Nemam pojma! Vise volim planine i neko jezerce i rostilj i neku tetu i...... Ali mozda odem! Imam kucu na moru, pa mi je to olaksavajuca okolnost! Nikada nisam planirao kada cu da idem! Ako mi se ide, samo se spakujem i sjedam ne bus ili u auto i palim dole!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ja sam 4 godine živeo u CG i dvorište mi je graničilo sa palžom :)))
Ali, ove gidine idem sa devojkom i par drugova na more. Krećemo 6 avgusta, i bićemo 15 dana na Krfu, a u povratku još 2 ili 3 dana u Atini i 2 dana u Rimu. Jebiga, nema veze da li je prazno ili nije, ali ja sam baš hteo da vidim Rim, a pošto nam je boravak u Grčkoj skoro za dž ... možemo malo da potrošimo na drugom mestu :))) Tako nekako, a i tamo ću napuniti 18 tako da ... nadam se da će biti dobro.
tacno je da je rim uvek rima, i da se uvek iste stvari vide, ali istinitiji je i bolji feeling kad ima i italijana, jer zbog njih je taj grad takav kakav jeste. ne kazem da ne treba ici, samo da ima i bolje vreme za to, to je sve. da ce biti lose, sigurno nece...