Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 194639 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
::dipling::

Upustvo za flesovanje imas na mojoj temi
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC desire s
E ljudi ja mislim da ipak WM5 koji se koristi za 200 nece raditi na 220, jer 200 koliko ja znam nema kameru i jos nekih gluposti pa moze da se desi da nas nesto zeza kamera ili ko zna sta jos Smile Smile A sta ako ne uspe Smile  A mozda podesavanja za kameru idu uz novi rom, jer sam primetio na nekim romovima kod podesavanja kamere ima jos nekih dodatnih opcija na novijim romovima. Tako da ko je hrabar neka proba, iskreno ja se ne bih sa tim zezao, ali ako vama uspe i ja cu ga nabaciti.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
WM5 nije pravljen za motorolu vec je skinut sa nekog telefona koji nije na preklop, to se vidi po tome sto nema opciju flip ansver.

A sto se tice kamere cinimise da ima program, ako nema skinuce neko sa 2003. Mogu ja kada imam vremena.

Ja mislim da nemozes da ostetis nista tel. Jedino mozda nece moci da se startuje, ako nece onda flesujes sa neki stari rom.

Jedan rus je instalirao pocketdos prvi put je radio a kada je instalirao kod druga nije hteo da se ukljuci pa je samo flesovao sa 1.53. i sve u redu.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC desire s
Ja ipak mislim da je rizik instalirati wm5 na motorolu posebno sada kada znamo da nije pravljen za motorolu nego za neki drugi tel. U svakom slucaju ne moze da se osteti fon ali ce nam napraviti probleme da moramo da skidamo neke stare romove i jos drugih zajebancija.  Posle svega ovoga ja ipak nisam za wm5 da se nabaci na mpx220 Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC desire s
E ljudi kakva je razlika izmedju azijskih romova i ovih klasicnih  Smile Dvoumim se izmedju 1.49 i azijski 1.53, gimza mi kaze da Btooth zeza na 1.49 pa sad ako mozete da mi kazete vase misljenje!!!?? Ja vec imam neki stari rom i kod njega me zeza BT jer kada prebacujem sa drugih fonova neki mp3 ako je veci od 2 MB nece da mi sacuva ni u jednom folderu. Probao sam sa BT tweak i nije mi uspelo ?  A sta da radimmmmmmmmmmm?????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
HTC Touch Cruise
Ja imam 1.53 + BT tweak, i nikakvih problema nemam sa BT-om! Cak vishe nemam nikakvih problema uopshte!
A sto se tice flashovanja, samo opusteno, upravu je gimza, ako nece samo flashujes sa romom za mpx220 i to je to. Nema rizika po hardver!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zzzzzzz....

Zodijak
Pol
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola MPx220 ROM: 1.53
E ljudi kakva je razlika izmedju azijskih romova i ovih klasicnih Smile Dvoumim se izmedju 1.49 i azijski 1.53, gimza mi kaze da Btooth zeza na 1.49 pa sad ako mozete da mi kazete vase misljenje!!!?? Ja vec imam neki stari rom i kod njega me zeza BT jer kada prebacujem sa drugih fonova neki mp3 ako je veci od 2 MB nece da mi sacuva ni u jednom folderu. Probao sam sa BT tweak i nije mi uspelo ? A sta da radimmmmmmmmmmm?????

Azijski 1.53 se pokazao kao najstabilniji, najbrzi i sl. To nije samo moje misljenje.

Ako ti smetaju manji fontovi na azijskom, onda je za tebe 1.49 ROM, koji je iz grupe International ROM-ova najbolji, a nisam primetio ni problem sa BT.

Probaj na kraju krajeva svaki pa vidi, to ti je posao od oko 10min po flashu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC desire s
Znaci ipak necu se pokajati ako ubacim 1.49 rom, ma probacu ga pa ako mi se ne svidi ubacujem 1.53 u svakom slucaju. Hvala na misljenjima. Jos nesto razgledao sam po raznim sajtovima i zakljucio da  je wm5 ipak za mpx200 ne za mpx220. A wm5 za mpx220 ne postoji a kako se prica nece ga ni biti, znaci ko voli da eksperimentise neka proba, ja se ne bih zezao. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Apple iPhone
A wm5 za mpx220 ne postoji a kako se prica nece ga ni biti, znaci ko voli da eksperimentise neka proba, ja se ne bih zezao. Smile

pa pazi, nema sta da se desi telefonu ako ne uspe da instalira WM5....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Apple iPhone
imam jedno pitanje vezano za mpx200 ... danas ga je uzeo moj ortak i kaze da mu pomocni ekran nema pozadinsko osvetljenje.... e sad, jel to treba negde da se ukljuci ili inace taj pomocni ekran nema osvetljenje?
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.