Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 297 298 300 301 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 196831 puta)
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia X6 16gb
da nisi slucajno menjao ime telefona? Reci koj rom imas i dali ti je pre radio bez problema.
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola MPx220 Rom 1.53
Nista nisam menjao odjednom je zakazao do sad je sve bilo u najboljem redu, prilikom prebacivanja prkazuje kao da kopira,a kad zavrsi od fajla ni traga. Da napomenem kad ubacujem fajlove sa kompa na telefon sve je OK. ROM 1.53 miniSD 512MB
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia X6 16gb
da nisli slucajno izbrisao drajvere sa kompa,ili si slucajno izbrisao neke fajlove,nebih znao sta drugo da ti kazem,jer moze da bude milion razloga.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola MPx220 Rom 1.53
Mislim da je problem sa activeSync-om (v3.Smile, samo ne znam da li mogu izgibiti podatke na fonu ukoliko instaliram noviju verziju activeSynca. U svakom slucaju hvala vostezmaj, a ako neko ima drugi preslog nek javi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia X6 16gb
nemozes nikako izgubiti podatke sa fona instaliranjem novog activeSynca,toliko barem znam  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola mpx 220 rom 1.49
Ljudi imam sledeci problem sa mpx220: Cesto mi se desava da telefon prijavljuje pun signal, a u stvari nisam dostupan. Sve se resi kada se udje i izadje iz flight moda ili se ponovo pojuri mreza. Pretpostavljam da je problem do softvera, mada nikad se ne zna. Da li neko ima iste probleme ili zna u cemu je problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
SonyEricsson W950i
Mislim da je problem sa activeSync-om (v3.Smile, samo ne znam da li mogu izgibiti podatke na fonu ukoliko instaliram noviju verziju activeSynca. U svakom slucaju hvala vostezmaj, a ako neko ima drugi preslog nek javi
Kod mene nece (sa fona na komp) da kopira precice i neke druge sistemske fajlove, ali multimedialne i druge fajlove hoce (u oba smera). Ja sam mislio da je to u redu.
Koristim ActiveSync 4.2.0
« Poslednja izmena: 06. Nov 2006, 10:37:38 od makib »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
HTC desire s

Evo ti resenje, nije problem do fona i neces izgubiti fajlove ako promenis active sync jer verovatno imas neku stariju verziju ac, znaci skni novu ili se javi meni na icq ili mail pa cu ti ja poslati Smile Takodje prvo probaj da iskljucis sinhronizaciju kontakata, inboxa...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ljudi imam sledeci problem sa mpx220: Cesto mi se desava da telefon prijavljuje pun signal, a u stvari nisam dostupan. Sve se resi kada se udje i izadje iz flight moda ili se ponovo pojuri mreza. Pretpostavljam da je problem do softvera, mada nikad se ne zna. Da li neko ima iste probleme ili zna u cemu je problem.

Moze da se desi ako si cackao flight mode da nije uspeo da nadje operaterea ili dok si na flight modu on ce ti pokazati pun signal ali neces imati mreze. Koji rom koristis napisi u potpisu pored fona Smile
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Novi korisnici mpx220 a i stari koji nisu ucinili to neka urade sto pre, stavite pored naziva telefona i koji rom koristite jer ce nam lakse biti da se snadjemo sa vasim pitajnima jer znamo sta muci koji rom..., a i ovako dzabe pisemo neka pitanja koja su bezvezna jer ne vidimo vas rom pa moramo da vas pitamo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
pa skini sa microsoftovog sajta Active sync 4.5 ja taj koristim i nemam problema e ja nemam vise mesta ga stavim koji rom imam ali valjda ljudi znaju da imam onaj moj 3.51 onaj stari dobri ROM Smile Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
HTC desire s
pa skini sa microsoftovog sajta Active sync 4.5 ja taj koristim i nemam problema e ja nemam vise mesta ga stavim koji rom imam ali valjda ljudi znaju da imam onaj moj 3.51 onaj stari dobri ROM Smile Smile

Da da saky i njegov 1.51 rom to mi je poznato, mada sta ce tebi kada ti i ne postavljas pitanja pa da moram da znam koji rom ti imas Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 297 298 300 301 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.