Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 193928 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 118
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N96
::zvezdas::

idi na surrealnetworks i tamo skini AS 4.1, ja sam tamo skinuo i kod mene radi.

Jel nokiju spajas preko usb. Probaj prvo da unistaliras za nokiju ako ti taj nokijin program stavlja u s.tray.
Probaj da stavis na drugi usb.
Ili mozda imas nesto instalirano sto ti zauzima usb, naprimer IsDN ili tako nesto. Prvo moras da oslobodis pa onda da prikacis tel.

Javi kako ide. Smile

Skinuo sam ga i nece da radi nista,ne moze da prepozna telefon,jel ima neko posebno doterivanje telefona ili sta vec...
Takodje je nemoguce prikaciti se ni preko IR,jednostavno racunar ga ne prepoznaje..
Dodje mi da bacim ovaj mpx u Savu Smile
Izgleda da niko nece da mi pomogne Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
HTC Touch Cruise
Ja svaku drugu noc stavljam tel na punjac...   Smile Da li ga ja najvise mucim... ili sto ce mu sad godinu dana... ne znam, ali u svakom slucaju meni je baterija sasvim OK!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870

Jel nokiju spajas preko usb. Probaj prvo da unistaliras za nokiju ako ti taj nokijin program stavlja u s.tray.
Ili mozda imas nesto instalirano sto ti zauzima usb, naprimer IsDN ili tako nesto. Prvo moras da oslobodis pa onda da prikacis tel.

Javi kako ide. Smile

Skinuo sam ga i nece da radi nista,ne moze da prepozna telefon,jel ima neko posebno doterivanje telefona ili sta vec...
Takodje je nemoguce prikaciti se ni preko IR,jednostavno racunar ga ne prepoznaje..

Nikom do sada nije pravio takve probleme a ni meni,mislim da ti nesto zatvara usb.
Ja ti preporucujem da instaliras novi windows. Ovako napamet neznam.
 Jel ti radi nokija i kako je spajas sa kompom.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 41
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola MPx220

Javi kako ide. Smile

Trebalo bi da poneseš telefon, kabl i instalaciju ActivSynca kod nekog ortaka i tamo da probaš kako se ponaša telefon. Ako je kod njega sve u redu, znači reinstalacija win-a, ako nije, velika je mogućnost da je telefon neispravan, onda kod prodavca ili u servis!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 41
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola MPx220
Sada ne znam da li otkrivam toplu vodu, ali čini mi se da ovde niko nije pisao o sledećem:

Da li ste znali da možete da slikate sami sebe ili osobe pored vas kao sa drugim telefonima koji imaju dve kamere ili jednu koja se rotira? Treba samo kada je zatvoren telefon aktivirati kameru i na eksternom displeju se vidi fokus kamere  (na samoj slici vidno polje je normalno) i ako su vam podešeni parametri za slikanje tasterom za kameru napravite snimak, ili kada je otvoren telefon aktivirate kameru, podesite parametre za slikanje, zatvorite telefon i slikate (se) Smile

Posle privikavanja na pretragu imenika bez otvaranja istog (direktno na home screenu), za mene koji imam puno ulaza sa više brojeva velika je prednost što ne moram da otvaram kontakt pa da skrolujem do telefona koji želim da pozovem. Dovoljno je samo stati na kontakt i onda strelicama levo i desno, a to se vidi po promeni slova za tip broja sa desne strane (m, h1, h2, w1...), odabrati broj i pritisnuti taster za pozivanje, i to je sve!

Mislim da karanm mora da pronađe novi izraz, jer nebo nije dovoljno daleko  Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Ostalo mi je jos 10 dana zivota...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Motorola MPX200/220
Skini sa gimzine download stranice Motorola Upgrade Wizard i rom koji hoces i posle instalacije MUWiz spoj telefon na  komp, ali tako sto ces prilikom spajanja drzati dzog na levo, posle ce ti zatraziti (windiws) da instaliras USB driver, instaliraj ga (mislim da se dobija sa upgrade wizzom ili romom), pa opet tako spoj fon i pritiskaj next na MUWiz dok ti ne nadje fon, pa izaberes OTPAKOVAN rom i woila! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Ostalo mi je jos 10 dana zivota...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Motorola MPX200/220
aaa....greska...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Apple iPhone
mene malo buni pretraga imenika.... navikao sam na nokiu i sad mi ovaj nacin pretrage predstavlja problem...
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Citat
Da li ste znali da možete da slikate sami sebe ili osobe pored vas kao sa drugim telefonima koji imaju dve kamere ili jednu koja se rotira? Treba samo kada je zatvoren telefon aktivirati kameru i na eksternom displeju se vidi fokus kamere  (na samoj slici vidno polje je normalno) i ako su vam podešeni parametri za slikanje tasterom za kameru napravite snimak, ili kada je otvoren telefon aktivirate kameru, podesite parametre za slikanje, zatvorite telefon i slikate (se)

Da znao sam za to, super zar ne.

Moja preporuka je da ako znas da instaliras novi windows, ja sam probao na 3,4 kompa i nije pravio problema. Ili ti je telefon u kvaru.

Jao sto sam glup, mozda si slucajno iskljucio activ  s. u mobilni, pogledaj pa mi javi.

IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
E stvarno...
Ovo je prvi put da me je iznervirao telefon, zamislite blokirao mi je dva puta. Cim pocne poziv on blokira. Auf al me iznervirao.
Rom je 3.51, prekljuce sam ga inst.

Prosto mi je doslo da ga zamenim za k750i(nasao sam za 210evrica).
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.