Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Mar 2026, 21:35:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 206
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motori/Moto GP  (Pročitano 339650 puta)
Moderator
Poznata licnost

Shit happens, rama rama.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4233
Zastava Slovenia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla MEGAUPLOAD
mob
Nokia 
 Smile Smile

otišla još jedna legenda......Norick Abe.....

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

big_yamaha_yzrm1_colinmcrae.jpg
(87.6 KB, 600x400)
big_yamaha_yzrm1_norickabe.jpg
(79.08 KB, 600x400)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Shit happens, rama rama.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4233
Zastava Slovenia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla MEGAUPLOAD
mob
Nokia 
perfect...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

big_yamaha_m1_rossi_abarth_1.jpg
(213.77 KB, 1024x768)
big_yamaha_m1_rossi_abarth_2.jpg
(232.75 KB, 1024x768)
big_yamaha_m1_rossi_abarth_3.jpg
(240.35 KB, 1280x723)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Smile Smile

otišla još jedna legenda......Norick Abe.....

kad, kako?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2519
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Siemens 
Pre par dana u saobracaju u Japanu, udario ga kamion kad je radio polukruzni  okret Smile

Bio je jedan od ludjih vozaca u sampionatu, ako tamo i ima normalnih.
Nek pociva u miru.
IP sačuvana
social share

Only good die young!
Born To Be Hated!
Dying To Be Loved!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Imam par nedoumica: u fazi sam kupovine motora a slab sam poznavalac istih, pa bi mi koristio neki savet od pravog mahera.  Citao sam vec da je neko od vas pomagao nekom kupcu (mom kolegi) ga kupovinu copera pa se nadam da ce te i meni pomognuti.  Zapalo mi oko na par modela: 1. Aprilia - Pegaso 650 2. Honda - Afrika Twin 650 3. Honda - Dominator 650 4. Honda - Transalp 600 5. Kawasaki - KLE 500 6. yamaha fzr 600.  i taman suzim izbor na Transalpa i KLE-a vidim Suzuki - Bandit S 600 tako da mi otpali svi kriterijumi koje sam imao.  Unapred zahvalan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 45
Zastava Srbija, Beograd-Zemun
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Motorola E1000

[/quoteIdi n
Imam par nedoumica: u fazi sam kupovine motora a slab sam poznavalac istih, pa bi mi koristio neki savet od pravog mahera.  Citao sam vec da je neko od vas pomagao nekom kupcu (mom kolegi) ga kupovinu copera pa se nadam da ce te i meni pomognuti.  Zapalo mi oko na par modela: 1. Aprilia - Pegaso 650 2. Honda - Afrika Twin 650 3. Honda - Dominator 650 4. Honda - Transalp 600 5. Kawasaki - KLE 500 6. yamaha fzr 600.  i taman suzim izbor na Transalpa i KLE-a vidim Suzuki - Bandit S 600 tako da mi otpali svi kriterijumi koje sam imao.  Unapred zahvalan.

Evo ti URL: http://www.bikez.com
Tu imas sve sto te zanima (od fotografija raznih modela , oglasa, tehnickih karakteristika, misljenja i ocene sadasnjih i proslih vlasnika, cena, uporednih testova itd...)
Nisi napisao koji su ti kriterijumi jos bitni sem vizuelnog i sto vidim da te zanima klasa motora oko 600 ccm. 
Ako je tvoj definitivni izbor Suzuki Bandit S 600 novi bike mozes kupiti u EURO SUMAR-u u Beogradu http://www.suzuki-yu.co.yu/index.cfm?action=motocikli
Ako kupujes polovan moj ti je savet da obavezno povedes nekog ko jako dobro poznaje mehaniku jer se danas svasta uvozi i prodaje. Suzuki Bandit S 600 je po meni sasvim ok izbor.

Inace modeli koje si naveo spadaju u sledece tipove:

- Enduro off road masine (Aprilia - Pegaso 650, Honda - Afrika Twin 650, Honda - Dominator 650, Honda - Transalp 600 5. Kawasaki - KLE 500)

- Street touring (Bandit S 600)

- Super sport (Yamaha Fzr 600)
Citat
« Poslednja izmena: 13. Okt 2007, 01:44:54 od motom88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
HVALA NA ODGOVORU!!! Ovako stoje stvari: Prvi motor sam dobio u 12 god.  BT-50 (koji i danas imam) i vozio sam g konstantno do svoje 16-e god.  tada sam kupio MZ-150e (elektronca),koji je malo bio kod mene. Logican sled je bila JAWA-350 koju sam imao do 18-e. Tada mi se u principu gubi interesovanje za motore i prelazi na kola,medjutim,pre par meseci komsija,gastarbajter,uveze HONDU nx 250 i ponudi mi za male pare.  Ja je uzmem na desetak dana da probam masinu i naravno zaljubim se u nju.  u medjuvremenu komsa odustane od prodaje a ja ostanem sa velikom zeljom sa nabavim nestovece.  Da ne davim,nemam nikakve krirerijume sem izgleda i sume novca.  Vozio sam KLE-a i TRANSALPA i bas mi odgovaraju ali mislim da bi mi BANDIT vise pruzio kako na estetskom tako i na planu stabilnosti i pouzdanosti.  UNAPRED ZAHVALAN!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 45
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Motorola E1000
Pre par dana u saobracaju u Japanu, udario ga kamion kad je radio polukruzni  okret Smile

Bio je jedan od ludjih vozaca u sampionatu, ako tamo i ima normalnih.
Nek pociva u miru.

http://www.japannewsreview.com/society/chubu/20071008page_id=2325

Abe was one of Japan's most celebrated racing heroes, having burst on the scene by battling for victory (with 1993 world champion Kevin Schwantz & Mick Doohan) as a Honda
wild-card in the 1994 500cc Japanese Grand Prix. Abe fell three laps from the finish, but had done enough to earn a full time ride with Kenny Roberts' factory Yamaha team for the following season.

Valentino Rossi o Noriku : One of the many people amazed by Abe's explosive 1994 Suzuka ride was a young Valentino Rossi, who later adopted the nickname 'Rossifumi' ('Norifumi' was Abe's official first name) in tribute.

"I was struck immediately by this wild-card named Norifumi Abe," Rossi, watching the race on TV, wrote in his official autobiography What if I had never tried it. "Abe had long straight hair and even when he was standing still, he looked like a great character. But most of all, he rode like a madman. He was absolutely fearless. I think that that day was the fastest race of his life.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 45
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Motorola E1000
HVALA NA ODGOVORU!!! Ovako stoje stvari: Prvi motor sam dobio u 12 god.  BT-50 (koji i danas imam) i vozio sam g konstantno do svoje 16-e god.  tada sam kupio MZ-150e (elektronca),koji je malo bio kod mene. Logican sled je bila JAWA-350 koju sam imao do 18-e. Tada mi se u principu gubi interesovanje za motore i prelazi na kola,medjutim,pre par meseci komsija,gastarbajter,uveze HONDU nx 250 i ponudi mi za male pare.  Ja je uzmem na desetak dana da probam masinu i naravno zaljubim se u nju.  u medjuvremenu komsa odustane od prodaje a ja ostanem sa velikom zeljom sa nabavim nestovece.  Da ne davim,nemam nikakve krirerijume sem izgleda i sume novca.  Vozio sam KLE-a i TRANSALPA i bas mi odgovaraju ali mislim da bi mi BANDIT vise pruzio kako na estetskom tako i na planu stabilnosti i pouzdanosti.  UNAPRED ZAHVALAN!!!

Ovde imas "bandita" koliko hoces!

http://www.moto-berza.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 206
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Mar 2026, 21:35:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.331 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.