Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 192027 puta)
Clan u razvoju

Ostalo mi je jos 10 dana zivota...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Motorola MPX200/220
::karanm::

A, to sam i ja nasao, jer ima jos?? U svakom slucaju hvala!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Ostalo mi je jos 10 dana zivota...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Motorola MPX200/220
Cigla Tel i kompanija sa Nokijama pocinju da iritiraju!!! OK momcad, izneli ste misljenje o WM, nesvidja vam se i to je to...A te komentare (kakav vam je ovo telefon i Nokija je za MPX Ferrari, symbyan rules itd.) ostavite za sebe, ili otvorite temu "WM sucks" jer ovim ubacivanjem vi krsite pravila foruma, sto bi cigla tel trebao da zna...

No hard feelings, samo pisite komentare tamo gde im je mesto, ova tema se zove: "unapredite kameru, pojacajte melodije za zvono na MPX220" (tj. MPX220 saveti i softver)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Apple iPhone
karanm, hvala za program i zaa rom-ove Smiley
vimm, hvala za informaciju, taman sam pomislio da imam neki sh procesor....  Smile

IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
::kirezz::
 Smile Smile Smile

::Mikele::
Citat
na kakvo blokiranje mislis?

Kada stavis melodiju na 1.49 vecu od 15MB, hoce da blokira pri pozivu a na aziskom romu  ne blokira.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Meni telefon nikada nije pravio problema.

Nasao sam neki program za povecavanje rama. TEST ...
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Cigla Tel i kompanija sa Nokijama pocinju da iritiraju!!! .......komentare ostavite za sebe,..... ovim vi krsite pravila foruma, sto bi cigla tel trebao da zna...
Slušaj majstore, to što ja komentarišem i iznosim svoje čudjenje povodom tvrdnje ljubimaca i korisnika ove Motorole i njenog WM OS-a da čak procesor nije isti na svim modelima, zatim o modifikovanju registri baze zbog poboljšanja kamere i td., imam pravo kao i svaki drugi korisnik ovde ili na bilo kom forumu sveta.
To što vi želite da imate neku odvojenu "svetinju od teme" u koju niko ne sme da dira jer ste samo vi bogom dani - zajebite malo, nije ovo doba onog proletera i njegove diktature!!!
Ništa od mojih komentara nisam izmislio, čuo na ulici ili u nekoj seoskoj birtiji, već baš ovde u temi kako ti kažeš: "unapredite kameru, pojacajte melodije za zvono na MPX220(tj. MPX220 saveti i softver)" u kojoj i iznosim "komentare tamo gde im je mesto"!!!
Ako ti se ne svidja to što tvoji kompanjoni sami blate tu vašu svetinju kojom bi se razlikovati od ostalih, ja vam nisam kriv. Takodje nisam kriv što je posle par postova došlo do demanta tvrdnje i izvinjenja sa strane korisnika @vimm koji je izneo takve tvrdnje. Šta je trebalo uraditi, bacati zrna, otkrivati misterije do konačnog razrešenja dileme oko raznih procesora u istom modelu?!?
Ja ovde komentarišem činjenice koje sam pročitao samo post iznad jer imam pravo kao i svaki drugi korisnik, a to što tebi i vama sličnima smeta što neko iznosi komentare na osnovu vaših tvrdnju o telefonu i pritom mislite da ga neko blati - ja vam opet nisam kriv.
Zašto bi iko na ovom svetu kršio pravila foruma ako iznese neki komentar na tvrdnju samih korisnika ovog telefona, pa i šire, recimo na samu upotrebu nekih funkcija, hardvera,.... telefona?!? Možda treba samo nahvaliti vaše registri modifikovano savšensto sa bezbroj procesora u "istom pakovanju", ne dirati svetinju,.....uplašiti se vaših "saveta" pa izbegavati ovu temu?!? Šta ste vi ovde - neki poseban klan, sekta???
Jel treba možda da vas podsećam da je jedan od začetnika ove teme na jednom drugom forumu tako dobro ispljuvao Symbian telefone bez ikakvog dokaza, komentara na neku tvrdnju o samoj mani, prednosti,...već samo iz obesti da je prosto smešno ako ne i žalosno kolika je mržnja time iznesena?!? Sada isto ovde poziva na tolerantnost???
Da li možda treba da vas podsetim i na to da sam u ovoj temi bio najtolerantniji prema postavljanju linkova ka drugim forumima - a to je zabranjeno pravilnikom burek foruma! Pročešljajte samo par strana unazad i shvatićete o čemu pričam. Od sada nema više protekcije, samo ravnopravnost, bolje rečeno - poštovanje i uvažavanje [Pravilnika Burek Foruma,]
bez izuzetaka!
Upravo sam napisao komentar tamo gde mu je i mesto!!!
« Poslednja izmena: 23. Apr 2006, 10:58:57 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Apple iPhone
naleteh na jednu igricu......
za registraciju prvo iskopirajte crack file a onda kad pokrenete igricu, za register upisite bilo kojih 8 brojeva....

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
MLT.rar (1059.27 KB)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Apple iPhone
Cigla tel., skidam kapu, u potpunosti se slazem sa tobom!
To all, mislim da je krajnje vreme da prestane "rivalstvo" izmedju korisnika Symbian-a i WinMobile-a ! uopste nema razloga za prepucavanjem i vredjanjem....
molim clanove burek foruma da se ubuduce uzdrze od komentara "nokia je bolja od motorole" , "motorola je bolja od nokie" i slicnih komentara....
taman kad pomislim da su se stvari smirile, pojavi se neko sa slicnim komentarom i onda nastane haos.....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Zar nije po pravilniku zabranjeno vredanje.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
Zar nije po pravilniku zabranjeno vredanje.

Vredjanja clanova nije bilo! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.15 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.