Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Montevideo, Bog te video!" - film o istoriji fudbalske reprezentacije  (Pročitano 64281 puta)
Hronicar svakodnevice

Novi nindža kolo vodi.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 872
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Дакле, остаје ми само да се придружим салвама одушевљења овим филмом. Дефинитивно бољи филм није снимљен бар 15 година. А и ова Нина је толико јебозовна у филму да је то невјероватно. Просто се бојим да ће други дио тешко надмашити овај први дио.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Junak „Montevidea": Nekad želim da nisam popularan

Jelena Odabašić - 25.01.2011. - 23:39
Siroče Vane iz filmskog ostvarenja „Sveti Georgije ubiva aždahu“ ili mali Stanoje iz filma „Montevideo, Bog te video“ u stvari je jedan sasvim običan trinaestogodišnjak...
Predrag Vasić učenik je sedmog razreda osnovne škole iz Batajnice, a za „24 sata” priča kako se snašao u svetu glume.

ZVEZDA - Pored obaveza u školi, mali Đape, kako ga prijatelji zovu, igra u proseku dve predstave nedeljno, u Pozorištu "Boško Buha" i Narodnom, rekreativno igra fudbal sa drugarima, a kada stigne, obiđe svoj profil na Fejsbuku, gde ima skoro 2.500 prijatelja.
- Trudim se da prema svima budem fin, da se ne uobrazim. Budem onlajn deset minuta i već dvadesetak njih sa mnom kontaktira. Svi bi da popričaju malo, da me pohvale, a ja se trudim da budem ljubazan prema svima, da ostanem isti kakav sam bio i pre „Montevidea“ – priča Predrag.
Do sada je snimio osam filmova, ali mu je najdraža najnovija uloga u  „Montevideu“ jer je njegova najveća do sada. Glumom se bavi od malih nogu, kada je počeo veoma uspešno da recituje, pa su ga roditelji upisali u glumačku školu Neše Nenadovića, gde je već sedam godina.
- Neša me je predložio za neke uloge, a onda sam se verovatno dobro pokazao, pa je tako krenulo dalje. Čuo sam da kruže priče kako uloge dobijam preko veze i to mi jako smeta. Jednostavno, prihvatam sve uloge koje mi ponude zato što volim da glumim, i to na kraju ispadne dobro - objašnjava mladi glumac.
Obožava fudbal i svim srcem navijam za Crvenu zvezdu. Kaže, trebalo bi da krene da trenira u Zvezdi,i nada se da će mu to uskoro poći za rukom.
- Volim Zvezdu i idem na utakmice kad god imam vremena. Mada se moji roditelji malo brinu, pa mi ne dozvoljavaju tako često da idem na sever, volim da bodrim svoj omiljeni klub. Kad god imam vremena, igram sa drugarima fudbal, imamo turnire po ulicama kada jedna ulica igra protiv druge. Uživam u tome - iskren je Peđa.
Predrag kaže da mu slava nimalo ne smeta, prija mu popularnost i trudi se da ispoštuje sve koji ga vole.
- Ponekad se malo umorim i poželim da nisam toliko popularan, ali taj osećaj me brzo prođe. Ne mogu da kažem da mi je popularnost donela nešto loše, uglavnom su svi fini prema meni, posebno devojčice, javljaju mi se kad me vide i veliki broj njih želi da budemo prijatelji na Fejsbuku - uz smeh priznaje mali Stanoje.

Ne biram uloge
VELIKI - Kako Predrag kaže, nije mu bitno da u budućnosti dobija samo velike uloge. Najvažnije mu je da budu zapažene. “Ona rečenica iz serije 'Vratiće se rode': 'Oćeš da ti operem šajbnu?' toliko je ostala zapažena da i dalje svi to spominju. Nije važno da uloga bude velika, bitan je način na koji je neko iznese, a ja bih voleo da i moje buduće uloge budu zapamćene kolike god one bile”, zaključuje trinaestogodišnji glumac.

Izvor: 24 Sata
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Nokia 
Ja bas ocekivao da bude film tipa Ivkova slava ili tako neko sranje i dodjem ovde da vidim kako ljudi pljuju po filmu kad ono imam sta vidim  Smile
Sad cu ipak da ga pogledam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.237
Uf, jako sam skeptična prema filmovima koji se hvale na sva zvona. A naročito kada su domaće produkcije.
Kad čujem kome se sve dopada, dođe mi da sebi stavim doživotan veto na gledanje ovog filma.

Tako je bilo i sa ''The Curious Case of Benjamin Button''. Ni dan danas ga nisam pogledala. Niti ću ikada, pa da pet Bred Pitova glumi u njemu, svi goli do pojasa.  Smile Smile

« Poslednja izmena: 26. Jan 2011, 11:03:50 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
U takvim situacijama, mi je najcesca reakcija na film - NIje lose, ali sam ocekivao vise.
Tako da treba potgledati film, jer sigurno neces sebi reci - Na sta sam potrosila 2 sata svog zivota....ali neces ni imati vlazne snove izazvane ovim filmom i zelju da se uclanis u obliznji zenski fudbalski klub Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.237
 Smile

Dobro je. Kakva sam sve sranja do sada imala prilike da vidim, preživeću sve, pa makar bila reč o novoj domaćoj produkciji od koje iracionalno bežim kao đavo od krsta. S te strane mogu da ga pogledam pa i da je golo govno.

ALI! ako je patetičan i ima neki ljubavnu pričicu za srednjoškolce kao glavnu temu i ideju... molim vas da me neko upozori ako je tako. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ima ljubavni trougao (kao u većini srpskih filmova), za koji mislim da nije bio potreban. Mada s druge strane, on nije ni blizu toliko patetičan i dramatičan kao u ostalim filmovima...samo je nekako vještački. Ništa strašno kad se uzme u obzir da film traje dva i po sata. Smile

I da......mislim da bi trebalo da................spustiš.........očekivanja

YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHH!!!!

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.237
 Smile I čekala sam tvoj komentar.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

What goes around, comes around...

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1294
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Nokia N73 МЕ
Ја не знам како неком може да се не свиди овај филм! Чиста 10!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
Dobar filmic, drago mi je sto sam ga odgledao Smile

Jednostavno simpaticna prica o stvarnom dogadjaju, gluma je sasvim korektna par puta se bas lepo nasmejes i tako Smile

Veliki plus od mene je: hejtovanje hrvata, bugara i uopste jugoslavije, hejtovanje likova koji prate fudbal preko 'kutije' Smile I najbolja replika ikad "Ovde izgleda niko nista nije jebo, a mi najebasmo" Smile
Prvi utisak zadovoljavajuci Smile i slazem se sa Dzuksijem da cetvorougao ljubavni i nije bio neophodan.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.