Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 196494 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
HTC Touch Cruise
Zao mi je ali ti ne verujem!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
HTC desire s
Ljudi hvala vam za preporuke oko roma, ali to cu uraditi cim dodje raspust jer mi je sad frka oko skole.
ps. skinuo sam oba roma pa cu ih isprobati Smile a pre nego sto ih isprobam jel moze neko da mi ostavi neke screen shoot-ove da vidim kako izgleda menu kod 1.49 i kod 1.53, interesuje me font slova i ostale razlike koje se primete na prvi pogled izmedju ova dva roma.
« Poslednja izmena: 07. Jun 2006, 16:02:34 od acikav »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Apple iPhone
Zao mi je ali ti ne verujem!  Smile

veruj mi, kad ti kazem, bolji je....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 220/1.49 - V3x
Ljudi hvala vam za preporuke oko roma, ali to cu uraditi cim dodje raspust jer mi je sad frka oko skole.
ps. skinuo sam oba roma pa cu ih isprobati Smile a pre nego sto ih isprobam jel moze neko da mi ostavi neke screen shoot-ove da vidim kako izgleda menu kod 1.49 i kod 1.53, interesuje me font slova i ostale razlike koje se primete na prvi pogled izmedju ova dva roma.

Ako instaliraš 1.49 rom nećeš primetiti nikakvu razliku u slovima i menijima u odnosu na 1.15 (čini mi se) koji sada imaš. Evo još par sličica da vidiš kako to može da se našminka Smile

Pogledaj malo statistiku na sajtu odakle si skidao romove pa verovatno posle toga nećeš imati dilemu koji da instaliraš.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

capture_1.jpg
(18.55 KB, 176x220)
capture_2.jpg
(15.62 KB, 176x220)
capture_4.jpg
(7.94 KB, 176x220)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

i tako....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 96
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia 6680
Jaoo Mikele , pa sto to cujemo za p900??? Boljiiii???

Pa ti si lood, pa ja sam imao p910i pa nista posebno, symbian ko symbian,, pa jos ta smarajuca olovka, a o velicini, mna sta da ti pricam Smile Smile

a btw, objasnio sam ti na msn-u Smile

MA salim se udri ti samo po P900, ali ako izadjesh iz World OF WM , necemo te pustimoooooo naaazaaddddd Smile
IP sačuvana
social share
e sta ovde ide Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
HTC desire s
@ mpx 220 jesi li imao nekakvih problema sto se tice BT, poziva, poruka, gprs i tako tih problema ili nekih drugih? ako mozes da mi kazes tvoja iskustva i jajav je postupak kod ubacivanja 1.49, mislim jel ima neki poseban detalj tokom instalacije roma? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
HTC desire s
I ja se slazem sa tobom p900 je losiji sto se tice samog hardwera kamera0.3 memorija mala a symbian u to ne zalazim. Motorola je ipak motorola a windows mobile je ipak windows mobile. Smile
« Poslednja izmena: 07. Jun 2006, 22:27:04 od acikav »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Apple iPhone
videcemo.... uporedo cackam oba telefona....
I ja se slazem sa tobom p900 je losiji sto se tice samog hardwera kamera0.3 memorija mala a symbian u to ne zalazim.
mpx220 ima kameru 1.3 mega pixela a dosta je losa.... a p900 ima 0.3 mega pixela i slike nisu toliko lose....
memorija kod p900 jeste dosta mala.....e sad, to sto ima Symbian.... ne znam, ne bih to da komentarisem...

IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 220/1.49 - V3x
@ mpx 220 jesi li imao nekakvih problema sto se tice BT, poziva, poruka, gprs i tako tih problema ili nekih drugih? ako mozes da mi kazes tvoja iskustva i jajav je postupak kod ubacivanja 1.49, mislim jel ima neki poseban detalj tokom instalacije roma? Smile

Iskreno, meni telefon nikada nije pravio probleme kada su u pitanju BT, pozivi, poruke ili GPRS, ni sa fabričkim (mislim da je takođe bio 1.15) romom niti sada sa 1.49, jedino što primećujem je da sada malo bolje upravlja memorijom, odnosno čini mi se da je sada nešto više rama slobodno nego ranije. Nikada nisam instalirao ni jednu igru, niti neku beta verziju softvera.

Što se tiče instalacije novog roma nije lepo da ponavljamo ono što je već nekoliko puta pisano negde na početku ove teme, sve je zaista vrlo jednostavno i traje nekih pet minuta, samo radi ono što MUW traži i prethodno sačuvaj ono što ti je potrebno (imenik, kalendar, slike, muzičke i video klipove i sl.), ja koristim Outlook za sinhronizaciju imenika i kalendara, nekako mi je to najjednostavnije, a vidim da ima i drugih programa za to.

Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 220/1.49 - V3x
Ovo je vrlo praktično za one koji često koriste pocket IE.

Using SmartSCROLL, you can now move through pages much more rapidly than you could before, moving speedily from the heading to the last line of any page, a full screen at a time. It enables you to quickly and easily scan complete desktop pages on your phone with Up/Down, Left/Right and even Diagonal controls available. There's also the option to use a keypad button to select an item, useful for those who often mistakenly select anything but 'action' when using the joystick or toggle switch!

Should you need to use the keypad to make entries in Explorer windows, then SmartSCROLL can be turned OFF in an instant, without ever needing to exit Explorer itself.... And it can be turned ON again when you need to activate it, just as quickly.

After using SmartSCROLL, you'll wonder how you ever had the patience to step through Pocket Internet Explorer on-screen pages, a line at a time! Using SmartSCROLL, you click once to display the next on-screen page or hold the button down to scan rapidly through them until you reach the section that you need.

And that's not all! SmartSCROLL will not only speed up your browsing experience by temporarily muting the key-tones, making browsing both considerably faster and smoother... In addition to this, it will also auto-start Pocket Internet Explorer, enabling the user to launch Explorer with SmartSCROLL active in the background, using just one key-press... The original key-tones are restored when disabling SmartSCROLL, either within Explorer, or on exiting the program.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.146 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.