Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Mar 2026, 20:28:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 126 127 129 130 ... 206
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motori/Moto GP  (Pročitano 338320 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 189
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
jel se zna gde ce biti prenos trka sledece godine posto vise nije na eurosportu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1780
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Nokia 1650
Yamaha R1 Replica Valentino Rossi

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1780
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Nokia 1650
Derbi GPR 50 Mike Di Meglio replka

U čast osvajanja šampionske titule u klasi do 125ccm Derbi je pustio u prodaju specijalnu seriju modela GPR 50. Oplata ovog specijalnog modela je dizajnirana po ugledu na šampionsku mašinu od 125ccm koju je Mike Di Meglio ove sezone odvezao do šampionske titule u konkurenciji vozača.

Mašinu pogoni dvotaktni tečno hlađeni agregat koji razvija oko 9 konja dok se za sportski nastrojeno držanje brinu aluminijumski ram i obrnute prednje vile prečnika 40mm. Dok su za zaustavljanje zaduženi disk od 300mm sa dvoklipnim čeljustima napred i poazadi disk prečnika 180mm.

izvor Moto-berza
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11462
Zastava Novi Pazar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 6300
ddoobbbbbbbbaaaarrrrrrr....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung i8510 innov8
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1780
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Nokia 1650
zao mi motora  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1780
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Nokia 1650
Svjetski prvak ide na zimski odmor s najboljim vremenom na posljednjem ovogodišnjem testiranju. Valentino Rossi napravio je najbrži krug za 18 tisućinki sekunde brže od Danija Pedrose koji se danas morao zadovoljiti drugom pozicijom.

Treči je ponovo bio Jorge Lorenzo a njegov zaostatak iznosi jednu sekundu. Četvrti je bio Toni Elias koji je nadmašio Alex De Angelisa i Nicky Haydena koji su ostvarili isto vrijeme u tisućinku sekunde.

Casey Stoner nije nastupao. Vozikao se okolo staze skuterom razgovarajući s vodstvom Ducatijevog tima. Na kraju je izjavio da osim Rossija i Pedrose ostali vozači nisu bili dovoljno agresivni.

Rezultati drugog dana u Jerezu:

1. Valentino Rossi (Yamaha) – 1’39”429 (54 krugova)
2. Dani Pedrosa (Honda) – 1’39”447 (47)
3. Jorge Lorenzo (Yamaha) – 1’40”426 (58)
4. Toni Elias (Honda) – 1’40”448 (56)
5. Alex De Angelis (Honda) – 1’40”486 (49)
6. Nicky Hayden (Ducati) – 1’40”486 (70)
7. Mika Kallio (Ducati) – 1’40”564 (54)
8. Colin Edwards (Yamaha) – 1’40”604 (39)
9. James Toseland (Yamaha) – 1’40”752 (51)
10. Sete Gibernau (Ducati) – 1’40”856 (48)
11. Andrea Dovizioso (Honda) – 1’40”966 (46)
12. Niccolò Canepa (Ducati) – 1’41”077 (48)
13. Vittoriano Guareschi (Ducati) – 1’42”906 (46)
14. Yuki Takahashi (Honda) – 1’42”918 (60)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung i8510 innov8
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1780
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Nokia 1650
Miloš Milovanović u Suzuki Internacional Timu   MOTO-BERZA [2008-11-30]

U Subotu 29. novembra u prostorijama kompanije Euro Sumar-Suzuki održana je konferencija za štampu povodom saradnje kompanije Euro Sumara i Mass Racing Team-a, kao i povodom dolaska takmičara Meklau Andreasa kao predstavnika Suzuki Internacional Tima i ponude za članstvo Milošu Milovanoviću.
U prijantoj atmosferi izložbenog salona kompanije Euro Sumar – Suzuki još prijatniji je bio povod održavanja zajedničke konferencije za štampu koji se odnosio na podršku koju ta kompanija pruža takmičaru Milošu Milovanoviću za 2009. godinu:

Kako sam od osnivanja Mass Racing Team-a 2003. godine prepoznao u ovom timu i Milošu Milovanoviću ozbiljan, profesionalan i isključivo sportski pristup bavljenju motociklističim trkama, rešio sam da svojom podrškom pomognem razvoj jednog mladog i talentovanog sportiste. Veoma sam zadovoljan našom saradnjom a naročito rezultatima koje postiže Miloš. Podrška Euro Sumara Milošu Milovnaoviću za 2009. je u vidu novog motocikla Suzuki K9 koji će voziti na međunarodnim takmičenjima koja su planirana u njegovom takmičarskom programu za narednu sezonu – rekao je gospodin Dušan Đurašević vlasnik Euro Sumar Suzuki.

Ova podrška je veoma značajna za nas obzirom da je novi motocikl bio neophodan. Motocikle marke Suzuki vozim već dosta dugo. U obe klase koje sam vozio ove godine, Superbike i Superstock 1000, vozio sam Suzuki motocikle i veoma sam zadovoljan što ću u novoj sezoni voziti bas model K9, rekao je Miloš Milovanović
Pored Miloša Milovanovića u žiži interesovanja prisutnih prijatelja i novinara bio je naravno i Andreas Meklau takmičar iz Austrije. Meklau je u 2008. Šampion Alpe Adria Šampionata u klasama Superbike i Superstock 1000, treći u nemačkom IDM Šampionatu, iza sebe ima 146 učešća na svetskom Superbike-u, AMA Šampionatu, nosilac brojnih šampionskih i vicešampionaskih titula, jednom rečju takmičar svetskog i evropskog ranga. Andreas Meklau je u Beograd došao ovom prilikom kao predstavnik Suzuki Internacional Tima čiji je član, kako bi zvanično izneo ponudu Milošu Milovanoviću za članstvo u tom timu.

Primetio sam Milošev talenat i smatrao sam da je on neko kome vredi pružiti svu moguću podršku. Izuzetni rezultati koje je ostvario ove godine potvrdili su da nisam pogrešio. Mi u Suzuki Internacional Timu bi bili veoma zadovoljni kada bi nam se Miloš pridružio. Članstvo u ovom timu bi mu otvorilo mnoge mogućnosti što se tiče svetske i evropske scene. Mogu slobodno reći da Miloša vidim kao svog naslednika u smislu mogućnosti osvajanja šampionskih titula i kotiranja među najbolje vozače moto trka. U svakom slučaju moj tim i ja nastavljamo da pružamo podršku, a ja konkretno znanje i iskustvo u ovom veoma zahtevnom sportu - rekao je Andras Meklau.

Mass Racing Team je malo je reći zadovoljan što ima takmičara kakav je Milovanović. Što se tiče planova za 2009. i članstva u Suzuki Internacional Timu, članstvo u tom timu podrazumeva participaciju troškova od strane takmičara. Mass Company je obezbedio sredstva za učešće na Alpe Adria i IOEM Austrijsko Šampionatu. Učešće na IDM Šampionatu i u vezi s tim članstvo u Suzuki Internacional Timu, podrazumeva uključivanje još nekih kompanija koje bi pruzile podršku za ovako ozbiljan Šampionat. Nadamo se da će mnogi slediti primer Mass Company i gospodina Đuraševića ispred Euro Sumara koji su prepoznali talenat Miloša Milovanovića koji se sada već uvrstio među najbolje vozače Centralne Evrope. Uspeh Miloša Milovanovića je evidentan i želimo dalje i nadamo se da nam ovaj finansijski momenat neće stati na put- kaže Isak Jovanović vlasnik Mass Company i osnivač Mass Racing Team-a.

Izvor MOTO-BERZA [2008-11-30]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung i8510 innov8
Suzuki GSX-R Barbie Edition    Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 126 127 129 130 ... 206
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Mar 2026, 20:28:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.