Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 193337 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Od trka imam Midtown madness 3, Street Duel, 3D Mini-Trans Canada (Car Racing), 3D Mini Sport Bike, , MicroTurismo, Motocross Stunt Racer 1.0, X Rally. Prve 4 su 3d, ove ostale nisam stigao ni da probam, znam da postoji jos i 6th gear igrica, koliko vidim nju nemam..
Od golf igrica imam: Hexacto Links Golf, Minigolf. (pogledaj na slici).

Ako mislish na segine igrice, imam MK 1-3... kao i puno drugih sa nekog ruskog sajta...

Ne postoji wm5 rom za mpx220, barem ne do sada! Postoji verzija samo za mpx200, a ako bude postojala za mpx220, sigurno ce ici na internu memoriju! (ako na mpx200 ide na karticu, to je zato sto ima malo interne memorije)

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

HEXACTO LINKS GOLF.gif
(142.58 KB, 180x240)
MINIGOLF -DEPORTE-.gif
(27.1 KB, 176x220)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
6th gear ja imam, nisam jos instalirao zato sto nemam karticu, ali po slikama mi se cini da nije bas nesto.

Ja mislim da imam sve te trke, Postavi ako mozes Hexacto Links Golf.

Zaboravio sam da te pitam da li imas emulator za simbijan i nintendo 64. Napisi sta imas od emulatora.

________
.: POZDRAV :.
||||||||||||||||
« Poslednja izmena: 18. Feb 2006, 20:16:30 od gimza »
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Imam emulator za gameboy, java, nitendo, supernitendo, zx spectrum, i sega igrice... e da jos ima za symbian.. nije da ga nisam trazio...
Nego pretpostavljam da tvoj sega emulator nema zvuk...jer moj nema, to je bezveze, inace su igre prava klasika...
Postavicu kasnije ovaj golf, nema frke!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Nemoras da zuris meni i onako kartica stiza za nedelju dana, ni ja nisam sve probao.

Imao sam jedan emulator na simbijan ali nije sve hteo da pusta pa sam ga izbridao.

koji od tih emulatora ima najbplje igrice, da li znas da li ima emulator za nintendo64.

Isto i ja nemam zvuk.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Jel mozes da mi objasnis detaljno kako da flesujem telefon, skinuo sam rom i ubgrejd wizard.
« Poslednja izmena: 19. Feb 2006, 10:24:04 od gimza »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@ karanm jel imas FULL MidtownMadnes 3 i StreetDuel?Ja imam samo demo od tih igrica,ako imas postavi linkove.Pozzzz!  Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
::dusan87::

Na ovom forumu imas  FULL MidtownMadnes 3 i jos neke ful igre.

[Edit by Cigla tel.: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.]
« Poslednja izmena: 19. Feb 2006, 17:25:36 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Zabranjeno je na forumu da se ostavljaju linkovi ka drugim forumima, posalji mu na mail!
Flashovanje je veoma lako. Napuni bateriju. Iskljuci telefon. Izvadi bateriju. (Mozes i karticu da izvadis, ako imas.)
Otpakuj rom u jedan direktorijum, ukljuci vizadr. I samo sitaj upustvo na engleskom koje ti daje po prozorima (vrlo jednostavno, po 1 recenica, u fazonu kad da obelezis rom, kad da ubacis usb kabal u telefon..). Bitno je da ga ne stavljas na usb dok ti ne trazi to!
U principu nema sta da se tu zajebe, cak i ako ne uspes iz prve, ne panici ponovo kreni, sve dok ne uradis kako treba. Znaci skroz opustena operacija.. nemoj uopste da se premisljas da li da flashujes ili ne! Zapamti koju si verziju imao do sada zbog garancije, ako ti se nesto u buducnosti pokvari da mozes da vratis na staru...
Sinhronizuj sve podatke, i prekopiraj sve sto nemas backup na kompu! Pozdrav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Izvini nisam znao za forum.

Hvala na pomoci ali kada otpakujem dobijam 14 fajla jel postoji neki redosled. Velicina zipovanog roma je 24MB.
Kada mi trazi da ucitam firmware u folderu se nalaze 2 (MDS-4-1490-4001-000.mlf i MDS-4001-060-PK.mlf),koji da izaberem.

A da da te pitam jel imas yeti sports i daljinski za tv.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Pretpostavljam da je to verzija 1.49, cini mi se da treba taj prvi... ali ako pogresis ne sekiraj se, ja sam prvi put uspeo iz otprilike 5og puta..

Nemam yeti sport, a za daljinski preko IR-a sam 99.99% siguran da ne postoji jer nam je IR mnogo slab!
Bas bi voleo ako si video neku extra igru ili program, a ne mozes da nadjes da mi posaljes sliku ili sta si nasao o njoj da pokusam i ja da je nadjem!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.109 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.