Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 192861 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
:::::satelit:::::

- Teme smesta u App. Data/Home
A unistaliras isto kao i brograme.

- Moze, evo imas primer snimljen nocu, cak ni siemens nije mogao ovako da snimi.
       Imas podesavanja na pocetku teme, a za to ti treba RegEdit(Imas da skines na mojoj temi)

-Da vidimo sta si jos ...

Svetlo: Settings>Accessibility

-Najbolji ti TCPM, On pusta sve moguce formate, A ako hoces sa lepim izgledom onda Nero Show Time Mobile(Samo muzika)
.
___________________________________________________________________________________________
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
             Sve to i jos dosta toga mozes da skines na World of MpX
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 53
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala!
Da li je za otvaranje word (excel, PDF) dokumenata neophodno instalirati poseban softver, odnosno softvere (video sam na World of MpX jedan takav)? Interesuje me i mogucnost citanja elektronskih knjiga. Na Nokia telefonu koristim u tu svrhu Mobipocket (Creator za pravljenje, a Reader za citanje) i RepliGo, a na svoj nacin mi je zanimljiv i iSiloX prilagodjen za HTML. Koje formate mogu da koristim?
Pozdrav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Jeste, neophodan je. Mozes da koristis RepliGo ili neki slican.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 118
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N96
::zvezdas::

idi na surrealnetworks i tamo skini AS 4.1, ja sam tamo skinuo i kod mene radi.

Jel nokiju spajas preko usb. Probaj prvo da unistaliras za nokiju ako ti taj nokijin program stavlja u s.tray.
Probaj da stavis na drugi usb.
Ili mozda imas nesto instalirano sto ti zauzima usb, naprimer IsDN ili tako nesto. Prvo moras da oslobodis pa onda da prikacis tel.

Javi kako ide. Smile

Skinuo sam ga i nece da radi nista,ne moze da prepozna telefon,jel ima neko posebno doterivanje telefona ili sta vec...
Takodje je nemoguce prikaciti se ni preko IR,jednostavno racunar ga ne prepoznaje..
Dodje mi da bacim ovaj mpx u Savu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Ostalo mi je jos 10 dana zivota...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Motorola MPX200/220
jedina stvar kod ovog tela koja mi se ne svidja je ekran! zasto je za ime sveta stavljen 0.2 incha manji ekran u odnosu na mpx200?

imam problem. ne mogu da instaliram teme koje nemaju certifikat. el zna neko kako se ta boljka leci? inace tel je skinut sa O2...

Da, displej je malo bolji od ocajnog, clear type fontovi se ne mogu koristiti, pa u programima koji ih koriste lose izgledaju (resco, papyrus). To je i jedan od razloga sto pored MPX220 koristim MPX200, ali procesor je definitivno bolji.
A za teme probaj da otkljucas telefon sa tweaks2k2 programom na Gimzinoj download stranici...

_________

A jeste li prometili cemu sluzi storage memory? Pored main memory postoji i storage memory, i kod MPX200 je 10.5MB a kod 220 je 1.4MB! Razlika je 90%! U cemu je fora??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Motorola MPx220
Pozdrav svima.....Da li neko moze da mi pomogne jer imam problem...Sve sam moguce verzija romova stavljao na fon i nista(3.51  ,  3.53....)i kamera i dalje extra losa sa snegom itd,zvuk i dalje tih...Help PLEASE...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
HTC Touch Cruise
Jesi podeshavao kameru u registru kao sto je na upustvu sa 1. strane ove teme?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Motorola MPx220
Sve sam odradio i nista.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 41
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola MPx220
Sve sam odradio i nista.....

Vidi, ako očekuješ da bude glasan kao Samsung, Nokia... to ne verujem da se može postići, a realno ne vidim ni neku potrebu za tim. Zvono se čuje dovoljno jako, reminder i alarmi takođe, a kada slušaš muziku (mp3...) stavi slušalice i biće ti čak i preglasno.
Što se kamere tiče posle onih 'prepravki'  na otvorenom prostoru slike su sasvim zadovoljavajuće, bolje i od onih koje sam slikao drugin telefonima, ne treba zaboraviti da je ovo ipak telefon, a ne foto aparat (uvek mi je u kolima ili pri ruci pravi aparat za ozbiljnije fotografije).

Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
Danas sam sa Gimzine teme (World of MPX) zatrpao svoj MPx raznim programima. I sve je radilo bez greske. Gimzi svaka cast za trud da ONO postavi ali i za karanm-a sto odrzava ovu temu. Ovom phonu je stvarno “samo nebo granica”. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.