Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 20:43:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Morbid dreams  (Pročitano 27643 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2012
Zastava
mob
Nokia 
He, he... 'ajde, necu nista komentarisati, i ja sam u slicnoj situaciji.
Smile JOX NE ODUSTAJ Smile
IP sačuvana
social share
..::_Cotidie est deterior posterior dies_::..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
E Jox....
Zao mi je sto se juce nismo sreli, ali dobro bice jos pilike, bar se nadam da ce biti....
A sto se tice devojcice...
Ocu i ja u Suboticu!!!! :wink:  Smile
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 354
E i meni je krivo sto se nismo sreli, ali bice prilike.
Ajde vazi svi idemo u Suboticu. Pa i onako je dogovor bio da SF ide samnom!
IP sačuvana
social share
Ako to do sada niste ucinili obavezno posetite: http://www.burek.com
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Znam Jox, zato i kazem da hocu i ja sa vama, ja ti dodjem kao moralna podrska! A i moram da kontrolisem Ivana :wink:  :twisted:
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 354
Bas ce biti lepo ako budemo isli svi zajedno. Bicemo prava srecna porodica. Mene usvojite
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 354
E ja se izvinjavam Arianni sto sam prekinuo njeno pitanje. Ajde neka joj neko ko se razume u snove objasni sta joj znaci to sa rodjakom. Ja ti samo mogu reci da je ona mozda zaljubljena u svog rodjaka pa je zato to sanjala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2012
Zastava
mob
Nokia 
Citat: Vojvoda
Uglavnom sanjas ono sto je u toku dana ostavilo najvise uticaja na tebe. Ono o cemu si razmisljao, mastao, gledao na TV-u... Dakle, malo je vjerovatno da nesto prorices!!!

Nisam ni ciljala na to da nesto prorices... Vidis, Frojd je zastupao tezu da su snovi govor podsvijesti, znaci da su snovi jedan od nacina da kontaktiras sa onom stranom svoje licnosti koje nisi ni svjestan, a u kojoj se nalaze potisnute zelje, strahovi, osjecaji... Kroz snove, to opet "isplivava" na povrsinu.
IP sačuvana
social share
..::_Cotidie est deterior posterior dies_::..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 354
Sinoc sam se dogovorio sa Julijanom da se sanjamo medjusobno i da se sretnemo u nekom slatkom snu, ali ja je nisam sanjao. Uspeo sam do sada da je sanjam cetiri puta, ali bas danas sam omanuo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 733
MOja najveca mora je kako padam 2 sata i nikako da padnem!!!!!
Sve se derem da mi zale iskacu...
Znao sam da psujem u snu iz sveg glasa,
da ustajem i da idem negde...
I kad na kraju padnem probudim se sav u znoju!!
Zbog toga sam isao kod psihijatra
ta mora me je mucila 2 godine ali svaki drugi treci put!!!
Kupovali su mi svasta...ali nije pomoglo!!
Onda me je odjednom proslo i nikad vise to nesanjam, cak sad sanjam kako letim iznad mora...
IP sačuvana
social share
Ja biti veoma pismen?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1197
Citat: Arianna
Citat: Vojvoda
Uglavnom sanjas ono sto je u toku dana ostavilo najvise uticaja na tebe. Ono o cemu si razmisljao, mastao, gledao na TV-u... Dakle, malo je vjerovatno da nesto prorices!!!

Nisam ni ciljala na to da nesto prorices... Vidis, Frojd je zastupao tezu da su snovi govor podsvijesti, znaci da su snovi jedan od nacina da kontaktiras sa onom stranom svoje licnosti koje nisi ni svjestan, a u kojoj se nalaze potisnute zelje, strahovi, osjecaji... Kroz snove, to opet "isplivava" na povrsinu.

O.K.! Kao sto sam rekao ranije. Mislim da je jednostavno san ono sto je u nasoj podsvjesti. I uglavnom sanjas ono sto je, kao sto rekoh ranije, u toku dana uticalo na tebe. Ali ne uvijek, nekada su to neke zelje ili neki strahovi, naravno! Ali je to sve uvijek samo ono sto je u nasoj svijesti. Nasa podsvijest nije nesto sto mi ne poznajemo. Ona je isto dio nas i mi u nju pohranjujemo podatke. Svako ko zna sebe dovoljno dobro zna i sta zeli i cega se boji! To je osobina svjesne i stabilne licnosti!

Ljudi su uvijek pridavali snovim neka svojstva koja snovi nemaju, a to je cisto jer su se bojali snova i jer su snovi sami od sebe fantasticni i nedokucivi, ali ako samo malo razmislis o svom snu naces mu znacenje. San nije nista drugo vec dio nas. San nije nespoznatljiv i ne treba nam nikakav tumac snova da bi nam san bio jasan. U mnogo slucajeva san nije nicim vezan za nasu licnost i jednostavno je besmislen. Ako mu neko na silu zeli dati znacenje (kao Frojd) onda O.K.!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 20:43:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.