ja imam takodje dial-up vezu i mogu da sedim satima ispred ekrana dok traje upload a vama teško?!?

Nisam citao text samo sam iskopirao, sledeci put cu prvo da procitam. Izvini

Nego vidim  da imas nokiju, jel kada flesujes vadis bateriju ili ne.

jos jednom izvini Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Jest off-topic pitanje ali do sada je nisam flešovao a iskreno i nemam pojma. Ne posedujem tkz. box. Mada čisto sumnjam da se vadi baterija. Verujem da treba biti što punija!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Celav sam pa sta ?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 154
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
mob
SonyEricsson p910i
@Cigla

Evo jednom i tebi da se kaze a pretrazis forum Smiley ... Za fleshiranje vecine motorola telefona nije potreba nikakav box nego obicni USB kabl. Pri fleshiranju mpx220 je tacno da se treba izvaditi baterija, vjerovatno se prilikom fleshiranja sluzi napajanjem iz USB porta. 
IP sačuvana
social share
Celav sam pa sta ?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Apple iPhone
imam ja jedno pitanje.... sve ove cake i fore sto ste naveli da mogu da se urade... to moze na svakom uredjaju sa Win OS, zar ne?
« Poslednja izmena: 20. Mar 2006, 14:41:44 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.