Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: motorola C975  (Pročitano 739 puta)
10. Feb 2007, 12:26:07
Zvezda u usponu

Za druge se navija PARTIZAN se voli!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1147
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
izvinjavam se administratorima ako postoji vec ovakva tema(ili slicna njoj), ako postoji molio bi ih da mi daju link za nju..
Pre par dana sam kupio motorolu C975, memorijsku karticu Trans Flash od 512 mb i usb kabl za mob. Na cd-u koji sam dobio nema programa koji treba da popune driveri koji se nalaze na njemu...
molio bih vas da mi sto pre date direktan link za preuzimanje tog programa(na pm-u da se ne bi moderatori ljutili) ako ste u mogucnosti.
Unapre hvala!

(01. May 2007, 10:35:44)
« Poslednja izmena: 10. Feb 2007, 14:08:29 od hekler »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Treba ti motorola phone tools,sigurno ima na tom CD to je CD sa tim programom i drajverima kad prikljucis fon izadje ono da je nasao novi hardver bla bla,ubacis CD pita te na kom mestu su drajveri obelezis CD i on ce te jos nekoliko puta smarati ali ti samo obelezi CD i kad se zavrsi instaliras motorola phone tools,ako hoces link pravac google.

btw.sta se izvinjavas administratorima,valjda moderatorima  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1147
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
isti djavo ... Smile
ali vidish ..
ja na tom cd-u nemam program, imam samo drajvere(mislim, tako mi je prodavac rekao, i da dodjem sutra da mi nareze na cd a danas ne radi nesto ta prodavnica)..
izvrteo me je majmun jedan..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
isti djavo ... Smile
ali vidish ..
ja na tom cd-u nemam program, imam samo drajvere(mislim, tako mi je prodavac rekao, i da dodjem sutra da mi nareze na cd a danas ne radi nesto ta prodavnica)..
izvrteo me je majmun jedan..
Nije neuobičajeno da se deli CD za Motoroline telefone i to original na kome nema ni "m" od Motorola Phone Tools. Taj program je dosta veliki i teško da ćeš ga naći negde. Linkove je zabranjeno deliti jer je taj program uglavnom piratizovan po netu(a plaća se prilikom skidanja sa oficijelnog sajta), tako da ti ostaje samo da daviš ove u servisu ili da potražiš od nekog prijatelja koji ima Motorolu i prekopiraš sa njegovog CD-a ako postoji dotična aplikacija.
Ja sam imao mnogo primera da se na samom CD-u nalazila jedonstavno jedino uputstva dok se verovatno CD br.2 nije ni "našao" u pakovanju. Motorola ima tu nezgodnu narav da deli po 2 CD-a u pakovanjima i uglavnom negde prodavci ukinu ili šta već. Moguće je da za neke modele i ne dele MPT, ....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1147
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
@Cigla tel.
evo izmenio sam post ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
@Cigla tel.
evo izmenio sam post ...
Izmenio ga ti, ali ja trenutno nemam neki link do bilo koje verzije. Istu sam ranije prekopirao sa gomile CD-a koje sam nabavljao sa različitih strana i poslednju sam prekopirao sa nekog originalnog CD-a. Puna verzija sa svim glupostima i sličkama pride teži ceo CD od 700Mb, dok se verzija bez tih slički, wallpapera i sl., može negde skinuti i teži od 35Mb pa preko 100 i kusur Mb.
Ako neko ima link koji je validan neka ti prosledi, ja trenutno nemam ni jedan, raniji linkovi koje sam imao odavno su istekli!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
kazem koristi google,clan ne sam se ni koji pitao me je isto sto i ti pitas lepo sam mu rekao da ode na goole i ukuca ime programa MPT i da skine nasao je odmah ali fajl je 700MB.Ali to nije nista ako imas adsl,ja ostavim preko noci i gotovo ujutro ustanem i gotovo.
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1147
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
imam adsl ali uz to i dva racunara koji su povezani jednim netom...
tako da je duplo sporije. A i verovatno bih morao da gasim firewall
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.